От: Няколко въпроса за ибей
Нещо такова беше бързата процедура. До колкото знам я има само на въпросната митница.
Е а де! Аз затова по отношение на митнически истории никога не се изказвам еднозначно. Вероятно за лекарствата има друг режим, например. Или някой митничар е решил че трябва да минат по каналния ред. Или на гишето за бърза процедура в момента е нямало никой. Казва ли ти някой - те са си държава в държавата. Аз имам чувството че всичко работи на честна дума, ама то къде ли в тая държава не е така.
Аз до сега особени проблеми не съм имал при освобождаване, като изключим че веднъж ме накараха неправомерно да платя високата ставка за мито, като в сила беше и по-ниска, в който случай по закон мога да платя по която си искам. Ама беше малка сума, отдавна... Абе бял кахър. Но отивайки на митница винаги отивам с нагласата че ще загубя най-малко час. Приключвал съм и за 5 минути, и за 5 часа.
Първоначално публикуван от windwarrior
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от windwarrior
Преглед на мнение
Аз до сега особени проблеми не съм имал при освобождаване, като изключим че веднъж ме накараха неправомерно да платя високата ставка за мито, като в сила беше и по-ниска, в който случай по закон мога да платя по която си искам. Ама беше малка сума, отдавна... Абе бял кахър. Но отивайки на митница винаги отивам с нагласата че ще загубя най-малко час. Приключвал съм и за 5 минути, и за 5 часа.
Коментар