Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добрия експедиционен джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Някои и със Самураи пътуват и им стигат...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ако трябва живота ми да зависи от някяква железария това ще бъде единствено и само Г-класа.
      Понеже нямам достатъчно пари за да притежавам всички модели и да ги пробвам от доста години чета сравнителни тестове. Затрупал съм се със списания. Някои ще кажат знаем ги как ги правят тия тестове. Ако става въпрос за 5/6 теста да. Ама като са 100. Средно аритметичното си казва думата.
      За епилог по темата Mercedes-Benz G-klasse добре може да послужи следната история. Компанията разполага с изпитателен полигон в полите на Алпите с екстремно каменисто трасе, създадено специално за возила с повишена проходимост (вкл. UNIMOG). GelandewaGen издържа над 10 000 хил. км без никаква повреда по сокаците, докато един от най-известните американски всъдеходи буквално се разпада на части след 1 000. Няма джип издържал повече от 5000км.

Коментар

Това сме го чували вече, оказа се лъжа, хората официално опровергаха тези твърдения, ама легендата тръгна в определени среди.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

да, и Г-то определено е вариант!
          имаше един ЮАР-ски сайт със коментари за почти всички по-известни 4х4 и собственика в крайна сметка беше преценил, че Г 270ЦДИ е оптималното за ЮАР и Намибия...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

landcruiser си е баш SUV

аз гласувах за него защото нямам особено влечение км британските неща па и не см имал време да се запозная с тях.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
              Ако трябва живота ми да зависи от някяква железария това ще бъде единствено и само Г-класа.
              .......

ммдда на полигона на мерцедес.. нали знаеш как тези тестове ги правят?

Коментар

Интересно, кво да кажат тия, дето цял живот и всеки ден се мотаят зад Урал. И до Владивосток. 12 000 км в едната посока, прочее. А тия дето в Гоби? А тия дето от Мексико до Патагония?
                Сами си обърнете внимание, за да не ви обръщам аз. "Нищо не му се чупи" е глупост, която може да каже само някой който всъщност не кара кола. Ако нищо не се чупеше, бизнесът с резервни части нямаше да е по-голям от бизнеса с коли на цяло. След няколко хиляди километра за няколко дни няма как да не хванеш някой камък с моста, от елементарна умора. Тогава никакъв модел от никаква марка която не е масова по маршрута изобщо не е кола. Прост труп.
                Не виждам никакъв смисъл в анкети тип "Кажете ми нещо хубаво за любимата ми марка". Това е просто провокация на флейм и нищо интересно.
                Ако става дума за големи преходи с неподходящо малки автомобили, то пак не е интересно. Тогава направо да обсъждаме "С Тико през Сахара", и прочее напъни за Гинес. Щото при малоумните и вманиачени пилоти работата много отдавна е стигнала много по-далече. Те вече почти умеят да летят с 16 к.с. Като ги овладеят сигурно ще се хванат за 10 примерно. Или което там е следващата принципиална граница.
                А то 10 души, един месец, един джип ... Комедия няква.

Коментар

Нито един от изброените автомобили не е подходящ за изискванията които е определил Злати. Моето мнение е, че за тази цел трябва средно голям камион. Поради тази причина няма да гласувам. Не знам дали някой от вас е на това мнение, затова сега ще чета какво сте писали.
                  http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Че кво друго да напиша? Тъкмо това и аз ...))

Коментар

Първоначално публикуван от Novice
                      За сметка на това в Дубай има едни преходи по пясъците, където има само Тойоти ,и то модел 120
                      Това е абсолютно вярно, арабите псуваха че всичко освен Тойота се закопва в пясъка.

Коментар

в Дубай има само ТЛК120, предполагам, защото това е актуалния модел... там колите изгниват напълно за няколко години...
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Мой познати там се жалваха че от Х5 и МЛ нищо не ставало.

Коментар

Тогава трябва вече да ги кефи и Х-Трейла на Нисан. Той не може нищо друго освен по пясъка, но казват че това го можел много. Даже не си опичал муфите. Имаше там нещо, сменили са алгоритмите.
                            Ебаси случая ... Там кво, много е влажно от морето ли? Или от фонтаните?

Коментар

Тедо,как реши че изгниват напълно бе?Защо?Това го чувам за първи път,но пък съм виждал хиляди коли който заминават с кораби за Иран.....все старички
                              а това не е 120ка
                              http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...794&highlight=
                              IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Първоначално публикуван от outback
                                Тедо,как реши че изгниват напълно бе?Защо?Това го чувам за първи път,но пък съм виждал хиляди коли който заминават с кораби за Иран.....все старички
                                а това не е 120ка
                                http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...794&highlight=
                                Аз ходих масец май. ..... и видях само 120ки .освен това видях и един модел като този от твоите снимки ,но на външен вид беше по-голям
                                Nissan Patrol Y61

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X