Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли геймъри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Има ли геймъри ?

Аз съм за. Ако ще си правим нови регистрации нека да е в руските сървъри.
    Ако няма да си правим имайте предвид, че не съм много развит- най-високото ниво ми е Т-43.
    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Аз бих се навил за форумен клан, ама втори акаунт да си правя - едва ли. Ако е само за взводове роти и отборни - сигурно можем да се организираме и без клан.
      Жоро, аз съм даже по-слабо развит - най-високото ми ниво е Т-34-85. Имам и два скаута от същото ниво.

EDIT: За втора регистрация в .ru съм навит и аз. Не искам втора в .eu
      “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
      Walter Rohrl
      GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Сега като се замисля - нова регистрация с оглед на задаващите се екстри в новия пач на играта (битки по нации на танковете) и унифициране на танковете (примерно пердашим само руски) са наложителни! До тук сме четирима "за", като двата от тях сме и за нови регистрации...! Други?

П.П. ОК - Говорим си за втора регистрация в руските сървъри.
        Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 05-02-14, 11:33.

Коментар

Първоначално публикуван от feersum Преглед на мнение
          Хм... руски - Т-34-85, немски - Pz III/IV и PzIV, VK3002M - това са моите касички.
          За забавление и сериозни битки - Panther 2 и Т-44.
          Тоя пантер и пантер 2 ме разоряват,незнам защо но ми е по забавно с мс1 и бт2
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Бройте ме и мен.Нов ъпдейт дърпа в момент.

опс .На тест сървъра било
            Последно редактирано от Roninn; 05-02-14, 15:00.
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Колеги, аз вече си създадох акаунт на руския портал! Ще създам и клана, пък който иска да влиза, да пише тука...

Коментар

как се отива на руския портал?

Коментар

www.worldoftanks.ru

Првиш си регистрацията там, теглиш техния клиент и при инсталацията правиш една нова папка "world of tanks" само че си добавяш едно (ru) да не ги бъркаш (същото е и за екзето)...

Коментар

Моето име там е martin_hristov_offroad. Добавете offroad на края на името си - готино е да си личи и по никовете, че сме от една "банда"...

Коментар

След малко като се прибера и ще се рег.

Коментар

Клана ще го спретна утре, че руснаците нямат плащане с СМС от България и трябва да си захраня картата, дето я ползвам за тези работи... Говорих с Венци Петров и той ни разреши да ползваме логото на форума за клана. Ще спретнем и един нарочен подраздел за WOT и клана тук...

Коментар

В момента тегля руския клиент. Ника ми там е javoresku_offroad. Ще има ли teamspeak за клана или ще се ползва вградения в играта гласов чат?

Марто, клана мога да го спретна веднага, току що закупих 7500 злато за руските сървъри на цената на 3000 за европейските. Там е по-евтино

И още нещо ми хрумна (майтап да става) - като ще сме offroad клан трябва да си поискаме на всичките ни механик водачи да се сложи скил Offroad driving на поне 75%
                          Последно редактирано от javoresku; 05-02-14, 21:10.
                          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                          Walter Rohrl

Коментар

Кланът вече е факт.
                            Walter Rohrl

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                              В момента тегля руския клиент. Ника ми там е javoresku_offroad. Ще има ли teamspeak за клана или ще се ползва вградения в играта гласов чат?

Марто, клана мога да го спретна веднага, току що закупих 7500 злато за руските сървъри на цената на 3000 за европейските. Там е по-евтино

И още нещо ми хрумна (майтап да става) - като ще сме offroad клан трябва да си поискаме на всичките ни механик водачи да се сложи скил Offroad driving на поне 75%
                              Ами спретвай го! Според мен "BOFFE" Bulgarian Offroad Eskadron е готино име! Ако имате други предложения - казвайте!?

Коментар

Вече си имаме и подфорум:http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=730

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X