Ебати кефа,30 възла по задника и като завъртят носа там пада до 15 и после до 0 ,вторник сутринта отваря 15-25 на ляв и с мръсна газ до Сицилия.
Някой новини има ли как се държи оборудването и лодката?Тяхната е лесна,след няколко часа отварят по едно пиене и си лягат на мотор.Лодката как е била на 30+ възла ми е чудно както и Ветровия какво им дава.
ЬЬЬЬЬ кой им дава прогнози на пичовете и кой им дава тактика ако някой им дава?
Варианта е Сицилия и под нея както писах преди дни,сега ги качва много горе с тоя курс който ги натиска,че и още горе ще ги качи.
Играе ли го някой тактик от брега и кой е да обменим светли мисли ако го интересува мнението на ммммммм слаб тактик като мен в дьлгите плавания?
Заминавам за Сиатьл да пробивам кьм Сан Франс,Брата дебне един ураган до Кабо на пьт за Карибите та му бия прогнози на него,не ми пречи да ги дебна и тия пичове ма да не стане аз да ги льжа вьв времето ако друг ги льже друго..............
Аз ако съм ще пробия до Палермо,ще чакам 12 часа ако трябва,ще проверя времето до Каглиари и ще прескоча преди да ги нацепи Шамара в Петък.
А иначе идея нямам,тоя хубавия ляв халс се видя от преди 3 дни,ако бяха / знам бе знам ма на,нямам връзка с тях / цепили към долната част на Сицилия и да си легнат после на левия щеше да е по-добре,сега ги буха остър ляв и ги качва горе
2014-11-05 12:58:40 Бурно време и лек сторм изминалата нощ на 70 мили югоизточно от Месина!
Тази сутрин имаме включване от екипажа, те ни разказаха, че снощи, в морето е имало силен вятър -- 25-30 възела. Големи вълни и силен вятър.
Екипажът, вързан с въжета се е борил за запазване на платната, има скъсан фал на грота. Събирали са го от водата!
Привет от Палермо, минахме отгоре , че към Малта даваха голями мечки. И не сгрешихме.Утре сме тук ще чакаме а после ако е добро времето хващаме на запад с опция за Каляри. За късмет имаме опитни хора на брега които ни напътстват. Подробности ще напиша по-късно. Благодаря за подкрепата
Коментар