Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нос Хорн 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нос Хорн 2014

Марина Лас Палмас. От тук доста яхти тръгват през океана

някои тръгват и с канарчета на борда

други тръгват семейно

Поморийско колело -версия за мореплаватели

Коментар

Има и хора с котки

Коментар

Докато чакаме поредната част за смяна на Гран Канария, малко се поразходихме:

Коментар

И последните новини - някои от вас вече знаят,че плаването до Носа се прекратява.Яхтата с леко различен екипаж се отправя към Карибите.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            И последните новини - някои от вас вече знаят,че плаването до Носа се прекратява.Яхтата с леко различен екипаж се отправя към Карибите.
            Защо се прекратява?

Коментар

Първоначално публикуван от shaprtooth Преглед на мнение
              Защо се прекратява?

Поради повреди по лодката и части които се бавят,това е писано из нета и това казват по новините.

Мен ако ме питаш има и много други по-сериозно фактори,но това си е мое мнение без да ги познавам даже хората.Добро решение обаче,по-добре сега и така от колкото после и иначе
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Добре е, че тая лодка няма да ходи до нос Хорн. За другото ... съм пас.

Приятно плаване до Карибите!
                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Вече са в Кабо Верде.

Коментар

А след това знаеш ли ги на кьде отиват?
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Никаква идея. Аз само прекопирам от фейсбука.

Коментар

Към Карибите директно според мене.
                        "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                          Към Карибите директно според мене.
                          Най-вероятно ще отидат до Карибите, ама дето смятат да се върнат април с лодката не ми е ясно как ще се случи.

Коментар

Лицата на Кабо Верде

Коментар

Свежи североизточни зимни ветрове,срещу това трудно ще качат ако това им е идеята,а е такава защото това им е бил курса за ден или 2.

Някой да знае какво става и защо са били поели тоя курс?

На мен ми прилича на опит да се преберат обратно кьм Гибралтар и сьвсем няма да се изненадам ако геноата е на парцали вече или пьк ако лодката няма проблем с рига.От там врьщането ще им е трудно и ще изиска един голям крьг сьс сериозно качване за десетина дни на десен халс без да я катерят много срещу вьлната.

Дано не е това,но на това ми прилича от трака им.За едни ненормални пари моя или на брата екипажа сме готови да им я закараме кьдето я искат когато я искат.

Да видите колко е лесна и моята работаМайтап ма нещо не ми харесва
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

От ден номер 1 я следя тая тема много внимателно. И хич не ми харесва да пиша в нея. Ама като го гледам трака от последните 2 дни, нещо не е наред. Прибиране от там където са до Гибралтар, по това време на годината, с тази лодка, е дърпане на дявола за опашката. Връщането е 2 варианта
                                -покрай брега на Африка и на мотор нагоре. И спиране на всяка керемидка да зареждаш. И ако не те изядат мангалите, и ако мотора издържи, и ако... може и да стане.
                                -качват я до Хорта /Азорски острови/, зареждат наново храна и вода и газ до Гибралтар. И през цялото време се молят в хор на глас да не ги подпре някоя от тия зимните бури.

Ни един от двата варианта не става. Ако е моя лодката и още не е портошена- карам я до Карибите, намирам една евтина марина и я държа там до края на Април. После до 40 норд и надясно до Европа. Ако не им се плава- спират я там където са сега, летят си до България, края на Април- Азорите, Гибралтар...

Стискам палци да налучкат правилния вариант.
                                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X