Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв рутер?...
Свий
X
-
От: Какъв рутер?...
А всъщност взе ли рутер и реши ли ти проблема?Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнениеТова не ми решава проблема.
Коментар
-
Не ми остана време, но почти ми е ясно на какво ще заложа.
Вероятно този- TP-Link TL-WR1043ND и евентуално по-късно по-силни антени.Последно редактирано от Preslav Peychev; 03-12-15, 19:06.Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
Не вярвам цезар да го съборят 10лв. поне тъй казва чичо Гого "pla 4231 цена"Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнениеСега остава да му ги намериш за "70-80, максимум 100 лева" и цена няма да имаш.
нещото е бая гъвкаво точно за бетонни сгради, но само от 2мес. го наблюдавам (нямам идея дали ще направи магария)байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Клиента рече, че цената е за чифт. Точно тоя модел аз не съм пазарувалПървоначално публикуван от bokomo Преглед на мнениеНе вярвам с една бройка стане работата. Май тия работят на чифтове или аз нещо бъркам.
Минус обаче е трудността с резервно захранване (като спре тока загиваш)Последно редактирано от DBRS; 29-11-15, 18:14.байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Според мой анализ при мен проблема не е бетонната стана, защото когато нямам нашественици на канала ми нямам грижи с връзката, проблема явно е в изключително слабата радиочаст на текущия рутер, позволяващ конфликти с други устройства. Затова - гореизбрания рутер (вече с три антенки, не с една като сега) и по-нататък ако се наложи - три по-мощни антени и толкоз...Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
Реших да се наместя и аз в тази тема.
Търся рутер, който да може да метне сигнал гарантирано на 7-8 метра в панелно жилище.
По права линия между рутера и крайната точка (спалнята) се минава през два панела, но ако радиовълните преценят, че ще им е по-лесно, могат да минат и по коридора чрез редица отразявания - тяхна воля, не им се меся.
В момента една ТЕНДА за около 30-40лв категорично не се справя със задачата.
Мисля си за:
TP-Link Wireless Router AC750 Archer C20
Струва около 80лв.
Някой дали има впечатления от конкретния рутер или пък негов аналог в същия ценови клас?
Поздрави.Георги Тонев
Коментар
-
днес смених доставчика на нет и се оказа, че моя верен линксис, който работи безотказно над 10г. е до 54 мБ и е за смяна. Техниците препоръчаха TP-LINKTL-WDR4300 n750,
да им се доверявам ли или да търся по-евтина алтернатива?________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Изглежда прилично. За колко пари ти го дават?Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеTL-WDR4300 n750
Коментар
-
a, те не го продават, гледам че е около 130лв. и се чудя дали да го взимам или да взема WR1043 за 90лв.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеИзглежда прилично. За колко пари ти го дават?________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар