Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за телевизор, SONY KD-49XD7005 Ultra HD LED

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за телевизор, SONY KD-49XD7005 Ultra HD LED

Привет колеги, май се налага в скоро време да си купувам нов телевизор, че на старото ми Sony което е на 10 години, вече има изгорели пиксели и дразни вече, спрял съм съм се на този модел SONY, какво мислите като характеристики, предлага се на промоция за 1400лв? Държа да е на SONY, знам че качеството не е като едно време, но тази марка харесвам

Телевизор SONY KD-49XD7005 Ultra HD LED

ТЕХНОЛОГИЯ НА ДИСПЛЕЯ : LED TV
    РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH : 49.0 "
    РЕЗОЛЮЦИЯ : 4K ULTRA HD 3840 x 2160
    ОПРЕСНЯВАНЕ НА КАРТИНАТА : Motionflow XR 200Hz
    ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА : ANDROID TV
    SMART TV
    HDMI : X 4

Какво мислите, заслужава ли си?

От: Мнение за телевизор, SONY KD-49XD7005 Ultra HD LED

Мисля, че е прекалено евтин за 49" 4k ТВ. Модела ще е нещо в най-ниския клас(нещо куцо)
    Преди няколко месеца и аз исках да взема 4к за монитор, и спецовете с които говорех ми казаха да приготвя 2500 и нагоре...

Коментар

Re: Мнение за телевизор, SONY KD-49XD7005 Ultra HD LED

4к ако няма какво да му пуснеш като сорс е според мен ненужен.

Коментар

Животът не е TV, всичко над 700 лв. ми се вижда безмислено. Виж, панорамна веранда с 3D изглед към море или планина...

Разбира се, лично мнение.
        Последно редактирано от emanuilis; 21-05-17, 19:29.
        Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
        „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
        LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
          Животът не е TV, всичко над 700 лв. ми се вижда безмислено. Виж, панорамна веранда с 3D изглед към море или планина...

Разбира се, лично мнение.
          С подходящия диагонал и това може да си докараш и то само за 15-тина бона. Единия ден ще гледаш морето другия, планината, а зимата Алпите

Коментар

Хи, взех преди месец крив самсунг и с малкия що изънземни изтрепахме на xbox onе. Обичам да гледам филми и искам да ми харесва това, което виждам , като картина. До колкото знам матрицата на сонито е от LG , само настройките са различни при двата производителя.

Коментар

Re: Мнение за телевизор, SONY KD-49XD7005 Ultra HD LED

Сони произвежда матрици на дали е лг, ама и по странни неща съм виждал.

Коментар

А аз съм чувал че всички купуват матрици от Самсунг,ама може и само така да съм чувал.

Коментар

ЛГ е матрицата 90%. Сони матрици не правят, Самсунг в доста намален обем. В момента ЛГ е наи големия производител на матрици и се ползват навсякъде. Но матрицата е едно на ръка. Трябва да е хубава матрица а те са скъпи...

Коментар

и аз се замислях да купувам нов, спрях се на LG, но седя и чакам да ми мине мерака, че 4 броя събрах, а стария Самсунг не се предава /7 години вече/
                    Форума на сетком е мястото за точна информация, стига да имаш 1-2 дни време

Коментар

А аз съм фен на Самсунг,какво и да съм ползвал като техен продукт никога не е имало проблем.

Та последният път за телевизор като застанах в магазина баш на Самсунг най ми хареса картината и айде вече са два броя телевизори Самсунг.

Коментар

От: Re: Мнение за телевизор, SONY KD-49XD7005 Ultra HD LED

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                        Мисля, че е прекалено евтин за 49" 4k ТВ. Модела ще е нещо в най-ниския клас(нещо куцо)
                        Преди няколко месеца и аз исках да взема 4к за монитор, и спецовете с които говорех ми казаха да приготвя 2500 и нагоре...

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                        4к ако няма какво да му пуснеш като сорс е според мен ненужен.
                        Ясно ми е че на 4K, ще мога да се насладя само ако си взема Blu Ray плеър и съответните дискове с дадени филми записани на 4K, по-скоро ме интересува при тази големина на екрана, по-голямото опресняване на картината, по-голямата резолюция, и смарт функциите му, за тези неща конкретно ме интересува дали го бива, все пак за цената си смятам че е добра при тези параметри или...?

Коментар

Еи сега погледнах набързо. Сони нещо не се справят а андроид, само едове ще имаш. Бягаи от Сони. Сега навлиза някаква нова технология и андроид 8 така, че моделите от тази година ще са с предимство...

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                            Еи сега погледнах набързо. Сони нещо не се справят а андроид, само едове ще имаш. Бягаи от Сони. Сега навлиза някаква нова технология и андроид 8 така, че моделите от тази година ще са с предимство...
                            На мен няма да ми липсва особено ако е без андроид, толкова модели телевизори има че свят да ти се завие, препоръчайте ми тогава телевизор отговорящ на характеристиките на въпросния модел Sony, но да е без андроид?

Какво тогава мислите за LG този модел:

ТЕХНОЛОГИЯ НА ДИСПЛЕЯ : LED TV
                            РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH : 49.0 "
                            РЕЗОЛЮЦИЯ : 4K ULTRA HD 3840 x 2160
                            ОПРЕСНЯВАНЕ НА КАРТИНАТА : 2500 PMI
                            ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА : WEBOS 3.0
                            SMART TV
                            HDMI : Х 3
                            В КОМПЛЕКТА Magic Remote Дистанционно
                            цена 1750лв

Каква е тази операционна програма WEBOS 3.0, струва ли си, надежна ли е?
                            Последно редактирано от Еделвайс; 21-05-17, 21:06. Причина: Допълване инфо

Коментар

Четох доста снощи към сеткома при препоръка от колегата за видовете телевизори, проблеми и за всяка марка отделно, едно не успях да разбера, ако взема въпросното Sony с андроида и за да нямам проблеми при ъпдейтвания и т.н., просто няма да му дам никакъв и никога достъп до интернет, (разбрах че дори при изключен автоматичен ъпдейт, пак си дърпа след време),та ще си го ползвам както старата ми Bravia, ще има ли проблем да си работи телевизора дълго време с версията на андроид от завода, без да има никога достъп до интернет и съответно да няма проблемни ъпдейти, заради което много хора ги носят на сервиз и си е разправия, особено с големите телевизори при пренасяне?
                              Последно редактирано от Еделвайс; 22-05-17, 06:07. Причина: Пояснение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X