Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв телефон (смартфон).
Свий
X
-
Grand Cherokee WJ
Dodge Caliber
E 430 4-matic-T(S210)
GLK
Коментар
-
От: Какъв телефон (смартфон).
Някой случайно да го интересува OnePlus 5T на 6 месеца за 650лв? Приятел го продава. Само суперлативи мога да кажа за телефона.
Коментар
-
Тъпото на п20ката е че е същата като П10ката.Зет ми го взе наскоро и ги сравнявах.
Та в тия ред на мисли или п20про или мейт.
Цената е кофти ама....Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Нещо се оляха с цените на тия хуавеи!Аз съм с П9 от както излезна и смятам да го сменям.Но няма да е същата марка.Заглеждам се по Хиоми Покофоне ф1.Ми ревютата за него са супер .И то само 600-700лв.Хиляда лева пестиш.Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !
Коментар
-
Всяка развиваща се марка започва от "нищото". Въпросното "нищото" е да си работил за "големите", да си обирал трохите им (което, всъщност е "нещото") и да решиш, да излезеш самия ТИ на "пазара". Излизането на Пазара е скъпо удоволствие. Когато се появи Gold Star, примерно, беше един от многото жълтури като NOVA, CROWN или SUPERSONIC. Е, въпросният Gold Star вече е LG и се опитва да диктува Пазара. Samsung откъде почнаха? Някои му викат Маркетинг, ама не е само това. Псилютно същото се опитват да правят и Шаомитата, и Хуявейтата, и прочее знайни и незнайни. Ако знаеш на кого точно да заложиш при избора си на телефон, спокойно можеш да си купиш и акции от пакета му на борсата.Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнениеНещо се оляха с цените на тия хуавеи!Аз съм с П9 от както излезна и смятам да го сменям.Но няма да е същата марка.Заглеждам се по Хиоми Покофоне ф1.Ми ревютата за него са супер .И то само 600-700лв.Хиляда лева пестиш.
Извинявам се за оффтопика.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
То и Хайер е голям производител на климатици, но продукцията им не блести с нищо...
Коментар
-
Не ме сещай за хаера че изгорях с такъвПървоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеТо и Хайер е голям производител на климатици, но продукцията им не блести с нищо...
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Щом е Голям, все с нещо трябва да блести.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеТо и Хайер е голям производител на климатици, но продукцията им не блести с нищо...Това което ни липсва ни кара да мечтаем.
Коментар
-
Понеже имам поглед върху телефоните им, писал съм го и друг път, много сериозен производител със собствено производство на чипове и конкретно на процесорите си Kirin чрез Hisilicon. Процесорите им работят много добре и не проявяват проблемите свързани с прегряване каквито имат другите.Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеХуавей е голяма фирма , правят базови станции за мобилни оператори .[ATTACH=CONFIG]974649[/ATTACH]Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
-
В края на август Самсунг имаше промоция на Ноут 9.
Върнах стария Ноут 2, вдигнах месечния план от 16лв. на 20 лв. и след някакви отстъпки от А1,
крайната му цена излезе 1000лв.
Доволен съм. Всичко си има.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар