Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нос Хорн 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нос Хорн 2014

Трансмисия,предна задна само.Трошат от нередовна смяна на масло или някой нахаква масло в АТФ или обратното.Това е или Янмар или ЗФ,и двете много добри.

Скьсан фал,скьсан топенант,скьсан грот,треснала трансмисия........не е добре,продьлжавам да стискам палци.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Ако и домашната ракия е свършила, направо да обръщат..

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
        Ако и домашната ракия е свършила, направо да обръщат..
        А не е толкова лесно ни напред ни да се вьрнеш.

Аз само казвам,че за едни хиляди мили с нешподготвени лодки аз поне толкова проблеми сьм нямал.Трансмисия ми е трещяла на Каталина 30 модел 80те която беше на чартьр и се ползваше за обучение та предна задна за нищо я нямаше.Грот не помня от кога не сьм кьсал пьк гротфал как се кьса убий ме ба ли га,кьсал сьм спинакерфал,но си иска злоба,дьлга рьчка,скапано вьже и един дето не го слуша главата.

Пак добре,че сега е треснала
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

От ФБ:

Ето и защо се бавим тук във Фиунхерола , само на 40 мили от Гибралтар.Спряхме за да ни погледнат двигателя-от време на време притракваше.
          Оказа се че мрежа се е оплела във винта, което е счупило втулката на вала, самият вал е разбил съединителя. За късмет вала е прав не е изкривен.
          Стругар ни прави нова втулка, която ще монтираме на мястото на старата , ще сложим и нов съединител.
          За съжаление ремонта -части и работа, вадене на лодката не са от най-евтините.
          Доста неприятно сме изненадани от тази повреда

Коментар

Малко изостанах с ъпдейтите.

От 27.11:

А снощи благодарение на Тодор, нашия нов приятел си направихме една разходка из Малага а после ядохме пържоли и
            гледахме мача в компанията на неговото мило семейство.Благодарим ти Тошо.

Коментар

30.11.2014

Селото на смърфовете.

Коментар

01.12.2014

Град Ronda

Коментар

02.12.2014

Castellar de la Frontera

Където за миг се пренесохме в миналото

Коментар

Страхотни снимки от бленувани места! Мисля, още един живот да имам, това няма да го видя в България!
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

• От: Нос Хорн 2014

Много добри снимки,красота.

Дано не ви прозвучи като безумна идея ,но ммммммм замислете се за една обиколка на Южна Европа и Северна Африка пък пролетта към Англия малко и Северна Франция и преценете дали наистина ви се ходи до Нос Хорн.

Надявам се ме послушате
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        Много добри снимки,красота.

Дано не ви прозвучи като безумна идея ,но ммммммм замислете се за една обиколка на Южна Европа и Северна Африка пък пролетта към Англия малко и Северна Франция и преценете дали наистина ви се ходи до Нос Хорн.

Надявам се ме послушате
                        Ама си и ти.....
                        GPS системи https://www.easytracking.bg/
                        Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Тамън лятото да видят и норвежките фиорди

Коментар

Колеги, респект /защо ли използваме тази дума като си имаме чудесна в българския език-уважение/ за порива и себераздаването да се впуснете в това начинание но според скромното ми мнение лодката не е готова и обурудвана добре за условията на плаване под 40тия градус .Решението е ваше и ако продължите шапка свалям за смелоста.
                            Втулката на вала е невъзможно да се разбие от хващане на мрежа, не и без да се изкриви вала.
                            Още веднъж успех

Коментар

Първоначално публикуван от araber_horse Преглед на мнение
                              Втулката на вала е невъзможно да се разбие от хващане на мрежа, не и без да се изкриви вала.
                              Още веднъж успех
                              И на нас не ни се вярваше, но факта си е факт, вече сме почти готови с ремонта, скоро ще сложа снимки :-)

Коментар

Много хубави снимки. Живял съм в Малага доста време. До Гибралтар почти няма място , което да не съм посетил. Пожелавам успех на групата и попътен вятър!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X