От: Няколко въпроса за ибей
Има опция. Гледай!
Че даже си и помни последния избор, ако помня добре. Там, от дето си избираш картата, с която се плаща се избира и дали PayPal да превалутира, или да дърпа във валутата на покупката. Като му кажеш да дърпа във валутата на покупката, превалутира банката ти. И това го има откак има PayPal за българи въобще.
Всичките ми карти са левови, в общо 3 банки. И при всичките превалутира банката. Само един път се минах в началото. От тогава - цък, и няма грижи. В извлечението от банката после ми излиза и сумата в евро или долари, и как е превалутена.
Първоначално публикуван от bojitch
Преглед на мнение
Че даже си и помни последния избор, ако помня добре. Там, от дето си избираш картата, с която се плаща се избира и дали PayPal да превалутира, или да дърпа във валутата на покупката. Като му кажеш да дърпа във валутата на покупката, превалутира банката ти. И това го има откак има PayPal за българи въобще.Всичките ми карти са левови, в общо 3 банки. И при всичките превалутира банката. Само един път се минах в началото. От тогава - цък, и няма грижи. В извлечението от банката после ми излиза и сумата в евро или долари, и как е превалутена.
Коментар