Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой мобилен оператор ползвате 2017?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

    Никога не съм харесвал нито един от операторите ни. В момeнта съм на Виваком , тарифата ми е долу горе добра , за 1500 мин и 1500 Мб , 10.50 с ДДС . Обаче сега като отворих на всичките страниците да разгледам кво предлагат , амм...ми то обрано лозе , че и кожи съдират !

    Аз като ми изтече договора , най-вероятно няма как да го продължа същия....кво ще се прави , един господ знае..?
    Който търси , намира !
    Човекът е човек, когато е на път !

    Коментар


    • #17
      От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

      Аз съм с Виваком, и за 35лв. имам неограничени разговори, 20ГБ, 240мин. чужбински разговори (като май включваха и зона "Балкани", но не съм сигурен) и 45 телевизии.
      Устройва ме и съм доволен.
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

      Коментар


      • #18
        От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

        Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
        ей още ми искат пари емтелци след развод преди две години------

        е нема такива гадове
        Аз се борих за моите пари, които ги искаха без основание, и ми отпаднаха (2х.лв как ще им ги дам така?!!!)...
        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

        Коментар


        • #19
          От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

          Ментел, от над 15 години... Негативи в рамките на допустимото за мен.
          В момента някакъв план роаминг ънлимитит. 33-34лв абонамент, безплатно говоря с всички в България. 8GB в България. 1500 минути в роаминг към български мрежи и 1,5GB нет в роаминг. Роаминга само в ЕС де...

          ПП: Грешка, струва 38,88 лв с ДДС. Сега погледнах.
          Последно редактирано от cecoa1; 06-11-17, 20:13.
          Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

          Коментар


          • #20
            От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

            Аз съм на Теленор, фирмена се води, макар да си е моя от 2002 година. Последните години аз ги договаям всичките 22 карти и няколко стационарни телефона. Последната година е това, аз съм на Partner L заради мегабайтите и не толкова за минутите, реално около 400 минути ми стигат, въпреки, че водя по 30 - 40 разговора дневно.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Планове.png
Прегледи:1
Размер:16.1 КБ
ID:5772005

            Коментар


            • #21
              От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

              След дълги години лоялен клиент на Виваком се "наложи" да се разделя с тях. Планът ми беше доста стар. Питах ги, дали мога да премина на друг план и ми бяха казали, че трябва да ми изтече договорът. Казвам си добре. Щели да ми звъннат с предложение за оферта месец-два, преди да изтече договорът. Чувай х***. И така след още дълго време вече (години) ми кипна и им заявих, че ще се прекратявам договора с тях. И те: "Ама как така? Защо?". Обяснявам им отново ситуацията. Междувременно си бях наумил, че ще бъда клиент на Теленор. Няколко дни след като им казах, че ще си прекратявам договора с тях, ми звънят и любезно ме убеждават да остана техен клиент и ми предлагат нови "атрактивни" абонаментни планове. След което им казвам: "А къде бяхте, когато аз ви търсех да ми предложите план? Намерил съм си вече друг мобилен оператор с по-добри условия.". Което наистина така си беше. Предлагаха ми по-малко минути и по-малко МБ на по-висока цена, отколкото Теленор. И накрая си прекратих техния договор, платих 3 месечни такси неустойка и се прехвърлих на Теленор. Запазих си телефонния номер, но и него в скоро време мисля да го сменя.

              Другото предимство на Теленор пред Виваком е, че когато искаш да си платиш сметката в Теленор, поздравяват те, казваш какво искаш - плащане на сметка. Казваш си телефонния номер, проверяват, казват ти сумата, плащаш, дават ти касовия бон и довиждане.

              Докато при Виваком чакаш едни 15-20 минути, докато всичките им служители се наговорят с възрастните хора, защото ги зарибяват за нови "атрактивни" планове, след което идва твоя ред, когато човек вече е ядосан от простотиите, които е слушал, докато чака. Началото е същото. Любезни поздрави. Казвам, че искам да си платя сметката за телефона. И се почва: "Ама Вие имате ли интернет? На кой оператор сте? Имате ли карти на други мобилни оператори? Ами телевизията Ви каква е?". И още куп други въпроси, на които нямам нито време, нито желание да отговарям, поради простата причина, че всеки месец, когато си плащах там сметката за телефона, ми ги задаваха. Вярно, фирмена политика, искат повече клиенти. Но това става нахално.

              За живущите във Варна ще кажа, че става въпрос за офисите в Палах Център.

              Коментар


              • #22
                От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

                Това с контакта с определен офис си е наистина организация на конкретния офис...
                Точно затова има теглих майна на Теленор, защото в офиса им НИЩО не можаха да предложат... И дори неща, които ги има като продукт в сайта им - 'ами ние не зареждаме този продукт, щото това е скъпа услуга, а в този сезон малко се търси'?!!! Като че ли продават Ферари, та трябва да си заявя сим-карта, да ми я доставят след няколко дни и т.н. (предплатена карта). Айде няма нужда...
                А Виваком - наистина аз ги търся за личните телефони месец-два преди изтичане на ЕДНОГОДИШНИТЕ договори. По-дълъг договор от година не подписвам.. За служебните - те ме търсят.. Тарифата ми във Виваком е малко над 14лв без ДДС с 4000мин към мобилни и фиксирани в БГ и в ЕС (и роуминг там), 12GB нет (има там едни условности в роуминг, ама го пише, че нета е и в роуминг) и т.н.
                Ценовата разлика с конкуренцията при подписване на договора бе голяма, а техническите негативи с връзката - поносими (например на вр.Ком и района - няма покритие, въпреки, че телефона ти дава добър обхват ) ...
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

                Коментар


                • #23
                  От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

                  Лелеее хора, като Ви чета тарифите и условията, които получавате за парите си Ви завиждам. Тук в Германия няма такива цени даже и по 3 умножени. И тук като отидеш в някой магазин да си правиш договор те обслужва на 80% вероятност някой турчин или арабин с огромно самочувствие, сякаш личният му телефон е на ВЕРТУ и на всичко отгоре нищо не се разбира от силния му сленг. Отделно тук договори по 1 година никъде няма. Общо има 4 оператора: 2 на 900 и 2 на 1800 МГц. Имат много големи проблеми с връзките, а за мобилния интернет на 3G или 4G да не говорим. Германия от към КОмуникации е в средновековието. Никъде по кафенетата няма свободно WI-Fi, за да не би да свалиш някое детско порно и да гърбят после куките собственика на заведението. Относно плащането - никой не Ви кара да ходите на крака и да им киснете с парите си в брой. Плащате си онлайн (тук се дава пълномощно да ти теглят парите от сметката,което в БГ е абсурд) и си пестите и времето и парите. радвайте се,че имате тия условия, четете си договорите докрай и знайте,че има и по-лошо от вас. Аз лично ползвам и за лични разговори служебна карта и телефон / мен не ме мислете, но средностатистическият човечец тук плащ много повече за да получи по-малко, нищо,че заплатите са тук по-високи. Разходи и тук бол, удръжки също.
                  JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
                  Тел: +359 887 847261

                  Коментар


                  • #24
                    От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

                    За в Германия, предплатена карта 8 евро на месец. 1,3GB, 300 минути към всички мрежи, а в мрежата на оператора неограничено. Условията са валидни и в ЕС, без мобилните данни.
                    За качеството е вярно, губи се обхвата на места, нета не е достъпен навсякъде.
                    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

                    Коментар


                    • #25
                      От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

                      Хм, пък аз отдавна съм забравил, какво е да плащаш сметка, редейки се на опашка. От 2004 г. си ползвам PC-то за тази цел.
                      HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

                      Коментар


                      • #26
                        От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

                        Преди седмица скочих след 19 години брак от Ментел на Свиваком(спряха ми роуминга, за да ме накарат да подпиша нов договор...еми, накараха ме). Неограничени разговори към всички мобилни мрежи и в ЕС роуминг+ 5 ГБ данни за 20 лева. За момента впечатленията ми са, че прехваленото им 2-3-4-5-6 G покритие е по-зян от това на Мтел. Нататък ще видим
                        And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

                        Коментар


                        • #27
                          От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

                          Докато при Виваком чакаш едни 15-20 минути, докато всичките им служители се наговорят с възрастните хора
                          Сметката може да платиш от компютър или телефон с интернет през онлайн банкиране. Старите хора не боравят с компютри и за това ходят по офисите. Не знам, на мен всичко ми е в банкирането, дори на улицата с два клика на телефона плащам сметка.

                          Коментар


                          • #28
                            От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

                            Аз ползвам за разговори МТЕЛ, служебните и личните телефони са там. Плащам около 16 лева без ДДС за неограничени разговори в България и 7 GB интернет на максимална скорост. Доста съм недоволен от мрежата, постоянно прекъсва ако ти е включено 4G-то, но политически се налага да ги търпя за сега.
                            На село ползвам карти за данни 4Г на Мтел и Виваком (20 и 30 GB съответно) - Вивата е над 2 пъти по бърза, и за 2 години имам не повече от 4 пръкъсвания (картите са в рутери и ги ползвам за 2 паралелни видеонаблюдения) - ползвам и двете в момента. Мтел прекъсва доста, но работи макар и доста по-бавно. Доскоро Мтел не можеха да обезпечат 4Г с реално статично IP, и понеже това ми беше важно ги ползвах на 3Г, за щастие се развиха... Виваком отдавна го предлагат.
                            Теленор.... мрежата им като излезеш от града е под всякаква критика.
                            LZ1JJJ

                            Коментар


                            • #29
                              От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

                              В момента съм на Теленор тарифа нещо около 17 лв. Не ограничени мобилни разговори в Бг,нет 5000 или 8000 Мб на макс.скорост и доста безплатни смс които почти никога не ползвам.
                              Сърдит съм им от два месеца и се оглеждам за оферта от Виваком.Ама не попадам на нищо интересно.
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

                              Коментар


                              • #30
                                От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

                                Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                                В момента съм на Теленор тарифа нещо около 17 лв. Не ограничени мобилни разговори в Бг,нет 5000 или 8000 Мб на макс.скорост и доста безплатни смс които почти никога не ползвам.
                                Сърдит съм им от два месеца и се оглеждам за оферта от Виваком.Ама не попадам на нищо интересно.
                                Защо си им сърдит?
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

                                "Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X