Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой е най-подходящия мобилен телефон за оффроуд?
Свий
X
-
Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
-
От: Кой е най-подходящия мобилен телефон за оффроуд?
Нямам представа.Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеТези АУАКСИ как се пазаруват от Бг?
около 18 000 рубли (около 900 лева)Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеКаква е цената на заприходяване на първия?Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
Поразително много прилича на товаПървоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнениеПо-добре погледни това. Моят фаворит! Вероятно до края на месеца ще заприходя един такъв. Освен 2 SIMкарти работи и като радиостанция PMR446.
Да не кажа че направо са си 1:1, само логото е различно...Последно редактирано от Preslav Peychev; 11-01-13, 17:25.
Коментар
-
Остава да разберем кой от кого го е взелПървоначално публикуван от mendi Преглед на мнениеПоразително много прилича на това: http://www.jcbphone.co.uk/jdownloads...k/pro-talk.pdf
Да не кажа че направо са си 1:1, само логото е различно...
Коментар
-
От: Re: Кой е най-подходящия мобилен телефон за оффроуд?
има имааа...Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеНе им намирам никава разлика, даже и на тъч телефоните.
- 2 бутона са с различен дизайн...
Коментар
-
От: Re: Кой е най-подходящия мобилен телефон за оффроуд?
На джеисиби-то каква е цената?Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеДа и винчетата на единия модел не са боядисани, обаче в цената има доста голяма разлика, интересно ми е сега, кой е оригинала, а дали не ги прави един и същи ОЕМ?
ПП Сори - видях я. Тоя ауакс има тракер, а сега го тръся и на джейсиби-то.
ПП2. Май хванах разликата - ауакса е с GPS тракер, а джейсибито е само с ресивър.Последно редактирано от CAESAR; 11-01-13, 15:47.Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
Абе ви полудяхте ли какви соними за 900лв??
Когато се купува такъв тип телефон първото важно нещо е, да сертифициран по IP-67, всичко останало е на втори план. Ето го моя http://www.dracotek.com/fortis-a88-b...nic-torch.html идва с две батери по 1600ma/h с докинг станция, две карти и т.н всико си пише. Идеален за екстремни условия, през моя само танк не е минавал. С една дума много съм доволен и го препоръчвам. Искам само да вметна, че имам и соним, пак китайски но си е соним, наводни се още при първото намокряне и след малко изгасна....Сега си работи, но аз го държа в къщи, вече му нямам вяра. X1 e нищо особенно и пак струваше колкото два фортиса. Изобщо не робувам на марки вече, гледам евтин и финкционален вариант.
Роден рибар, а принуден да работи.......
Коментар
-
Аз пък да вметна, че си имам F-16. Е, пластмасов е но си е F-16. Не искаше да лети още от първият път и след малко изгасна.....щото му драснах клечката.Първоначално публикуван от EU_BG_akademika Преглед на мнениеИскам само да вметна, че имам и соним, пак китайски но си е соним, наводни се още при първото намокряне и след малко изгасна....О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Сертификацията по IP и Millspec въобще не изчерпва издържливостта на Сонимите, защото те я превъзхождат много.Първоначално публикуван от EU_BG_akademika Преглед на мнениеАбе ви полудяхте ли какви соними за 900лв??
Когато се купува такъв тип телефон първото важно нещо е, да сертифициран по IP-67, всичко останало е на втори план. Ето го моя http://www.dracotek.com/fortis-a88-b...nic-torch.html идва с две батери по 1600ma/h с докинг станция, две карти и т.н всико си пише. Идеален за екстремни условия, през моя само танк не е минавал. С една дума много съм доволен и го препоръчвам. Искам само да вметна, че имам и соним, пак китайски но си е соним, наводни се още при първото намокряне и след малко изгасна....Сега си работи, но аз го държа в къщи, вече му нямам вяра. X1 e нищо особенно и пак струваше колкото два фортиса. Изобщо не робувам на марки вече, гледам евтин и финкционален вариант.
А обяснението на Дроба чак сега ме накара да разбера, защо Поршето ми на Мачбокс не иска да пали
Зима иде
Коментар
-
Е, как се наводни тоя Соним. Два месеца подред карах в прахоляк и всяка вечер си мих Сонима на течаща вода и не се наводни. Нали правиш разлика между SoNim и SoMin-а, който е на посочения от теб сайт, щото двата нямат общо - единия плува, а другия се дави?Първоначално публикуван от EU_BG_akademika Преглед на мнениеАбе ви полудяхте ли какви соними за 900лв??
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар