От: Кой е най-подходящия мобилен телефон за оффроуд?
Мерси. Значи са решили проблема с това че на 2100 се пробиваха лесно.
Първоначално публикуван от mitkochanev
Преглед на мнение

..... Аз си цъкам с един Simvalley XT-520 Sun от година но да се натопи напълно във вода не си и мисля вече (поръчах два и единя мина воден тест при който се напълни като аквариум). Голям плюс се оказа,че слънчевото зареждане на задния панел наистина работи и поддържа батерията дълго време. Стигал съм до 2 седмици без зареждане в контакт при често излагане на слънце и разговори около час на ден. Което си е направо сладка работа.Издържа и на удари по-добре от нокията поне.
. Само че да предупредя - Симвали няма никакви екстри освен фенер (доста добър), радио, калкулатор,аларма и прост календар. Гадни мелодии на звънене и без възможност май да се сменят. Но пък този слънчев панел си е злато (има малък син диод между двата големи на фенера, който примигва интензивно когато телефона се зарежда от светлина). Не очаквай да върши чудеса соларната клетка, но е факт че работи и помага много. Ааа и голям недостатък - бутона за меню дори и при заключена клавиатура при натискане и задържане звъни на 112. Случвало ми се е във джоба да избирам без да искам 112 и умирам от срам.Понякога може да е екстра това де. Иначе "държи сигнал" наравно с скъпите оутдоор телефони. Батерията му е от Нокия и се намира лесно и е евтина (за разлика от сонимските), доста приятен и лек с малко по-голям размер но пък е заради соларния панел това. Не е лошо въобще телефончето ако се приемат горепосочените недостатъци. Успех.
Коментар