Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Vista vs Win7? Кой е по-лек?
Свий
X
-
От: Vista vs Win7? Кой е по-лек?
Бави ти се повече от насраното по текущия ти windows. След преинсталациятя ще се оправи, ако е върху чист диск. А ако му сложиш SSD, направо ще хвърчи. Ама при тоя лаптоп да слагаш SSD не си струва. Отделно, ако инсталираш 7-ца, вместо да я шътдаунваш, може да я хибернейтваш. Буутва в пъти по-бързо. Гаси се малко по-бавно, но е бях кахър. Моя не е шътдаунван поне 2 месеца. Даже съм си сменил функцията по подразбиране на power бутона да е hibernate.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Така и така имам 4ГБ рам, реших да взема и по-голям, бърз хард диск 1 терабайт SSD - няма да Ви казвам, че определено не съм бил в час с цените на въпросните HDD - SSD, за въпросния диск с поръчка ми казаха цена от 2000 лева без ДДС
, с една дума ще направя в скоро време чиста инсталация на 7-цата на 64 бита, и ще Ви кажа. Благодаря Ви колеги че ми помогнахте да имам вече повечко рамец и то евтино и решение на проблема ми
Коментар
-
Към момента приемливите цени на SSD са за до около 250GB. Но пак - точно на тоя лаптоп не си струва.
Например следващия лаптоп, дето ще купя ще има място за 2 хард диска, като единия ще е 250GB SSD, другия примерно терабайт на 7200 оборота. Така за OS-а и най-често ползваните софтуери ще имам SSD, а за останалото (данни и прочие) - нормален диск. В момента десктопа ми е така. Буутва със скоростта на светлината, въпреки многото инсталирани неща и въпреки антивирусната.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар