Първоначално публикуван от cnc82

Преглед на мнение

) +  още 1 година(наскоро четох,че май ще са 2) поддръжка на сигурността. И въпреки, че е само с 2гб памет до сега съм нямал проблем с никое приложение, което ми е трябвало. Включително ме учуди, че на него си гледам без проблем 1080p h265 филми. Малко лагва при смяната на един браузър към друг, когато съм отворил едновременно два браузъра на един екран, но нищо фатално. Камерата, поне за моите изисквания е повече от отлична както на дневна светлина, така и на нощна със светкавица(без светкавица е трагедия). Кнокса(СП) също е голям плюс. С него на практика имаш два телефона в един. Аз лично в основня си държа общите неща, а в СП си държа приложения за банкиране, разплащане и.тн. За интерфейса да не отварям дума... е трябваше да изгледам няколко клипа в тубата докато му разбера всичките благинки, но си заслужаваше. 
Да подчертая, че това ми е първия Самсунг и със следващия може да се разочаровам, но за сега не смятам да взимам нищо друго освен Самсунг. Преди това съм имал от по известни китайци като Леново, Шаоми, Хуауей до по неизвестни като Уток и Уйнк.

Коментар