Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няколко въпроса за ибей

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Няколко въпроса за ибей

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    И това не е вярно. Имам две карти - еврова и доларова, но това не пречи на PayPal да започва от левове. Плащам на германски търговец с евро от еврова карта, но PayPal минава през левове. Колкото до писането до администрацията не аз съм го измислил. Някъде го четох, но не съм го пробвал.
    Има опция. Гледай! Че даже си и помни последния избор, ако помня добре. Там, от дето си избираш картата, с която се плаща се избира и дали PayPal да превалутира, или да дърпа във валутата на покупката. Като му кажеш да дърпа във валутата на покупката, превалутира банката ти. И това го има откак има PayPal за българи въобще.

Всичките ми карти са левови, в общо 3 банки. И при всичките превалутира банката. Само един път се минах в началото. От тогава - цък, и няма грижи. В извлечението от банката после ми излиза и сумата в евро или долари, и как е превалутена.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

При фийдбек 300000 винаги статистически има и оплаквания, което смъква фийдбека под сто процента.

Да, вероятно няма да те излъже на дребно.

Не, няма гаранция че след 300000 доволни клиента минус няколко няма да си захвърли принципите и да реши да те прецака, по същия начин както не може да се гарантира дали като излезеш няма да те нацвъка гълъб.

Дръж ни в течение.
      В друга тема, тази заключвам по линия опазване на форумния потенциал от по-нататъшно разпиляване. Другата също ще заключа и изтрия минути след като споделиш, така непрочелите я така и няма да разберат какво се е случило и ще страдат.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Разгеле
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
          ...кой от двамата първи ще ни резне опциите?...
          Никой. Същите надписи често ги има и за други държави в ЕС (че не шипват до там). А това с българските карти - еми до скоро имаше български "банки" с абсолютно измислени условия и шримерно VISA Electron, не ставащи за електронни разплащания. Това си е от банките. Плащам с българска кредитна още като нямаше PayPal за българи. Имаше едно BIDPAY, помниш ли? С Visa Classic от ПИБ си се плащаше отдавна. А половината търговци пишат по инерция за шипинга - често същия търговец, листнал същата стока втори път, без надпис че не шипва до България, но дългия списък с държави, до които не шипва си стои, просто няколко са променени с други. Не знам каква е тая мания. Реално за търговеця няма значение дали ще прати до Франция, Италия или до тук. Разправията му е една и съща.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За bojich, прилагам скриншоти:
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:paypal1.png
Прегледи:1
Размер:44.8 КБ
ID:5616814

И на екрана, който ще ти се появи:
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:paypal2.jpg
Прегледи:1
Размер:129.1 КБ
ID:5616815

Капиш?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X