Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ревю на Motorola DEFY (MB525)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ревю на Motorola DEFY (MB525)

Моята слушалка днес отказа. Утре отивам в магазина за гаранцията ... на печелившите честито ...
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Толкова го чаках този телефон....Добре, че не избързах.
      Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
      Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Уф отказа ме. Тъкмо днес се бях се пригорвил да го взема.
        Ако може да споделиш откъде си го взел.
        Също EAN и МSN кодовете на твойта бройка( има ги на кутията).
        Може да успеем да разберем коя партида е дефектна.
        Ники

Коментар

Във форумите за поддръжка на Motorola се оплакват потребители от цял свят. Определено не става въпрос за дефектна партида, а за дефектен модел. Много потребители чакат Моторола да обявят изтеглянето на модела от пазара, докато не отстранят проблема, но засега Моторола само съветва потребителите да си носят дефектните телефони в Motorola service centre.
          Днес звъннах в магазина и казаха, че ги ремонтират. Как ... ще видим утре, че днес не остана време.

Коментар

http://4pda.ru/forum/index.php?showt...post&p=5936170
            Ето как ги ремонтират в руския форум. Като знам БГ сервизите сигурно по същия начин.

Пишат че след отваряне трябва да се сглоби много внимателно за да остане херметичен.

Пустия телефон много го харесах макар и с проблеми, изчетох всичките 68 страници в руския форум и още немога да се откажа от него.
            Ники

Коментар

Хора, в някакъв форум прочетох, че Моторола са пуснали ъпдейт, който оправя проблема.
              Някой може ли да го провери?

"there is an upgrade that they put out today. look in your phone settings, about phone, then to system updates and after it updates you will be able to hear on your phone. Let me know if this helps."
              Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Your device is up to date!
                No update necessary.
                Ако беше софтуерен проблем, Моторола отдавна да са го решили.

Коментар

Значи просто за нашия регион няма ъпдейт
                  Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Календжиев Преглед на мнение
                    Значи просто за нашия регион няма ъпдейт
                    Ние нямаме регион. Моя телефон е немски - най-много оттам идват оплаквания, но и от цял свят. Проблема е чисто хардуерен. В страните, в които има Motorola Service Center, има слухове, че директно подменят телефоните. За такива като нас остава да гледаме сервизния техник в ръцете, за да се убедим, че после телефончето ще е пак херметично и да се радваме на чисто новата си китайска слушалка купена от ebay за 0.99$.

Коментар

Много жалко за чудесната концепция. Изобщо в момента е истински късмет да случиш на качествен телефон от високия клас - всички производители се чудят откъде да докарат минимална цена на продукта, което удря в качеството. Да не говорим и за желанието да ни накарат да си сменяме телефоните на годишна база. Доколкото разбрах, телефоните от този модел, закупени от T-mobile USA, нямат такива проблеми. Като цяло, много често вариантите предназначени за този оператор, да са по-читави от тези за останалия свят.
                      Александър

Коментар

инфо от извора

Здравейте,

Наистина има проблеми - за сега единствено с моделите доставени в Германия
                        Но според информацията от Моторола - проблемът е преувеличен. До момента в Европа са доставени общо над 500 000 бр. от модела САМО в 5 страни директно и за наше щастие и благодарение на Виваком - има директна доставка и в България - как да разберете - просто търсете лепенката с вносител на кутията - както и гаранционната карта на ОМНИАКОМ - официален сервиз на Моторола от 10 г.. До момента няма телефон от тази доставка, който да се е връщал за ремонт - Сервиза има резервни части и телефоните се ремонтират за няколко дни. Иначе наистина няма специален продуктов код за България и се ползва Гръцкия - затова и оригиналните ръководства са на гръцки.

С най-добри пожелания
                        ВИП Трейдинг ООД - официален вносител на Моторола

Коментар

Вие колега, случайно да сте чели оплакванията във форума на T-Mobile, където се смята, че най-малък брой DEFY са дали дефект? Или пък форумите за поддръжка на Motorola, където има оплаквания от буквално цял свят? Явно моделите доставени в Германия са успели много бързо да се разпространят повсеместно, че даже и се предлагат от T-Mobile. Ако е така може и да сте прав.
                          Случайно "информацията от Моторола" с "преувеличения проблем" да е свързана с ето това изказване:
                          "Hi all, Motorola is aware of a small number of DEFY users who have experienced lost audio through the phone ear-piece speaker. We have identified the source of this issue and have resolved the issue in production. Any consumer who experiences this problem should contact a Motorola customer support centre - here are our contact details."?
                          Вярно - ВИП Трейдинг и ВИВАКОМ твърдят, че с партидата за България няма проблем. Дано е така и така да си остане!
                          С най-искрени пожелания!

Коментар

От: инфо от извора

Първоначално публикуван от motovip Преглед на мнение
                            Здравейте,

Наистина има проблеми - за сега единствено с моделите доставени в Германия
                            Но според информацията от Моторола - проблемът е преувеличен. До момента в Европа са доставени общо над 500 000 бр. от модела САМО в 5 страни директно и за наше щастие и благодарение на Виваком - има директна доставка и в България - как да разберете - просто търсете лепенката с вносител на кутията - както и гаранционната карта на ОМНИАКОМ - официален сервиз на Моторола от 10 г.. До момента няма телефон от тази доставка, който да се е връщал за ремонт - Сервиза има резервни части и телефоните се ремонтират за няколко дни. Иначе наистина няма специален продуктов код за България и се ползва Гръцкия - затова и оригиналните ръководства са на гръцки.

С най-добри пожелания
                            ВИП Трейдинг ООД - официален вносител на Моторола
                            Можете ли да ми гарантирате в такъв случай че ако си купя телефона от виваком няма да прояви въпросния проблем с слушалката??

Обаче не сте прав че е само Германия проблема. Специално изчетох цялата тема за модела в руския PDA форум, и имаше доста телефони закупени от Англия и други държави с проблем.

Най добре е някой с вивакомска моторола да потвърди или отрече. Нищо лично към колегата, ама уверения от официалния вносител че нямат проблеми никак не ми вдъхват доверие.
                            Ники

Коментар

От два дни разглеждам и аз всички възможни теми за Моторола Дефи и търся мнения. След като се навих тотално, че това е моят телефон, покриващ всички изисквания, сега прочетох и тази тема. Все още не съм се отказал от него. Голяма работа, че давал дефект в слушалката, нали има гаранция и хората казват, че всичко се оправя. Интересува ме, как вървят филми на него. Моля колегата с опит да сподели и за това! Не са ми приоритет, но понякога ми се налага да чакам на различни опашки повече от 30 мин. и е хубаво да си плесна един филм/сериал, а и когато летиш в самолет не се налага да вадиш лаптоп.
                              Казват, че имал и функция Интернет-радио. Вградена ли е или инсталираш допълнително приложение?
                              А, и още един въпрос към колегата. Дали е възможно да му инсталираш и друга навигация - Сиджик или Ндрайв за Андроид, примерно?
                              Най-много държа, навигацията ми на телефона да не използва трафик през оператор.
                              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 08-01-11, 20:37.
                              Dacia Duster 110 dCi 4WD

Коментар

От днес телефончето пак е при мен със сменен говорител:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:airpiece.jpg
Прегледи:1
Размер:79.8 КБ
ID:5241770

Сигурно се счупи защото е първия ми смартфон, който не беше флашнат на първия ден от закупуването. Днес тази грешка беше коригирана и сега е без Motoshit-a (Motoblur интерфейса), който от дразнещ стана пречещ и сега телефончето направо лети.

Докато беше на сервиз дойде стойката за кола. Нормално е произведена много качествено - не е от китайските универсални стойки.

Име:carmount1.jpg
Размер:102.3 КБ
ID:5241773 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:carmount2.jpg
Размер:161.0 КБ
ID:5241772

Чудех се как ще се закрепи на таблото, но от Моторола са помислили за това и в комплекта има самозалепваща се основа, която се залепва на таблото и на нея се поставя стойката:

Име:carmount3.jpg
Размер:54.4 КБ
ID:5241769 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:carmount4.jpg
Размер:131.9 КБ
ID:5241771

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X