Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приятно очарован от iPhone 4s

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Re: Приятно очарован от iPhone 4s

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
    ... а и не ми харесва, че не мога да си го преинсталирам с каквото ми харесва
    Вие хакерите сте виновни за лошия имидж на телефончето.

Коментар

От: Приятно очарован от iPhone 4s

http://www.youtube.com/watch?v=a-lPoMhImic
      Eто малко видео.
      Аз не казвам че машините им са лоши, а просто, че не са за мен. Политиката на фирмата не я приемам, и ако и да бях милиардер пак нямаше да ги купувам.
      Ако всички компютри бяха с тяхната политика - нямаше да има торенти да кажем, да не задълбавам с други примери. С които може да погледнеш какво става по десетки хилядите канали, дето валят от небето. Чичкото не го кефи, зареждат му неговата многомилиардна банкова сметка за което, и ти спираш да ползваш тази технология без компенсация.
      От колегите ми и един няма iPhone или каквото и да е от Apple.
      Понеже видеото засяга и Mac - ами Apple смята, че светът ще се съобразява с тях и нещат да пуснат Flash на браузъра си. Флаш да кажем като това http://www.solarsystemscope.com. Много сайтове го ползват, не само за реклама. Aко инфото ми е старо - коригирайте.

п.с. Един колега беше написал приложение с E-тата в храните да си ги разцъкваш в магазина. Раздаде го на който го иска. Това при Apple може да стане само ако одобрят приложението.
      п.с.2. В една голяма банка изрично са забранили каквото и да е Епълско устройство да се появява във вътрешната им мрежа.
      Последно редактирано от Rabin; 28-10-13, 17:30.

Коментар

Моят скромен опит е натрупан от iPhone 1, Samsung Galaxy 9000 (май се води първия модел от семейството), HTC Sensation и iPhone 4S, в тази последователност.
        Основният ми проблем за всички устройства винаги са били мейл клиентите (получавам 6 пощенски кутии, най-натоварената стига 200 на ден, средно 120-130) и малкия живот на батерията - 3 часа разговори в работен ден.
        Синквам календари, бележки и подобни с офисен комп, лаптоп, iPad.
        Не си спомням какво качвах платено за iPhone, но съм плащал. Вероятно за някаква глупост, която не ми е трябвала.

Първия iPhone си го спомням като изключително здрав, изнесе епичен бой и успя да оцелее докрай.
        Галаксито запомних с безумния мейл клиент, който забиваше тотално телефона до ниво да вадя батерията.
        След смяна на клиента, ситуацията малко се подобри - рестартирах с лекота, не по-често от 1-2 пъти на ден.
        "Добро" впечатление ми направи и Киез - огромна по обем за времето си, но впечатляващо недъгава и неинтуитивна програма.
        В момента зачислен към наследника.

HTC ме грабна с големия дисплей и мощната си хардуерна характеристика. Нелош телефон, понякога успяваше да изкара 8 часа в работен ден, но рядко. Леко лагав, още ми е вкъщи, в ръцете на жената.

4S ме впечатли, че не е забивал ок. 7 месеца. Оттогава е счупен бутона за изключване, в резулат на падане от 2метра (на дървено дюшеме). За този период, рестартите да реално при ъпдейт, и, веднъж минах през фабрични настройки, защото за възхищение на ИТ колегите от офиса бях успял да го насмета.
        Светкавично бърз, лесен за работа (за мен), удобен формат.

Цената в САЩ (и нормалните страни) е идентична с тази на топ моделите на други производители с операторска субсидия.

Сетих се какво съм плащал - мобилния клиент на Zoho CRM.
        Сетих се и какво не ме кефи - забива и не може да ми отвори Google AdWords рестартира браузъра по-точно

Коментар

От: Re: Приятно очарован от iPhone 4s

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
          Най-важното е да върши работа и да ти е удобен
          Мрьсник
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Основният ми проблем за всички устройства винаги са били мейл клиентите (получавам 6 пощенски кутии, най-натоварената стига 200 на ден, средно 120-130) и малкия живот на батерията - 3 часа разговори в работен ден.
            Тая работа да я правиш на телефон на колко там 3 пръста екранче?
            Ако се обадиш на производителите може и да не повярват за такова натоварване на телефон.
            Сега ако кажеш, че отговаряш на повечето мейлове, както изисква корпоративната култура... от телефона ама!
            Не казвам, че не ти вярвам, ама се сещам за един виц за двама дето се надлъгвали. Завършваше на "ако угасиш поне свещите - ще пощадя децата".

Коментар

Не. На повечето мейли не отговарям изобщо, тъй като са от Бъгтрак система. Но предпочитам да ги погледна за секунди, за да не пропусна нещо важно.
              А от телефона обикновено отговарям на няколко, плюс лек чат докато си пешеходствам към работата или чакам на светофар.
              Иначе, когато видях бройката на item-ите в Outlook при последната ни миграция към LDAP (може и да греша съкращението - нещото, което дава възможност да се ползва една парола за всички офисни ресурси) се изненадах - 140к+
              Дни наред се бореше да ги индексира, на ден по лъжичка.

Но, може би си измислям, за да се правя на интересен, нали съм с айфон, та по дефиниция съм съмнителен в тази посока

Коментар

Тази тема за Iphone S4, да ви се оплача, как ми дойде като по поръчка да си излея възмущението си , той е на половинката ми от доста време но чак днес тя изяви желание да качим една mp3 на Елвис Пресли за тон звънене, е няма да Ви казвам че това беше мисия невъзможна, то не беше чрез кабела, чрез Bluetooth, мам..а им де...ба , апаратчето е много добро откъм бързина, за интернет, снимки, но е твърде гадно за едно нещо като мп3 да качим, едва ли не трябва да платим и затова че го държим в ръцете, прекаляват вече от компанията , аз лично ползвам Нокиа X6 16 gb, да чукна на дърво 5 години ми работи безотказно и ми върши страхотна работа. То бива монополизъм за свои продукти по разбираеми причини, ама прекалиха и задушават потребителите си със своята затворена и за всичко система и пакети от услуги. Преди броени минути само заради една песен която не позволява да качим на IPhone, няма да си закупя техен продукт......
                Благодаря че ме излушахте, но много ме ядоса тази вечер IPhoneto

Коментар

Значи, купуваш нещо на което пише "това да не се прави", ти му бъркаш в софтуера, то спира да работи като хората, и ти започваш да се оплакваш, че не работи?
                  Аз ли нещо, вие ли...?

Със стандартния си софтуер си работят нормално. За "тарикатските номера" нямам наблюдения. Тоест имам- като всяко тарикатско нещо, някой е от прецаканата страна. Ама кой...
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Интересно, на мен ми се стори лесно да кача ринг тон (никога не съм го правил, сега ми беше за първи път).
                    Settings>Sounds>Ringtone (примерно)> Store (бутон горе дясно) ---> Search (Elvis) и воала - безброй Ringtones по 2,50 лв. парчето (за Елвис Пресли)

Перфектно организирана библиотека (iTunes са номер едно разпространител на съдържание в света - и всъщност най-големият бизнес на ябълката), от пиле - мляко. Естествено, само платено. Не се заблуждавайте - Андроид вече върви по този път, защото друг няма. Безплатен обяд няма или е временно явление.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                      Значи, купуваш нещо на което пише "това да не се прави", ти му бъркаш в софтуера, то спира да работи като хората, и ти започваш да се оплакваш, че не работи?
                      Аз ли нещо, вие ли...?

Със стандартния си софтуер си работят нормално. За "тарикатските номера" нямам наблюдения. Тоест имам- като всяко тарикатско нещо, някой е от прецаканата страна. Ама кой...
                      Добре де, не става въпрос да качвам пиратски програми и т.н. става въпрос да качим най-обикновена MP3 ка с дадена песен за тон звънене нищо повече... недоумявам за толкова дребно нещо като да си качиш музичка по твой избор

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                        Добре де, не става въпрос да качвам пиратски програми и т.н. става въпрос да качим най-обикновена MP3 ка с дадена песен за тон звънене нищо повече... недоумявам за толкова дребно нещо като да си качиш музичка по твой избор
                        Тая "обикновена песен" случайно да има авторски права? Тая МР3 си я свалил след като си платил? "Музичката" да се направи струва пари, и за пари се продава. Ония не са балъци... Сечено по постата!
                        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                          Тая "обикновена песен" случайно да има авторски права? Тая МР3 си я свалил след като си платил? "Музичката" да се направи струва пари, и за пари се продава. Ония не са балъци... Сечено по постата!

п.с. Току що прочетох мнението на колегата Благо, за мой срам наистина съм изостанал относно новите изисквания, не знаех че за всяка песен или каквато и да е услуга е вече платена, дано моята вече незаменима Нокиа изкара още много години, смартфон какъвто и да е, няма да си купя посмъртно.....
                          Извинете ме за реакцията колеги, но досега не съм обръщал внимание че вече са "платени за всичко вид услуги, дори за една песен от компа ми да я сваля" , в такъв случай Нокиата ми става незаменима.

Инак съм напълно съгласен относно авторските права, просто много години съм ползвал обикновени и здрави телефони, качвал съм какво ли не, музика, игри, програми и т.н., и досега не бях обръщал внимание за новите изисквания в днешно време, освен IPhona на половинката ми, и го разбрах едва преди час и чрез вас колеги, извинявам се за спама и благодаря че ми изяснихте, не съм бил в крак с новостите и изискванията на смартфоните и новата им политика
                          Последно редактирано от Еделвайс; 29-10-13, 00:51. Причина: Изясняване инфо

Коментар

А новата им политика,те стара нямат,искаш нещо което ти върши работа и плащаш,това е.

При нас 99% от бизинесаидва по телефона,или ти звънят или майлче.Проверявам си всичко по нета,измислям една цифра базирана на тая проверка и захапвам.Ако трябва нещо да пиша или да ровя дълго ползвам пада,ако трябва и да е бързо и да е малко сина плаче,отвличам му минито.

Е Пресли нямам,имаше едно Дим да ме няма качено от някъде докато си бяха в БГто с майка си ма не ме бърка това.

Ако зора е да кача Пресли без да плащам то може и да стане,ако утре има друг зор,Васко Кеца да речем и не стане пак ли телефона е за клецане или Кеца да го клеца баба Меца?

Кажи какво не прави за каквото е мислен,защо не копа дупка,не прави дудуци и не ми сипва бирата е ясно.Заеби,да ти имам проблема,не качвал тройки фор фри,отвратителна машинка,купи си един айпод,той качва.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Вчера Преслав ми помогна да си синхронизирам контактите, които бях записал в гугъл и от това става ясно, че не са чак пък толкова ограничени.. Андроидски контакти на Айфон..
                              Може да е малко, но е нужното за да стартира всеки нормален човек употребата на различен от предния си телефон..

Коментар

Нямам какво да добавя за Айфон 4С тъй като никога не съм ползвал.
                                Може и да е най най.

Имам впечатления от МАК еърбука на един приятел.
                                Дадох му юсб диска си да копира филми - всичко ОК
                                Поисках да си копирам един негов филм - ДА ама НЕ ми вика МАКа
                                Устройство което ще ми забранява какво да правя няма да си взема!
                                Land Rover Discovery II, V8 4.0
                                VW Golf VI variant
                                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X