Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли геймъри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Има ли геймъри ?

Абе .. няма ли някой нормален сървър .... да си поиграем , като едно време .. нещо много на бързи обороти ми идва това ...
    постоянно се съживяваш ..
    няма ги рундовете .. .
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
      Абе .. няма ли някой нормален сървър .... да си поиграем , като едно време .. нещо много на бързи обороти ми идва това ...
      постоянно се съживяваш ..
      няма ги рундовете .. .
      Имаме и такъв сървър но аз лично предпочитам деадмача точно че няма чакане .
      Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
        Имаме и такъв сървър но аз лично предпочитам деадмача точно че няма чакане .
        Ще ми го кажеш ли другото Ай Пи .. колежката Деси Генова беше постанала едно .. ама там ми иска пари

A1+

Коментар

Довечера ше постна Ип-тата и на 3-те сървъра ,че сега няма как
          Лудак

Коментар

88.87.8.50:27019 (Людмил е Админ тука ) и 84.54.161.31:27020 Italy2
            Само не разбирам защо ти иска пари.....може би и ти админ искаш да ставаш
            Айде аз за сега влизам в италито
            Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

АХ ..чак пък админ ... де да знам ко съм направил .. нали съм ТЪП ... днес влязох , но определно детмача не е моята игра особенно докато има индивиди , които стоят на мястото където се появат хората и само им цепи кратуните
              На мен ми се играе отборно ... да си нарпавим стратегийка и да цъкаме...
              ма както и да е .. весела игра ... аз си търся Диабло 3 колекторс едишън ...

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                АХ ..чак пък админ ... де да знам ко съм направил .. нали съм ТЪП ... днес влязох , но определно детмача не е моята игра особенно докато има индивиди , които стоят на мястото където се появат хората и само им цепи кратуните
                На мен ми се играе отборно ... да си нарпавим стратегийка и да цъкаме...
                ма както и да е .. весела игра ... аз си търся Диабло 3 колекторс едишън ...
                Изчакай довечера към 21:30 да седна да цъкам пък ще разбереш деадмача
                Лудак

Коментар

Изчакай довечера към 21:30 да седна да цъкам пък ще разбереш деадмача
                  На кой сървър да те чакам

A1+

Коментар

Италито, нещо е направено малко "боза", всмисъл, може да си качват "хелта", също и "армора" и с авп-тата не можем да ги трепем от веднъж, но го преглъщам, някак си Отивам да ям и влизам където кажете
                    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Викам да пробваме един деадмач но без влизане вгръб на Дъст2 и след това реванша да бъде на Инферно ?
                      21:30 съм в Деадмача .Сега цъках малко с Деси , ама колкото и да и прощавам все глави и набивах
                      Лудак

Коментар

До сега бозих, но никой не забелязах в сървъра, да не се криете да си играете сами а ?
                        Honda Dominator 650
                        088ЧЧ93979-->Борис
                        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Аз от 21:00 съм вътре и не съм те видел
                          Лудак

Коментар

Току-що изтеглих някъв цс 1.6 мега нещо си..
                            На кой сървър цъкате?
                            Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                            Mercedes w212 E350 4matic
                            Ducati Monster 600
                            O888795575

Коментар

Колеги аз бих предложил да цъкнем нещо от сорта на 5он5 Ако някой е играл че там е малко по отборно но..... незнам дали ще има мераклий И имам и друга идея Ако някой с по мощен комп се навие мога да му пратя една програма Ventrilo се казва и там можем спокойно и без да се натоварва пс-то да си приказваме.Това са само идей.
                              Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                              КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Аз от 21:00 съм вътре и не съм те видел
                                Незнам, бях в Италито 2, гледах, пулих се, ама нямаше ни тебе ни Деси.... ?? Или аз съм кьорав или не знам......
                                Honda Dominator 650
                                088ЧЧ93979-->Борис
                                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X