От: „Старите" лампи, или защо да (не) си вземаме такъв усилвател

Ти питаш, ама кой ли да ти каже.....
Спора върви от поне 30 години и за сега няма решение еднозначно.
п.с. завършил съм 'елекроакустика и звукозапис" в ВМЕИ, та имам някакво виждане по випроса.

Първоначално публикуван от emanuilis

Преглед на мнение

Спора върви от поне 30 години и за сега няма решение еднозначно.
п.с. завършил съм 'елекроакустика и звукозапис" в ВМЕИ, та имам някакво виждане по випроса.

си трябва грамофонна плоча от онова време,създадена и записана с ламБи,да се намери лампов грамофон и след него вече,да се включи усилвателя.Сега комисията ще бъде подведена,ако на входа на усилвателя се бодне една флашка,диск и т.н....все продукт създаден от съвременни шумящи транзистори,интеграли ....
си трябва грамофонна плоча от онова време,създадена и записана с ламБи,да се намери лампов грамофон и след него вече,да се включи усилвателя.Сега комисията ще бъде подведена,ако на входа на усилвателя се бодне една флашка,диск и т.н....все продукт създаден от съвременни шумящи транзистори,интеграли .... .Ще ми се да се запозная с комисията,щото имам едно.... 20г,да съм слушал и записвал музика точно с тази лампа(zk140,радио апарат Хр.Ботев).
.Ще ми се да се запозная с комисията,щото имам едно.... 20г,да съм слушал и записвал музика точно с тази лампа(zk140,радио апарат Хр.Ботев). 

,че бързо свършва лентата.На 19 също е добре....ма пак така.Всъщност започнах с Тесла,после с Филипс(2.8,4.76,9,19).Още работят.Помня колко много ламБи почупихме
,че бързо свършва лентата.На 19 също е добре....ма пак така.Всъщност започнах с Тесла,после с Филипс(2.8,4.76,9,19).Още работят.Помня колко много ламБи почупихме  ,когато транзисторите твърдо навлязоха на пазара,че никой вече не му се занимаваше да работи с тези ''котлони''...а сега цените на същите,по скъпи от най-скъпите транзистори....тцтц..и за да сме по темата,ако намеря..EL34....ще взема да сглобя един усилвател,ей така..за тръпката,даже ми се ще нещо по мощно
,когато транзисторите твърдо навлязоха на пазара,че никой вече не му се занимаваше да работи с тези ''котлони''...а сега цените на същите,по скъпи от най-скъпите транзистори....тцтц..и за да сме по темата,ако намеря..EL34....ще взема да сглобя един усилвател,ей така..за тръпката,даже ми се ще нещо по мощно

Коментар