Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с принтер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблеми с принтер

Двете цъкания на мишката стана нарицателно, но времето е съвсем друго нещо. Едно отклонение: На стария комп силата на звука се регулираше, освен софтуерно и с механично копче - демек потенциометър. На новия няма такова копче. Пускам някаква музика и от надут звук ще получа инфаркт - Мишка, позициониране, цъкане, позициониране, цъкане, плъзгане...Отдъхвам си. Някой премери ли времето? С копчето на ретро машината е 0.2 (две десетти от секундата!) Успешно бъдеще!
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Не знам колко стар е бил стария, ама аз компютър с хардуерно копче за звука последно имах на последния ми DOS-овски компютър със SoundBlaster Pro, ако помня добре.

Иначе, има клавиатури с нарочни копчета за целта, ако толкова държиш. Или колонки със същото. Добре дошъл в успешното бъдеще.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Даваш File->PrintPreview, и най-отгоре, най-от дясно можеш да увеличаваш/намаляваш колкото си искаш, и ти показва директно какво ще излезе от принтера.
        Това работи, но за целия текст. При маркиране няма такава възможност.
        Или пак нещо пропускам, което е напълно възможно.

Коментар

Здравейте.
          Нов съм във форума, но ще се опитам да отговоря.
          Първо на колегата Спарки - Божич наистина е могъл да увеличаваи намалява звука, но от CD-то. Не е необходимо да е стар компютъра, някои CD-та имат тази възможност.
          После и на Божич - в менюто Файл - Принт, освен "принт превю" има още две възможности: принт, и принт опшънс.
          Натисни "принт опшънс", направи си необходимите настройки и може би ще имаш успех.

Коментар

Нов проблем:
            Обикновен текст получен по abv.bg през Хром се принтира, но през ИЕ - празен лист. И пак ми кажете, тинейджър от началното училище ще оправи проблема.
            Добре, ще се носи на майстор, ама да питам дали да нося и принтера.

Коментар

Нищо никъде не носи. Просто си работи винаги през Хром. Нито можеш да предвидиш какво е сътворил идиота, писал страницата, нито какво са сътворили идиотите, писали браузера, нито как ще се държи конкретната страница на конкретен браузер, че даже и на конкретни версии на въпросния браузер. Приеми че всичката сволоч, дето се занимава с писане на браузери заслужава един як пердах, че и нещо отгоре, всеки ден от сега до края на света. Приеми че и въпросната страница може въобще да не е правена с идеята да я принтиш и това че някой броузер се справя да е просто приятен бонус.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Re: Проблеми с принтер

Поткрепям на 100% казаното от Спарки, просто не му се занимавай. И на майстор да го закараш на дали има какво да направи освен ако не е някоя настройка. Принти си през хрома и да не ти пука.

Коментар

Да, ама утре ще получи мейл, който пък не ще през Хрома. Предмониторното устройство трябва да си напрегне малко мозъка.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                    Да, ама утре ще получи мейл, който пък не ще през Хрома. Предмониторното устройство трябва да си напрегне малко мозъка.
                    Е сега поне знае че може да пробва през друг браузер. IE10 + Хром е предостатъчно. Ако и двата не се справят, много малко вероятно е нещо друго да се справи. В краен случай копи-пейст в ноутпада и принтиране от там, или shift-prtscr и пейст в word-а примерно. Варианти милион.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Варианти милион.
                      Нали и аз това казвам? Само трябва малко да се замисли, а не да обвинява веднага хиляда браузър-конструктори че не са помислили персонално за него.

Коментар

...а не да обвинява веднага хиляда браузър-конструктори че не са помислили персонално за него.
                        A, тия и на снимка да ги видиш, пак трябва да им обършеш няколко шамара. Винаги има защо.

Коментар

За момент ще го раздам адвокат на дявола... IE, колкото и странен да е понякога е стандарта за корпоративен браузер. Това, че от ABV не им дреме си е техен въпрос, не твой или мой... За това и не бих ползвал тях за нищо сериозно.

Коментар

а не да обвинява веднага хиляда браузър-конструктори
                            Фактът, че при един браузер печата, а при друг не, е абсурден. Ето ви още нещо: Страницата, на която получавам съобщението, съдържа маса други атрибути - купища бутони и информация кой е подателят... Решавам да печатам всичко. Принтерът съвсем коректно си върши работата и отпечатва (даже в цвят) всичко, което се вижда на страницата, но, забележете, без текста на съобщението!
                            Не няма да обвинявам, ами си търся по-дебела сопа!

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                              Фактът, че при един браузер печата, а при друг не, е абсурден.
                              Не, съвсем нормален си е. Съобщението, освен текст съдържа и куп програмни кодове, които всеки браузър третира различно, в зависимост от това ТИ какви настройки си му задал. Или пък не си. Пак у теб е топката.

Коментар

Защо изобщо трябва да се правят някакви настройки?! На бутонът пише "печат" и като го натиснеш трябва да изпълнява. Да не говорим, че няма такива настройки. Поне не за простосмъртни.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X