От: Какъв телефон (смартфон).
Безпроблемната работа на телефоните с бутони, издръжливостта на батерията, обхват и т.н. няма да я намериш при смартфона. Всички проблеми които може да има един лаптоп например, съпътстват и съвременните телефони.
П.П аз в момента съм с Майкрософт лумия 650 и съм много доволен. Единствено ме дразни малката RAM. Малко са постни от към приложения и особено към игри, но това го вълнува синът ми.
Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ
Преглед на мнение
П.П аз в момента съм с Майкрософт лумия 650 и съм много доволен. Единствено ме дразни малката RAM. Малко са постни от към приложения и особено към игри, но това го вълнува синът ми.
! Факт е, че има и такива за еднократна употреба, направени с по ниско качество, но от там и на по-ниска цена, но всичко си има цена. Големите гиганти дори в ниския си клас не биха предложили такова качество, защото най-малкото ще се орони авторитета и нямаше да съществуват до сега. Аз лично съм разглабял няколко хуавей-я и ксиаомита, все по-стари модели, но далеч от названието "еднократни играчки". Те дори по неизвестни марки като Dogee, Ulephone, Blackwiev и прочие са далеч от това понятие. Качеството не отстъпва по нищо спрямо прехвалени и скъпи марки, мога да те уверя в това. И все пак фактора късмет е налице понякога както с всяко друго нещо, но е сигурно, едно, че фактора Китай не трябва да плаши никого в съвременния свят, защото понятието "китайски боклук" отдавна е безпочвено, дори да има боклуци.. има и мега качествени стоки (не само телефони), които никъде няма да могат да се произведат с такова качество и прецизност както там. Части има бол, факт.
Коментар