Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монитор, какъв, от къде, колко?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Монитор, какъв, от къде, колко?

Ми май HD5770 е картата, или нещо такова. Като гледам, има си всичко, но по HDMI, макар да е 1.3, няма да стане. Дават и 1920x1200 максимум.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако е 5770 таман си там:

Max resolution: 2560x1600
      Integrated HDMI 1.3 output with Deep Color
      Integrated dual-link DVI output with HDCP
      http://www.amd.com/us/products/deskt...verview.aspx#2
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Ето я картата:
        http://www.sapphiretech.com/presenta...n=&lid=1&leg=0

Точно 5770. Значи, ще се разберат. Само да не забравя да питам с кви кабели върви чудото, че ако трябва да купувам.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Ето я картата:
          http://www.sapphiretech.com/presenta...n=&lid=1&leg=0

Точно 5770. Значи, ще се разберат. Само да не забравя да питам с кви кабели върви чудото, че ако трябва да купувам.
          За тази резолюция си намери най-качествения HDMI кабел, който намериш - не по-малко от 70лв.

ПС:
          Ама ти и на картата имаш DisplayPort и можеш да си вземеш направо такъв кабел:
          Последно редактирано от silverfox; 03-08-11, 15:13.

Коментар

... Само да не забравя да питам с кви кабели върви чудото, че ако трябва да купувам.

Би трябвало да има стандартен VGA и DVI.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
              За тази резолюция си намери най-качествения HDMI кабел, който намериш - не по-малко от 70лв.
              Поне до колкото виждам, HDMI така или иначе не става:
              Integrated HDMI 1.3 output with Deep Color, xvYCC wide gamut support, and high bit-rate audio
              Max resolution: 1920x1200
              Явно ще се връзва през DisplayPort или DL DVI. Картата очевидно ги има и двете.

Последно редактирано от sparkybg; 03-08-11, 15:23.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                Би трябвало да има стандартен VGA и DVI.
                WHAT'S IN THE BOX
                Monitor with stand
                Power Cable
                DVI Cable
                DisplayPort(DP) Cable
                VGA Cable (attached to the monitor)
                Drivers and Documentation media
                Color Calibrated Factory Report
                Quick Setup Guide
                Safety Information
                Има си даже DisplayPort кабел. Няма да се купува нищо.

Поне до колкото виждам, HDMI така или иначе не става:
                Защо да не става - става си. HDMI е 1.3 и поддържа тази резолюция. Но явно ще се връзва към DP.

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                  Защо да не става - става си. HDMI е 1.3 и поддържа тази резолюция. Но явно ще се връзва към DP.
                  Ми така пише в спецификациите на картата. Дали реално може повече, сигурно няма и да разбера, защото наличния HDMI кабел си виси на телевизора, а той е закърфичен за стената и разправията е голяма.

Коментар

Ми така пише в спецификациите на картата.
                    Да - вярно така са написали AMD, а на сайта на Sapphire не пише за HDMI резолюцията.

Коментар

Тръгна си от раз от DisplayPort-а.

Мамка му, това чудо е огромно!

Коментар

Вече мога със сигурност да кажа че въобще не съжалявам за покупката си. Страхотен контраст, страхотни цветове. Много, ама много добър ъгъл на виждане, и почти нулева промяна на цветовете при доста сериозен такъв.

Препоръчвам на всеки!

Коментар

Ми освен да ти честитим придобивката и да ти пожелаем безпроблемно ползваме...
                          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Честито

Малко офф, но понеже темата е за монитори и може да е полезно за някой - за последните два месеца от два Acer монитора имам два дефектни - единият с изгорял ред точно през средата (по-малко от седмица след покупката), другият пристигна от магазина днес и е с неравномерно осветление на долната половина на екрана. По принцип рядко съм имал проблеми с тази марка, но нещата явно се променят. Говорим за различни модели, от различни магазини. 22 и 24 инча.
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              Честито

Малко офф, но понеже темата е за монитори и може да е полезно за някой - за последните два месеца от два Acer монитора имам два дефектни - единият с изгорял ред точно през средата (по-малко от седмица след покупката), другият пристигна от магазина днес и е с неравномерно осветление на долната половина на екрана. По принцип рядко съм имал проблеми с тази марка, но нещата явно се променят. Говорим за различни модели, от различни магазини. 22 и 24 инча.
                              Доколкото съм чул, не би трябвало да имаш проблем с връщане на парите ???
                              Вярно ли е, или има въртели ?
                              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Re: Монитор, какъв, от къде, колко?

Доколкото съм чул, не би трябвало да имаш проблем с връщане на парите ???
                                До сега не ми се е случвало някой да ми върне парите.
                                Ремонтира се докато отпадне гаранцията и готово - после си е вечно твой.

Спомням си навремето как се борих с един 3д ускорител - просто не работеше на мойто дъно,
                                казаха ми, че при тях работел е не го виждали много добре, защото били на монохромен монитор но си работел
                                ей даже не ми го замениха за друга стока, накрая успях да го продам с огромна загуба.

Няма да споменавам фирмата но от тях повече и мишка няма да си купя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X