Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой мобилен оператор ползвате 2017?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Кой мобилен оператор ползвате 2017?

    След като "оригиналната" тема стана на 4 години и анкетата не е много релевантна вече, пък не намерих начин да я ресетна. правя анкета за тази година, догодина (или по-догодина) пак

    П.С.
    Прилагам резултатите от досегашната към 03-11-2017
    P.P.S
    и за 2017-а
    Прикачени файлове
    168
    А1
    39.88%
    67
    Виваком
    30.36%
    51
    Теленор
    26.79%
    45
    Друг
    2.98%
    5
    Последно редактирано от alex_markov; 24-07-18, 15:12.

  • #2
    От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

    Трябва да има опция и за два отговора.
    Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
    Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
    Враца

    Коментар


    • #3
      От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

      Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
      Трябва да има опция и за два отговора.
      И аз така мисля, Но и тази опция не намирам явно има доста промени във форума или аз нещо недовиждам

      Коментар


      • #4
        От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

        Както бях доволен толкова време от виваком, нещо им се разбутаха мрежите постоянно има някакви проблеми. Ползвам повече 3G отколкото 4G, заради батерията, защото телефона ми трябва през почти целия ден и постоянно им спира интернета. На 4G не прекъсва никога. Все някакви настройки на клетките не били готови. Смених чипа, смених и няколко телефона за половин година, все същото. Приятели също го имат проблема. С мтел съм си патил. Като ми изтече договора мисля да пробвам Теленор.
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

        Коментар


        • #5
          От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

          Наистина не им пука , че ще се преместиш, поне на гепиком, обаче ми се зарадваха в Теленор, даже ми препоръчаха кое-що девойките, че за Коледа щяло да има екстри и тогава да съм минел на по-скъпа тарифа.
          Ментелите ги отсвирих още преди години, когато не знаеха какво и на кого фактурират.
          В интерес на истината нито стотинка в повече за двата месеца откак съм при Теленор, иначе гепикомците всеки месец измисляха нещо за минимум 10 кинта нагоре, а и интернета на най-бързата мрежа беше под всякаква критика за разлика от сега.
          Не работя в или за Теленор, просто съм доволен.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

          и на хоби такива

          тел. О879 Ч8Ч 2З5

          Коментар


          • #6
            От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

            Аз напуснах Виваком в началото на септември и се завърнах към Мтел.

            Причината да напусна Виваком е изненадващо занемарената им мрежа. Оказа се, че покритието им в селото където изкарваме почти цялото лято просто липсва. Интересното беше, че миналата година проблеми нямаше. Промоциите по Коледа миналата година са накарали 2/3 от населението на селото да си сменят оператора и от 35 абоната, клиентите им станали над 450 (малко вътрешна информация). Естествено клетката, която обслужва територията "кляка", а вивакомци не предвиждат ъпгрейд ...

            Тъй като Теленор не поискаха да ми предложат план (около 1000 минути + 2000 МБ) за сумата, която плащах на Виваком (13,75 лв.), а ми говореха за планове над 20,00 лв., макар и с нежелание попитах за оферта в Мтел (бях техен клиент от 2000 до 2015г.).

            "Червените" за 14,40 лв./месец с ДДС на карта, ми прехвърлиха двата номера и подариха на малкия МуКi часовник, в който сложихме една прима. Плана е "Мтел М клас L" и в него са включени 800 минути + 2000 МБ, което напълно задоволява реалното ми потребление. За да ползвам тази тарифа ме регистрираха в тяхната система като фирма (земеделски производител) без да ми искат нищо повече от лична карта.

            Коментар


            • #7
              От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

              Тази година смених и трите оператора -
              -бях в началото с Мтел (договор от две години), но на жената започна да не и стигат мобилните данни, обадих им се и помолих да ги увеличат и ще преподпиша отново с тях (бях сравнително доволен, с изключение на тоталната дупка в селото в което изкарвт лятото децата ), НО Нагло ми казаха, че може но на Лист прайс, защото договора ми не изтичал в близките месец-два - Вбесих се, открих тяхна издънка, пуснах Жалба, служебно ми прекратиха договора, за да ми предложат по-добри цени, Но аз вече бях на черешата и в импровизираният търг Спечели Теленор!
              -Теленор - супер обслужване, готин портал и в началото прилична мрежа, Но лятото настъпи Яка драма, до два-три СМС-а съм получавал за пропуснати повиквания, без да звънне телефона, при това в София, за Етрополският балкан (където изкарах лятото) Не ми се приказва - след табелата край на Етрополе и с покритието е КРАЙ и цялата планина в района - абсолютно неприемливо.... и с тях се рзделих
              -и сега Виваком - имат си трески за дялане и те, но за сега съм доволен

              Коментар


              • #8
                От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

                Тази година отново продължих на Виваком, след като миналата година се върнах там от М-тел...
                Впечатленията ми от операторите отново са:
                1. Мтел - що годе добра мрежа... Некоректно отношение към клиентите... Например решиш да си смениш плана на едногодишния си договор към по-висок, при което предварително си уточнил възможностите с акаунт мениджъра.. И 'поради грешка във фронт-офиса' ти пишат, че си преподписал нов двугодишен договор в датата на промяната... Или пък 'поради грешка във фронт-офиса' не са отбелязали, че съм взел план с включен интернет, и затова всеки месец ми трупаха по 50лв за интернет... Въпреки възраженията ми. Накрая при 'развода' изведнъж ми начислиха над 2000лв глоба за това, че договорът ми не бил изтекъл... Луда работа - с административната работа хич ги няма..
                2. Теленор - малък опит с мрежата им имам. Но при опит за закупуване на пакети ударих на камък 'това нещо не го предлагаме' - е как не го предлагате, като е обявено на сайта... Звъня на кол-центъра - 'ами питайте в магазина (където нищо не знаят)...
                3. Виваком - има тук таме пропуски в мрежата, но общо взето е добре... Някакси бавно става свръзването (набираш, и чакаш 10 секунди, докато се появи някакъв сигнал)... Но гъвкаво подхождат към моите нужди... Затова и съм при тях отново..
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

                Коментар


                • #9
                  От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

                  Неограничени разговори и 30 ГБ интернет за 10 лв, затова съм при тези, които съм, но реклама няма да им правя, защото м@... и на тях

                  Коментар


                  • #10
                    От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

                    От много време насам ползвам два оператора, заради покритието и поради независещи от мен причини (служебни) - Глобул, 20 лв. такса за неограничени разговори с всички в БГ и 6 ГБ интернет и Виваком с 900 минути към всички за 5 лв. на месец. Принципно и двете тарифи ги няма официално, но и номерата не са на мое име и нямам избор.

                    Коментар


                    • #11
                      От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

                      Хубаво е че обновихме темата. Мойте впечатления- както спомена един участник в затворената вече, тарикатите са се наговорили. Явно паритета към днешна дата ги задоволява защото опитите за съблазън от моя страна да прехвърля номера от друг оператор не ги впечатлява нито Теленор, нито Виваком (Мобилтел са зачеркнати отдавна) . Почти едни и същи условия като основния мотив е договор за 24 месеца какъвто обаче аз не искам. Това ме принуди да продължа договора за сега с основните ми номера на Теленор за 12 месеца на обикновена тарифа почти без интернет и с наполовина по малко минути (500) но не и да приема договор за 2 години. Заставиха ме с уловката че след изтичането на досегашния от 15лв заради прекратяване на преференциите автоматично ставаше на 40лв. Ще карам за сега така с известни неудобства за мен но ще съм в готовност да им сложа пръста при първа възможност. Вивакомския номер го пазя за сега но лошото е че където ми трябва покритието им е лошо.
                      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

                      Коментар


                      • #12
                        От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

                        Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                        Неограничени разговори и 30 ГБ интернет за 10 лв, затова съм при тези, които съм, но реклама няма да им правя, защото м@... и на тях
                        Може ли на лично да ми кажете/напишете повече подробности за оператор, план и т.н.т.

                        Ползвам основно телефон и мобилни данни с план на теленор. 20 лв за неограничени в страната и 5 ГБ.
                        Имам и номер от Виваком, който е с първобитна нокия, който тел ползвам като съм в гората. Плана е 250 мин. без нет. за 10.80 лв Договора ми изтече и ми вдигнаха сметката с 1.20 лв. Отидох да договарям с тях и ми обясниха, че вече няма такъв план и понеже не ми се сменяше и тази карта в теленор се принудих да подпиша едногодишен договор с план Биснес смарт ХС за 10.00 лв. без ДДС. Това го направих на 03.11.2017 г. Сега гледам в плана на Виваком има и 500 мб мобилни данни, а в моя договор липсват. Аз като подписвах им казах, че търся 200 мин. и ниска цена без данни, и ето нямам данни в плана сис съгласно договора, но цената е не е тази, която беше. Момичето любезно ми обясни, че всички оператори вдигнали с лев-два цените, за да компенсират липсата на печалба от международни и продажба пакети за чужбина.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

                        "Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

                        Коментар


                        • #13
                          От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

                          Тази тарифа е интересна и за мен, ако е възможно да разберем.
                          Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

                          Коментар


                          • #14
                            От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

                            Аз съм още на Мтел.
                            По едно време нещо ме издразниха и бях решил да се прехвърля на Виваком в пакет с комбинация с телевизия но пък като отидох в офиса на Вива за да разпитам за подробности се сбъсках с такова незаинтересовано и пренебрежително отношение от старана на служителите им, че реших да си остана с Мтел, това зло поне го познавам
                            Ако някой от виваком чете - става въпрос за Ботевград

                            Коментар


                            • #15
                              От: Кой мобилен оператор ползвате 2017?

                              ей още ми искат пари емтелци след развод преди две години------

                              е нема такива гадове




                              теленор за сега ми е добре и з баирите
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X