Аз лично най-добрата инвестиция, която направих беше през март месец. На глобална премиера в на модела в Aliexpres си взех Xiaiomi Redmi Note 10 pro. Премиерната цена беше 250 долата с идването до тук. Хванах точно момента преди да започне да се закучва положението с митата и ДДС. Батерията е добра всичко си работи както трябва и опредлеено за тези пари няма друго, на което бих се спрял в този клас. Към днешна дата телефончето все още е ОК. Има обаче една подробност. На приятелката ми взех Apple 11 (тя е фен и само печката хладилника и телевизора и не са Apple). Та нейия телефон при доста по малки резолюции на камерите прави по добри снимки, но пък това не ми беше основната цел.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв телефон (смартфон).
Свий
X
-
-
А какво се случва с гаранцията ако случайно уцелиш гредата ?
-
Надяваш се да не те заболи гърлото от студената вода... 😃
П. П. На теория имаш гаранция, ама се съмнявам някой да се е възползвал на практика. Много пъти съм пазарувал от там електроника и винаги съм го правил с мисълта, че гаранция нямам.
-
Така де, но студена вода до $100 се понася, ама за $250 ще ме заболят зъбите, че и гърлото.
-
-
Колеги, дайте акъл с какво бих могъл да заменя сегашния си телефон Huawei p30 pro. Нещата, които не ми харесват в него и които искам да има следващият телефон са - дисплеят е с ниска резолюция и ми идва прекалено блед и ме дразни това. Второ - аудиото - няма стерео и е посредствено от към качество на звука. Инак от другото съм доволен - има чудесна камера и чудесен живот на батерията, но условията за новия телефон са - да не е по- лош в това отношение. Тоест, ако може батерията да държи една идея повече и камерата да не снима по- лошо. Също и дисплеят, да не е по- малък. Би било добре ако е даже малко по- голям. След изгледани десетки ревюта клоня към 3 телефона - Xiaomi mi 11 ultra, Samsung s21 ultra, Iphone 13 pro max. Като Айфона и самсунга най - ме радват, нещо батерията на Xiaomi не е особено добра според видяното от ревюта. Айфона пък е доста добър от към батерия и аудио, камерата сякаш, не му е най - силното нещо, но ако приемем, че няма да е по- лоша от на сегашния ми телефон съм склонен на компромис.Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Коментар
-
Докато чаках да смъкнат още малко Motorola G100, днес вече я няма във Виваком !
Погледнах в сайта на Motorola и видях, че вече са пуснали Edge 20 pro, който е с Qualcomm® Snapdragon™ 870 като G100, но уж с по-добра камера и други оптимизации, но най-важното, поне за мен, че е с чист Android.
Надявам се да го предложат с коледните оферти, които предполагам ще тръгнат от следващият месец.
Ако не е на цената на Рейзъра ше стисна зъби и скачам, въпреки батерията от 4.5Ah.
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Я да питам - има ли смисъл в момента да се взима тел без 5г?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Говорим си ония ден с един от инженерите дето * пускат * 5 г . Разпитвам го - и са като си пусна 5 г ще ми стане ли по бърз интернета ? О... да ще стане вика , но не ти трябваПървоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеЯ да питам - има ли смисъл в момента да се взима тел без 5г?
...Що
....Щото мегабайтите дето ги имаш ще фръкнат за нула време . Та така ....ще си карам със 4 г
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Абе трябва да сменям и се чудя какво да е.
че ще е от "идиотоустойчивите" е ясно, амааа
))
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
То има планове без ограничение на мегабайтите вече. И с удоволствие ще ти предложат.Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
Говорим си ония ден с един от инженерите дето * пускат * 5 г . Разпитвам го - и са като си пусна 5 г ще ми стане ли по бърз интернета ? О... да ще стане вика , но не ти трябва
...Що
....Щото мегабайтите дето ги имаш ще фръкнат за нула време . Та така ....ще си карам със 4 г

...макар че на мен 4G ми стига за абсолютно всичко, което върша от телефона.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Спарки ме е изпреварѝл.
Във Виваком плановете U50 и U150, които ме интересуват са Uнлимитед, като разликата е в скоростта, която пък не е толкова различна за 5G.
В моят случай цената на плана барабар с телефона, ако ще е на изплащане, е почти еднаква, та за 5 или 10лв разлика ще е U150.
... ама съм на нисък старт, че коледното баламосване обикновено почва след 1.11
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Не знам дали има бонус от ваксинацията но пет жито работи много приятно.
форума пак цикли яко и е под всякаква критика.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Форума работи без забележки. Явно ваксината ти е кофри партида.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеНе знам дали има бонус от ваксинацията но пет жито работи много приятно.
форума пак цикли яко и е под всякаква критика.
Коментар
-
Работи без забележки дедовия ти.
Да ти кажа ли на кой заявки цикли?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Аз говорех как работи форума при мен. Няма как да знам как се представя твоята ваксина, умнофон или 5G, 7G, 9.33G или каквото използваш.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 15 потребители онлайн. 0 потребители и 15 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар