Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какъв браузър ползва и защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой какъв браузър ползва и защо?

Фен съм на Опера.Преди няколко години четох че най-разпространения е интернет експлорер и всеки който се мъчи да хакне компа ти стартира от него.Както и 90% от вирусите се правят от студенти който се мъчат да се докажат че са страхотни програмисти.
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Iceweasel. Не сте го чували, нали? Имам и Konqueror на разположение. И с двата Форумът работи.
      Ясене,този първия не съм го и чувал...разкажи нещо за него. Защо го ползваш, какви са предимствата му и т.н.
      За Konqueror също можеш да кажеш нещо.

Благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
        Ясене,този първия не съм го и чувал...разкажи нещо за него. Защо го ползваш, какви са предимствата му и т.н.
        За Konqueror също можеш да кажеш нещо.

Благодаря предварително.
        Това са браузъри за Линукс. Ти най-вероятно си с Уиндоус, значи не ти вършат работа.

Коментар

Ясно, най - вероятно за това не съм ги чувал.
          Благодаря!

Коментар

Аз позлвам огнения лиско (Firefox) на PC-тата и Сафари на телефона.
            “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
            Walter Rohrl
            GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Iceweasel всъщност е Firefox, изчистен от "несвободни" съставки. В частност логото. Иначе работи като Firefox, освен върху сайтове, които специално проверяват с какво си. Още го няма за Windows, но се работи по въпроса.

Konqueror е вътрешният браузър на KDE. Има общ произход със Safari на Apple. Имат и някои общи бъгове, иначе бива. За Windows - май го има целия KDE, но не съм го виждал как работи. KDE пък е една от многото "прозоречни" системи за Линукс.

Коментар

Opera - и на PC и на телефона. Навик.

Коментар

walker, с каква цел е проучването? Има официални статистики за процентен дял на различните браузъри в глобален аспект. А иначе споменатите от Ясен браузъри са специфични за Линукс. Iceweasel е на практика Firefox, разликата е в брандирането и лиценза, правен е за да се вписва по-добре в лицензните изисквания за отворен код. Вторият браузер Konqueror е разработен от KDE-десктоп за да бъде добре интегриран в графичната среда и с отворен код. Платформата на Konqueror преди няколко години беше взета и доразработена от Mac-OS и Google за да направят своите браузъри - Safari и Chrome. Аз лично ползвам Google Chrome. Много по-бърз и сравнително лек е в сравнение с другите. Има и други благинки и бих го препоръчал, особено на хората ползващи Google услуги.
                  Land Rover Discovery 300tdi

Коментар

Нищо не ни пречи да изкрънкаме статистики от администраторите.

Коментар

Напоследък все повече Opera, въпреки че не работи добре на всички сайтове.

Firefox-ът (последните няколко версии) взе много да ми лази по нервите с ей тази си проява:

45-50 % натоварване на процесора при само 1 отворен сайт + сваляне на 1 файл ми звучи като нещо безкрайно неприятно!!!
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз ползвам Mozilla Firefox - повече ми харесва от Internet Explorier
                        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                        Honda Dominator 650
                        088ЧЧ93979-->Борис
                        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          Напоследък все повече Opera, въпреки че не работи добре на всички сайтове.

Firefox-ът (последните няколко версии) взе много да ми лази по нервите с ей тази си проява:

45-50 % натоварване на процесора при само 1 отворен сайт + сваляне на 1 файл ми звучи като нещо безкрайно неприятно!!!
                          Това е от Флаша. Смени го с по-нов, един от последните правеше точно тоя фокус.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Това е от Флаша. Смени го с по-нов, един от последните правеше точно тоя фокус.

По-нов от 10.0.45.2 не знам да има.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

На работа Мозила, в къщи Гугъл Хром-IE не ме кефи нещо, не поради някакви технически характеристики.
                              SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                              0878299791

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                По-нов от 10.0.45.2 не знам да има.
                                Значи нямаш късмет. Такъв сайт си отворил. Някои ги пишат с левия крак, а после ти сгъват компютъра с какъвто и браузър да ги гледаш. Или на късмет за някой от браузърите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X