Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за телевизор, SONY KD-49XD7005 Ultra HD LED

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнение за телевизор, SONY KD-49XD7005 Ultra HD LED

Засега сякаш избора ми се върти около тази марка и модел -

Телевизор LG 55UJ6517 Ultra HD LED

ТЕХНОЛОГИЯ НА ДИСПЛЕЯ : LED TV
    РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH : 55.0 "
    РЕЗОЛЮЦИЯ : 4K ULTRA HD 3840 x 2160
    ОПРЕСНЯВАНЕ НА КАРТИНАТА : 1700 Hz PMI
    ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА : WEBOS 3.5
    SMART TV
    HDMI : Х 4
    Без 3D технология, не ми трябва.

1729лв.

... ще ходя пак до техно... и ще помоля да ми дадат дистанционното и да видя дали ще ми хареса въпросната операционна програма WEBOS 3.5

п.с. Откъде и как ще е най-правилно и най-вече в какъв формат да бъде, примерно БТВ/HD - новините, за да бъде реално пресъздаването както е при Булсат при теста с флашката?
    Последно редактирано от Еделвайс; 24-05-17, 11:58. Причина: п.с.

Коментар

Сега се връщам от техноп..., помолих да ми дадат дистанционното и да разуча менюто и въпросната операционна програма на LG 55UJ6517 -WEBOS 3.5, и дистанционното на Сонито модела от темата, от Webos 3.5, останах много приятно изненадан, менюто му е много интуитивно, иконите с тубата, снимки, филми, игри и т.н. за бърз достъп са наредени в долната лента и прилича на операционната програма Мак, после отидох и до Сонито с андроида, там възможностите му са по-големи но не ми харесваше че имаше лагване и забавяне между менютата, та oпределено ме грабна LG-то с webos 3.5 и се оказа че е модел 2017г., рекох си този ще е и да го купя, консултанта ме изненада като ми каза че се били свършили и само мострата останала, та тия дни ще отида където имат наличност и да приключвам с този телевизор, че все едно апартамент съм тръгнал да купувам баси търсенето, проучване...

п.с. Струва ли си да дам още 140лв за да имам 5 годишна гаранция?

Коментар

Гаранцията е нещо много хубаво.Аз затова ги харесвам панасоник като пускат техните с 5.На мен ми умря панасоника на 2 години и 1 месец.И ако нямаше такава гаранция щеше да си купувам друг тъй като ремонта излезе 500лв.За радост гаранционен.Но гаранцията към маркета вече бе изтекла.Та така за гаранцията.
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
          п.с. Струва ли си да дам още 140лв за да имам 5 годишна гаранция?
          Добре де, ти хептен ли не можеш да прецениш? Даваш 1700лв за телевизор с 2 години гаранция. За 140лв си купуваш спокойствие още 3 години. Какво очакваш да ти кажем - недей, гарантирано няма да се счупи през тези 3 години? Накрая сигурно ще трябва да идваме да гледаме телевизия вместо теб и да пишем тук какво се случва...
          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Никога не ми се е налагало да ползвам гаранция та и по тая причина не я плащам ако не е някакви стотинки
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Босе хубаво нещо е.Лаптопа ми е с гаранция "как и да умре плащаме" е умря на вторият месец.Счупена панта.Оправиха го гаранционно и върнаха парите за целият лаптоп.
              За Панасоника казах вече.Два пъти е имало смисъл поне при мен.Както се казва да не ти се налага да ползваш гаранция,но ей на налага се.
              Няма страшно в умирачката...
              Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                Добре де, ти хептен ли не можеш да прецениш? Даваш 1700лв за телевизор с 2 години гаранция. За 140лв си купуваш спокойствие още 3 години. Какво очакваш да ти кажем - недей, гарантирано няма да се счупи през тези 3 години? Накрая сигурно ще трябва да идваме да гледаме телевизия вместо теб и да пишем тук какво се случва...
                Така и иначе ще си направя застраховката-гаранцията за 5 години, мисълта ми беше да не е като застраховките при авто каското, ако стане нещо и се развали след 2-рата година, да вземат да ме мотат и да изкарат накрая аз виновен при евентуална повреда и да не ми признаят гаранцията, в милата ни родина това е често срещана родна картинка...?

Коментар

А, това е друг върпос. При големите вериги магазини вече е почти невъзможно... а и при малките.

Коментар

Re: Мнение за телевизор, SONY KD-49XD7005 Ultra HD LED

Гаранцията си е хубаво нещо. Вече не става номера с моткането особенно в официалните сервизи.

Коментар

Днес най-после се сдобихме с нов телевизор, 55 инчов, LG 55UJ6517, най-новата операционна система -WEBOS 3.5, 2017г е модела, произведен в Полша, първите ми впечатления са, има хубава матрица IPS 4K, алуминиев заоблен кант, задния панел е изцяло метален, утре ще разбера най-важното, картината при Булсата как ще е, че се оказа че ще се наложи да поразмествам секциите, за да влезе и застане в средата на хола както трябва срещу дивана и ще пиша, това засега като първи впечатления, а да, вече е с 5 годишна гаранция срещу още 143 лева, да чукна на дърво, дано останем доволни от новата придобивка, благодаря за съветите ви колеги

Коментар

ай честито и да споделиш впечатления, че мен още не ми е минал мерака напълно

Коментар

Честито и от мен. Голямо търсене беше

Коментар

Честито! Мисля, че избра много добър телевизор! Само за алуминия малко ще те разочаровам, но ... не се кахъри.

Коментар

Браво! LG аз я имам за сериозна марка при телевизорите. И мойте са полски, добри са.
                              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Честито! Ако ще го гледате от по-близо от 5 метра няма да останете много доволни от образа на сателитната телевизия, но пък от качествен източник си е кеф.
                                Subaru Legacy 2.5
                                Suzuki GS500 E

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X