Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монитор, какъв, от къде, колко?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Монитор, какъв, от къде, колко?

Забравяте Iiyama. Също с много високо качество и на много високи цени е намират се и на нормални цени .
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Все повече ме дърпа към DELL U2711. Ще преспя няколко дена и ще решавам окончателно.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Aко не държиш толкова твърдо на 1200-тях пиксела по височина - много съм доволен от NEC Multisync ea231wmi като за твоите нужди (доста е и по-евтин). При нас в офиса е закачен на една работна станция заедно с един 24-инчов JVC 1920x1200 - може да минеш да сравниш на живо, ако искаш.
        Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Първоначално публикуван от badeff Преглед на мнение
          Aко не държиш толкова твърдо на 1200-тях пиксела по височина - много съм доволен от NEC Multisync ea231wmi като за твоите нужди (доста е и по-евтин). При нас в офиса е закачен на една работна станция заедно с един 24-инчов JVC 1920x1200 - може да минеш да сравниш на живо, ако искаш.
          Еми, това е 23 инча. По височина е колкото 19-ката ми в момента. А на мен ми трябва предимно височина. Затова и съм се спрял на 1200 по вертикала. и 26-27 инча. Така имам реално повече място по вертикала. Ако отида пък на вариант DELL, мястото става значително повече, за сметка на по-малък пиксел.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            ... А на мен ми трябва предимно височина. Затова и съм се спрял на 1200 по вертикала. и 26-27 инча. ...
            Завърташ NEC-а на 90* и получаваш 1920 по вертикала.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              Завърташ NEC-а на 90* и получаваш 1920 по вертикала.
              То си е хитрина, даже някои си имат механиката да се въртят, но от тая гимнастика повечето видеокарти рязко оглупяват. За писане - стига, ама за чертане може да стане тегаво.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                ...За писане - стига, ама за чертане може да стане тегаво.
                Тегавото винаги може да се компенсира с още един монитор...
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Еми, това е 23 инча. По височина е колкото 19-ката ми в момента. А на мен ми трябва предимно височина. Затова и съм се спрял на 1200 по вертикала. и 26-27 инча. Така имам реално повече място по вертикала. Ако отида пък на вариант DELL, мястото става значително повече, за сметка на по-малък пиксел.
                  Тъй де, имах пред вид, че можеш да сравниш двете резолюции - 1080 и 1200 - на живо, закачени на една и съща видео карта, и да прецениш разликата по височина. Около 2.5-3 санта е. Ама ако си си решил твърдо за най-голямата възможна площ, нямам повод да те разубеждавам
                  Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                    Тегавото винаги може да се компенсира с още един монитор...
                    Имам предвид, че видеоплатката става бавна.

Коментар

За мен Дел-а е най-добрия избор, за тези пари. В един друг форум се продава 27-инчова Ияма B2712HDS за 600лв с гаранция, но май е ползван малко, ако ти представлява интерес ще ти пратя линк, предполагам че ше има и пазарлък на тази цена.
                      2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
                      2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
                      2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Първоначално публикуван от shavo Преглед на мнение
                        За мен Дел-а е най-добрия избор, за тези пари. В един друг форум се продава 27-инчова Ияма B2712HDS за 600лв с гаранция, но май е ползван малко, ако ти представлява интерес ще ти пратя линк, предполагам че ше има и пазарлък на тази цена.
                        TN матрица и 1920x1080. 600 кинта даже са и много, ИМХО.

Коментар

В крайна сметка са спрах на DELL U2711. Ако всичко е наред, до няколко часа вече ще имам и преки впечатления.

Коментар

2560x1440 IPS матрица
                            Това животну ако трябва да се ползва с DVI за тази резолюция ще му трябва видеокарта поддържаща dual-link DVI. HDMI 1.3 ще му стигне и sinlge-link (Type A/C), но не и версия по-малка от 1.3

HDMI
                            2х DVI
                            DisplayPort
                            VGA
                            S-video
                            Composite Video
                            Component Video

~1200лв

Ихаааа, искам и аз Честито! Със здраве и да не се чупи!

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                              2560x1440 IPS матрица
                              Това животну ако трябва да се ползва с DVI за тази резолюция ще му трябва видеокарта поддържаща dual-link DVI.

HDMI
                              2х DVI
                              DisplayPort
                              VGA
                              S-video
                              Composite Video
                              Component Video

~1200лв

Ихаааа, искам и аз Честито! Със здраве и да не се чупи!
                              С Радеон с 2 DVI порта и 2 HDMI порта съм. До преди година модел между среден и висок клас. Не помня точно кое беше. Надявам се да се разберат.

Има си и SD четец и USB хъб.

Коментар

...Надявам се да се разберат.
                                Аз допълних и за HDMI, че му трябва HDMI 1.3, но предполагам твоята карта ще го поддържа.

ПС: Ето как изглеждат различните типове DVI:

Последно редактирано от silverfox; 03-08-11, 13:51.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X