Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приятно очарован от iPhone 4s

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Приятно очарован от iPhone 4s

Между другото, използвах великия Айфон през изминалата зима и когато го сложех във вътрешния джоб на якето си, имах чувство, че ми става нещо на сърцето. На някой от вас може и да им се струва фантастично, но повярвайте ми, така е! Това и с двете бройки, които имах.
    В на Галакси с3-ката книжката пише, да се използва на поне 20-30см от тялото. :O
    С Галакси Нексуса уж нямам проблеми, ама онова си облъчваше стабилно. Не знам някой от вас дали го е усещал?

А иначе за Гугъл контактите, ако се местите от не iOS устройство, накратко казано: настройвате си гугъл акаунта не през Gmail client-а, ами през Microsoft Exchange.
    Нещо такова: https://support.google.com/a/users/answer/138740
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Няма проблем нито да си качваш музика на Айфоня от компа, нито да избереш коя да е от качените песни и да я зададеш като рингтон, при това напълно законно (разбирай без да хакваш телефона)... Просто това става по предвидения от производителя начин, а не както на нас ни скимне (пиша това с уговорката, че съм с 4-ка, но той ОС е един и същ)... В телефона си имам качени над 6GB музика и мога да си джуркам тоновете на звънене, както ми е кеф! Единствения проблем, е че не може да стане директно от плей листа, а съответната песен трябва да се прехвърли в "ringtones" през айтюнса! Хубаво е да се четат инструкциите за експлоатация, а не да се открива (или в случая, да не се открива) топлата вода наново...

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
        Нямам какво да добавя за Айфон 4С тъй като никога не съм ползвал.
        Може и да е най най.

Имам впечатления от МАК еърбука на един приятел.
        Дадох му юсб диска си да копира филми - всичко ОК
        Поисках да си копирам един негов филм - ДА ама НЕ ми вика МАКа
        Устройство което ще ми забранява какво да правя няма да си взема!
        Форматирането на дисковете при Виндоуса и iOS- а е в два различни формата и поради тази причина е ограничен размера на трансферираните файлове до 2GB! Просто твоите филми са били с по-малък размер и затова са минали през "цедката", а файла, които ти си искал да копнеш, е бил с по-голям размер...

Коментар

Айфона ми 4ка,е един от първите в Бг,в него над 1400 снимки и видео неднам колко си,със заводския иос.Два пъти давен както му е реда,падания -нямат брой! Работи безупречно -само детето как го върлее ! Като сдаде пак ще си взема Ай който модел върви за момента!
          Не харесван, и е оплюван най често от хора ,които не им се бърка в джоба с хиляда и кусур лева за телефон,или са клъвнали я някой алакател ,я хтс или друг такъв кръпел с тарифка 5,50-7,80лв към някой оператор.И най-чести фрази от типа: Я вляз през твоя ,че нещо ми........! ,най обичам да чувам!
          Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
            Добре де, не става въпрос да качвам пиратски програми и т.н. става въпрос да качим най-обикновена MP3 ка с дадена песен за тон звънене нищо повече... недоумявам за толкова дребно нещо като да си качиш музичка по твой избор
            А опита ли с файлов формат, който се чете от епълските продукти? Къде видя, че мп3 трябва да работи?
            А да си чувал за audiko.net? Има ли нещо по-лесно от това да посочиш линка към аудио клип от youtube и после да получиш готов изрязан тон който учудващо, но се качва на айфона?

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
            Нямам какво да добавя за Айфон 4С тъй като никога не съм ползвал.
            Може и да е най най.

Имам впечатления от МАК еърбука на един приятел.
            Дадох му юсб диска си да копира филми - всичко ОК
            Поисках да си копирам един негов филм - ДА ама НЕ ми вика МАКа
            Устройство което ще ми забранява какво да правя няма да си взема!
            А случайно да обърна внимание на типа на файловите системи и ограниченията свързани с това?

Както и Марто вече писа, незапознаването с инструкциите за употреба не е оправдание за оплюване и отричане.
            Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
            Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Preslav Peychev Преглед на мнение
              Между другото, използвах великия Айфон през изминалата зима и когато го сложех във вътрешния джоб на якето си, имах чувство, че ми става нещо на сърцето. На някой от вас може и да им се струва фантастично, но повярвайте ми, така е! Това и с двете бройки, които имах.
              В на Галакси с3-ката книжката пише, да се използва на поне 20-30см от тялото. :O
              С Галакси Нексуса уж нямам проблеми, ама онова си облъчваше стабилно. Не знам някой от вас дали го е усещал?
              ...
              Всички телефони имат предавател, като се свързва бичи до 2 вата. Непосредствено допряно до тялото ако е дълго време не е много хубаво. Докато не ги направят да работят не с фотони, ами с неутрино или гравитационни вълни - телефоните ми ще стоят в раницата.

Първоначално публикуван от blago72 Преглед на мнение
              ...
              Перфектно организирана библиотека (iTunes са номер едно разпространител на съдържание в света - и всъщност най-големият бизнес на ябълката), от пиле - мляко. Естествено, само платено. Не се заблуждавайте - Андроид вече върви по този път, защото друг няма. Безплатен обяд няма или е временно явление.
              Не се заблуждавай, още на първия смартфон на Сименс - SX1 има image за Линукс. Сега, ако мине закон от типа на ACTA - за MP3-ка ще горят на клада, в името на милиардите на едни господа. Дето и те се чудят какво да ги правят. Като хвалите политика от типа на Apple - помагате това да стане. Ако не бяха конкурентите да им дишат във врата - изделията им щяха да приличат на операторски приемник, и въобще да имаш телефон щеше да е лукс, с винетка и задължителна ГО, просто щото тях така ги кефи.
              Всъщност едни от първите, дето ще получат дарение от мен ще са Убунту, само да видя как ще заобиколя едни други нагли дебелаци. Пари за софтуер не помня да съм давал, ще ми е сефтето, за обявен изконно безплатен софтуер! Оня ден правиха сбирка на "резерват Северозапад". Купих си всички книги, не защото ще ги прочета, не ми свиди за готини хора.
              Първоначално публикуван от honda b16a2 Преглед на мнение
              Айфона ми 4ка...
              Не харесван, и е оплюван най често от хора ,които не им се бърка в джоба с хиляда и кусур лева за телефон,или са клъвнали я някой алакател ,я хтс или друг такъв кръпел с тарифка 5,50-7,80лв към някой оператор.И най-чести фрази от типа: Я вляз през твоя ,че нещо ми........! ,най обичам да чувам!
              Дежурната фраза, че ми било кисело гроздето. Apple е субкултура, към която аз не искам да принадлежа. Наистина ли мислиш, че не мога да си купя четворка като твоята на старо, дето струва наполовина на ново Галакси? И тарифа към оператор нямам! Нямам какъвто и да е многогодишен договор, с клауза неустойка. По-скъп вариант е, но така се чувствам по-свободен. Ядове при надлежно прекратен договор вече брах, няколко пъти.
              Последно редактирано от Rabin; 29-10-13, 10:39.

Коментар

Това чудо - мобилното Убунту и аз го чакам (противно на теорията ти за Ай-зомбитата...)! Чета само прекрасни работи за него... Дано да са прекрасни и личните впечатления!
                Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 29-10-13, 10:57.

Коментар

Rabin, не мога да разбера защо толкова разпалено и усърдно недоволстваш от марката и продуктите им. Всеки има право на избор.
                  Десислав пусна темата с цел да сподели какво е открил за себе си и как преди е имал невярна представа.
                  Защо упорито продължаваш да насочваш темата генерално за и против Епъл и политиката им. Мисля, че всички вече добиха представа за твоето конкретно мнение и специфични нужди
                  Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
                  Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                    Това чудо - мобилното Убунту и аз го чакам (противно на теорията ти Ай-зомбитата...)! Чета само прекрасни работи за него... Дано да са прекрасни и личните впечатления!
                    Недей да очакваш много. Андроида си е барнат Linux, както и iOS си барнато BSD. Не виждам с какво мобилния ubuntu ще е по добър от стария андроид които вече няколко години се разработва...

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Календжиев Преглед на мнение
                      Rabin, не мога да разбера защо толкова разпалено и усърдно недоволстваш от марката и продуктите им. Всеки има право на избор.
                      Десислав пусна темата с цел да сподели какво е открил за себе си и как преди е имал невярна представа.
                      Защо упорито продължаваш да насочваш темата генерално за и против Епъл и политиката им. Мисля, че всички вече добиха представа за твоето конкретно мнение и специфични нужди
                      Ами закротих се аз, ама като той написа как ние лошите хакери сме оплювали хубавата машинка, и те така те! И да, класическия лаф, че ми е кисело високото грозде, не се сдържам след това!

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                        Недей да очакваш много. Андроида си е барнат Linux, както и iOS си барнато BSD. Не виждам с какво мобилния ubuntu ще е по добър от стария андроид които вече няколко години се разработва...
                        Е нали това - онова за опън сорс-а и стимулирането на креативността, и прочее...

Коментар

Първоначално публикуван от honda b16a2 Преглед на мнение
                          ....
                          Не харесван, и е оплюван най често от хора ,които не им се бърка в джоба с хиляда и кусур лева за телефон...
                          Щом казваш.... Самсунга струваше над 1200лв като го вземах, (платен в брой, а не по тънка тарифка)...
                          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                            Ами закротих се аз, ама като той написа как ние лошите хакери сме оплювали хубавата машинка, и те така те! И да, класическия лаф, че ми е кисело високото грозде, не се сдържам след това!
                            Имах нокиа 5800, която флашвах с различни ромове през три дни, горката, разногледа стана.. Сензейшъна ходи на сервиз поради пак подобни изпълнения, Даниел много добре знае за какво говоря..
                            Отключвал съм десетки китайски навигации.. Компютъра ми и той плаче от ръцете ми.. Винаги съм искал нещо по-така и по отношение на смартфон мисля, че го открих в заводския си му вид и това е този айфон.. Пре-доволен съм и след малкото дни от както ми е в ръцете, мога да кажа съвсем искрено, че следващия ми ще е следващия от серията!

Коментар

Re: Приятно очарован от iPhone 4s

Десо само чакам приятелю да ти писне от ограниченията и да започнеш да го ръчкаш поне си те знам, няма много да изкара, ако не беше ръчкал хтц то и то щеше да работи

Коментар

От: Re: Приятно очарован от iPhone 4s

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                                Десо само чакам приятелю да ти писне от ограниченията и да започнеш да го ръчкаш поне си те знам, няма много да изкара, ако не беше ръчкал хтц то и то щеше да работи
                                Като гледам как вече търси варианти за заобикаляне на jailbrake скоро ще е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X