Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв рутер?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв рутер?

Пробва ли линксиса да го съживиш с 30-30-30. Обикновено става, не бързай да го хвърляш.
    После смерти плохие десептиконы попадают в Автоваз

Коментар

При този модел 30-30-30 не върши работа, защото Linksys са вързали reset бутона към грешния пин. Сменям го не защото не може да се оправи, а защото съм решил да го сменям.
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Микротик 740 или 750 за 75 лв. правиш каквото си искаш,аз потренирах доста докато схвана как да го настроя и може би знам едва 5% от възможностите му
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Вече трети ден съм с Mikrotik RB 2011UAS-2HnD и съм много доволен. Настройването през WinBox-a си е като на всеки рутер... не е толкова красив интерфейса де и има около 20 раздела с настройки повече от всеки друг рутер, но какво да се направи Е, първия път като настройвах firewall-а си забраних и моя достъп, но се случват и такива неща
          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Идея за непретенциозен, но стабилен домашен рутер? Нещо до ~150лв. с 1Gbps портове и поне 300Mbps радио, USB не е задължително, вграден VPN сервър или DD-WRT налиност би било добре? Да покрива на прилична скорост железобетонен апартамент ~100m2?

Шубе ме е, че каквото и да взема след моето Джелезно Buffalo WHR-G54S, всичко ще ми струва трагедия от към стабилност....
            WG 2.7 CRD

Коментар

TL-WR1043ND миналата седмица спираха тока но преди това имаше кам 3 месеца Uptime флашнал съм го с Openwrt лично аз съм доволен.
              When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

+1 TL-WR1043ND

Коментар

При 1043 съм имал проблематика с VPN и трябваше до му мисля принудително охлаждане за да работи стабилно с активен VPN server. Ако е рутера е клиент - няма грижи. Изключая това - този рутер е безспорен победител в съотношение цена/качество/функции.

VPN няма в стоковия фърм - ще трябва да се флашва.

Коментар

И аз така съм чувал за този 1043, а щом и тук сте с толкоз с него и толкова категорични, явно натам отиват нещата.
                    А 1042 много по-слаб ли е само заради 2те си анетни? /току що прочетох, че за него няма Open/DD WRТ/

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                    TL-WR1043ND миналата седмица спираха тока но преди това имаше кам 3 месеца Uptime флашнал съм го с Openwrt лично аз съм доволен.
                    Ако ти кажа, че Бъфалото ми(на +7 год. вече), като почнах да го ръчкам последната седмица за да установя от де е проблема с нета, му търсих копчето за ресет 3 мин. сигурно, докато се сетя, че той няма, а се дърпа кабела.......та незнам дали ще ми повярваш......
                    Последно редактирано от imarh; 14-02-14, 13:23.
                    WG 2.7 CRD

Коментар

Това ми беше предишния рутер но остана при родителите ми - не съм го пипал от години. Така че ти вярвам напълно.
                      When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
                        И аз така съм чувал за този 1043, а щом и тук сте с толкоз с него и толкова категорични, явно натам отиват нещата.
                        А 1042 много по-слаб ли е само заради 2те си анетни? /току що прочетох, че за него няма Open/DD WRТ/

Ако ти кажа, че Бъфалото ми(на +7 год. вече), като почнах да го ръчкам последната седмица за да установя от де е проблема с нета, му търсих копчето за ресет 3 мин. сигурно, докато се сетя, че той няма, а се дърпа кабела.......та незнам дали ще ми повярваш......
                        OpenWRT е според ревизията. Възможно е за v1 да има firm. А за версия 5 да няма
                        Така, че внимавай какво взимаш - http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr1043nd?s[]=1043

Коментар

Взех си TPlink TL WDR4300 N750 и след като за 1 седмица го рестартирах буквално 30 пъти,слагах му стоковия ПОСЛЕДЕН и обновен от 06.2013,днес му инсталирах нов фърмуер - DD WRT.

Първи впечатления:
                          -Стабилен сигнал,
                          -безкрайно много настройки,включително и за контрол на мощността на антените
                          -да се има предвид,че след префлашване рутера си сменя МАС адресите и няма връзка с нет доставчика.След телефонен разговор с тях,нета е наличен и съм мноооого доволен.
                          -преди манипулацията,внимателно четене и изпълняване на стъпките описани на сайта на DD WRT.
                          -стандартия фърмуер на ТР е *€%$

Сега остава да видя как ще се държи и дали ще има летене през прозореца
                          Пътят е целта.

Коментар

Нужен ми е рутер с Wi-Fi работещ стабилно на по-голямо разстояние. Сега ползвам ZyXEL NBG 416N, защото стария TP-LINK TL-WR740N след един токов удар нещо се ошашка. Проблема ми е, че със сегашния, като излезна от сградата на повече от 15 метра и губя обхват.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Рутер или аццес поинт?
                              Публикувайте отговор

Коментар

Свързва в мрежа 3 компа по Лан, което прави добре и към тях да добавя още 2 ГСМ-а и 2 Лаптопа WiFi. Може и само да е точка за достъп през WiFi.
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X