Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приятно очарован от iPhone 4s

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Приятно очарован от iPhone 4s

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
    Щом казваш.... Самсунга струваше над 1200лв като го вземах, (платен в брой, а не по тънка тарифка)...
    Платил съм го 1460 лв и не съжалявам и за стотинка от платеното,качеството струва пари !Ако не в Бг ,то поне на вън!
    Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
      И на следващ пост в същата тема е зададен много точен въпрос!
      Щото и 5-ица ми предлагаха за 250 лева ама сложиш ли картата и гориш.. Нали се сещаш кво говоря..
      Не съм запознат, по ~600 вървят отключени. Приказките за Ферари и високо грозде са смешни, ми е мисълта.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
        Пускай на ЛС адреса, слагай масата и идвам - колко му е..?!! И с твоя и с моя акаунт, ще ти демонстрирам, че става, че и с моя телефон на твоя комп, както и, че не е нужна магистратура, а просто да се чете какво пише в прозорците дето ти изкачат... Повечето от пишещите тук в темата са IT специалисти или юзъри с доста висока техническа култура! Да си видял, някой да потвърди твоите "проблеми"...?!! Не съм от хората дето ще седнат да си измислят, за нещо, дето всеки втори си го има в джоба! Обиждаш ме...
        ........... хм, ами с риск да изпадна в смешна ситуация, бих бил благодарен ако някои от "IT специалистите и юзърите с доста висока техническа култура" ме осветлят по поставеният въпрос. Не казвам, че си измисляш ! Просто не ти се е налагало да се сблъскаш този меко казано "нелеп" ай-ай-ай проблем
        Далеч съм от мисълта да те обиждам, просто изказах мнение, че по-велико недоразумение не е създавано (въпреки, че ми е в джоба)
        TLC 90 1KZ-TE 2000г.
        "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Първоначално публикуван от honda b16a2 Преглед на мнение
          Платил съм го 1460 лв и не съжалявам и за стотинка от платеното,качеството струва пари !Ако не в Бг ,то поне на вън!
          Сега ако тръгнем и техническия аспект на иПхона да обсъждаме, съвсем ще му падне рейтинга... Примерно на 4-ворката камерата му е по зле от тази на galaxy SII, WiFi то му е по-слабо, обхвата мисля също...

Коментар

Техническия аспект няма смисъл да го обсъждаме..
            Силвърфокса в една друга тема ми каза, че калпав софт с повече хард не се оправя и мнението му тук тежи 100 тона..
            Айфото приложението е 200 и кусур мега байта.. работи все едно си отварям тел указателя, а със хтц имах проблеми с вайбър.. Представяте ли си?!

Коментар

Бреййй човек ще каже ,че сте рекламни лица на Самсунг или Андроид! Защо първи Самсунг не изкараха аналог на първия Айсон(сина ми 2.5г му вика така) ? Защото само копират ! Няма гениална мисъл ,а само копиране. Сега S5 щял да е с със сензор за ретина и 64битов процесор?!? Тава ,която се отключва като я гледам- ами ако не искам? Аз съм с 5s вече и смятам да продължа да съм им фен . Ако някой иска да обясня защо, да идва до Варна на бира и чернокоп!!!

Коментар

Това е война бре човеко.. Разделяй и владдей.. Те онее наот високото наще мнение чакат, че да изпреварят събитията..

Коментар

Първоначално публикуван от miro1972 Преглед на мнение
                  Бреййй човек ще каже ,че сте рекламни лица на Самсунг или Андроид! ...
                  Погледна ли заглавието на темата? Ни Самсунг пише горе, ни Андроид. Вайфон копираха концепцията от Джон Атанасов .

Коментар

Първоначално публикуван от miro1972 Преглед на мнение
                    Бреййй човек ще каже ,че сте рекламни лица на Самсунг или Андроид! Защо първи Самсунг не изкараха аналог на първия Айсон(сина ми 2.5г му вика така) ? Защото само копират ! Няма гениална мисъл ,а само копиране. Сега S5 щял да е с със сензор за ретина и 64битов процесор?!? Тава ,която се отключва като я гледам- ами ако не искам? Аз съм с 5s вече и смятам да продължа да съм им фен . Ако някой иска да обясня защо, да идва до Варна на бира и чернокоп!!!
                    Бреййй, а ако ти кажа, че първия телефон с двуядрен процесор, Моторола Атрикс(началото на 2011г.), има сензор за отпечатъци, който работи повече от добре, ще кажеш ли, че Епъл са копирали двуядрения процесор и сензора, а?
                    Всичко е война и реклама.
                    64-битов процесор, ХА... знаеш ли, това е един огромен рекламен трик? Ако човек има малко понятие от информатика, бързо би му дошло на акъла, че това е неизползваемо на този етап. Дори и Епъл си го казаха.
                    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                    08седем9010З60
                    MAKE RALLY NOT WAR
                    Confidence in Motion

Коментар

Аз Ви казах да поспорим на маса ама...! Работата е Левски-ЦСКА , борба безмилостна и жестока. Важното е да се купува новото , а новите модели ще излизат на по 6месеца-все повече ядра, РАМ, сензори за слюнка ,ДНК и ...препуциум. Спирам безсмисленият спор.

Коментар

Забелязвам, че като закача айфоня за компа батерията му се зарежда доста по-бързо от колкото се зареждаше хтц-то, все едно е на зарядно.. Брат ми и жена му са с хтц-та и при тях зареждането през компа става адски бавно..

И между другото, едно рингтонче си спретнах тази сутрин.. Който му хареса, нека си го ползва..
                        От този клип е:

Коментар

Оп..Да вдигнем самочувствието на андроидите..
                          Гу е*а ъ тъпия айфон! Сядам си на служебната масичка, където си стоя всяка вечер и от 3 wi-fi мрежи не хваща нито една.. Айде, едната е мноого слаба и трудно минава през земетръсните шайби, които са бетон и желязо, ма що ми изчезнаха другите двете? Таблетя на 3 см от айфоня, хваща 7 мрещи.. Айде, да приемем, че сигнала му е по-корав, отделно знам, че по-силния приемник заглушава по-слабия..
                          Дайте мнения?

Коментар

В интерес на истината и аз съм забелязъл,че Ай пада ми е по-зле със сигнала на безжичните и на гсм покритието от Галакси 3.Явно не съм само аз и нямам обяснение.Но е нормално да е така.И двете платформи имат плюсове и минуси,важното е да намерим средата за себе си.

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                              Оп..Да вдигнем самочувствието на андроидите..
                              Гу е*а ъ тъпия айфон! Сядам си на служебната масичка, където си стоя всяка вечер и от 3 wi-fi мрежи не хваща нито една.. Айде, едната е мноого слаба и трудно минава през земетръсните шайби, които са бетон и желязо, ма що ми изчезнаха другите двете? Таблетя на 3 см от айфоня, хваща 7 мрещи.. Айде, да приемем, че сигнала му е по-корав, отделно знам, че по-силния приемник заглушава по-слабия..
                              Дайте мнения?
                              Ами просто му е калпав приемника. Горе бях писал нещо за хардуера, където споменах и за слаботo WiFi. Оправия маи няма, като изключим варианта за смяна на рутер, или да му сложиш допълнителна антена.
                              Ако мислиш, че таблета го заглушава, просто изключи таблета... Ама не е там проблема...

Коментар

Внимание! Всички да наострят уши за това което ще кажа...

Виждал съм една до друга разглобени 4-ка на айфон и 4-ка на галакси - в сравнение с качеството на частите вложени в самсунга, айфона е сглобен от вторични суровини - като почнем от говорители и микрофони, минем през екрана и стигнем до процесора и рама - всичко... Не ме разбирайте погрешно - не са лоши чарковете на ябълката, но в корейската джаджа са сложили най-доброто, което може да се използва за масово производство и да се постигне приемлива цена. Но лично за мен, това издига в очите ми още повече програмистите на Епъл, защото софтуера им работи безкомпромисно и с компромисен хардуер! Не съм хващал телефон с гол Андроид, но за този в самсунга съм сигурен, че няма да тръгне въобще на аналогичен на ябълката хардуер и архитектура (говорим си за еднакви поколения на двете ОС), докато обратната врътка, би създала чудовище (в хубавия смисъл)...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X