Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закупуване на лодка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Закупуване на лодка

Вьпроса е колко ти е мерака и колко ти се ходи кьде ли не,колко ти се занимава с това да поправяш и дали ще искаш да го ползваш като вила някьде или не.После САМ трябва да решиш дали да е ветроходно или моторно и после да даваме акьл коя марка и кой модел от марката си заслужава.

Селина е добра,качествена,яка лодка за парите си,може да стигне кьдето ти душа иска.
    Бенито 57 е много добра лодка за парите си,и тя така сьс стигането кьдето искаш.

Ако сьм на твое място - качвам се на една моторна,разглеждам с идеята,че ще ме вали и ще е мьгливо.
    Качвам се на друга ветроходна на малко повече вятьр за да преценя дали това ми харесва и понася.

Дистанциите в Европа са никакви / мммммм за мен 500 мили са здрасти тук сьм,Варна - Бургас са 2 кафета дистанция/ и спокойно може да се кара и моторна лодка там,не е като тук скокчета по 500 мили отворен океан,там на всяка керемидка се спира.

Прецени сам и питай,може смешни вьпроси да са,но питай,че над 90% от хората пьрво бьркат и после питат,е така колко да ги е яд.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от thunderstorms Преглед на мнение
      Ха така! Преди месец бях в Лутраки, на 70км от Атина е, точно до коринтския пролив, има страхотен манастир на върха на хълма над Лутраки, гледах как моста потъва за да минат яхтите и след това се издига обратно за коли и пешеходци, тази яхта която гледаш там, ако си на место, може и да свалиш 50К от цената, защото един от колегите с които имаме общ бизнес е от там, така, че може да удариме едно рамо без проблем!
      Благодаря много! Ако е рекъл Господ,ще се възползвам. Идеята ми за купуване на лодка е точно Гърция или Турция...
      Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
      Най-добрият ром е студеният ром!
      Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Бени-то беше онази ветроходната с малък дизелов двигател и доста луксозна отвътре, нали така?
        А селин 57 е моторна?

Коментар

или Карибите,но зависи от лодката.Тук гледам се вьртят купувачи от Италия,Сьрбия,Хьрвати,Руснаци естествено.......а и долара не е като еврото.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Аз си мислех за края на сезона и кризата в Гърция.Често ходя там и имам много приятели,та се надявах,като му дойде времето да поразгледаме.За Турция...работата там е съвсем друга.Сега да ти върна жеста за безплатното инфо Има един такъв момент в Турция,дето на много малко хора им идва на ум - хазартен борч.В тази страна има неписан закон,че какъвто и да си,такъв борч се връща,няма друг вариант.Турците са много хазартна нация,и често се случва да губят много,а пък аз имам приятели,дето точно знаят къде и кога има такива лодки на закъсали,дето се взимат на смешни пари... За Карибите знам,за щатите -също.Ама ако можех да дойда до вас - отдавна щяхме да сме се напили...

Коментар

Първоначално публикуван от thunderstorms Преглед на мнение
              Бени-то беше онази ветроходната с малък дизелов двигател и доста луксозна отвътре, нали така?
              А селин 57 е моторна?

Ми да,но зависи какво е лукс за теб.И двете имат пералня и сушилня,кожи,климатици,генератори.........а вече може да се донакичи с каквото ти душа иска.

Бенетауто е да речем средна хубост,не говорим за Перини Нейви или някой Суан или Моли,но за парите си е кукла.
              Селина е моторен трольр и той е средна хубост.

Под средна хубост да се чете Мерцедес,под средна хубост аз не ги заглеждам вьобще.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
                Аз си мислех за края на сезона и кризата в Гърция.Често ходя там и имам много приятели,та се надявах,като му дойде времето да поразгледаме.За Турция...работата там е съвсем друга.Сега да ти върна жеста за безплатното инфо Има един такъв момент в Турция,дето на много малко хора им идва на ум - хазартен борч.В тази страна има неписан закон,че какъвто и да си,такъв борч се връща,няма друг вариант.Турците са много хазартна нация,и често се случва да губят много,а пък аз имам приятели,дето точно знаят къде и кога има такива лодки на закъсали,дето се взимат на смешни пари... За Карибите знам,за щатите -също.Ама ако можех да дойда до вас - отдавна щяхме да сме се напили...

Фифели и врьтки всякакви,ще се радвам да почерпя като се видим.

Аз сьм карал чисто нова лодка за 900 000,след 3 години се продаваше за 670,падна на 550,зор на 430 и на финала 360 и я отнесе един Австралиец.Не,че и имаше кой знае какво,но просто единия с пари,другия му писнало и на зор и айде сделка.Говоря за Хансе 540 в сьстояние кукла или почти,сьщата лодка в Австралия е тройно на парите примерно и самата лодка като лодка и модел спокойно стига до там.

Фактора пари КЕШ сьщо е ДЕБЕЛ фактор,много банки и бизнеси са на зор и чистят или чистеха продукция,нова лодка се купуваше за 550 при положение,че и искат 800,искат ма пазара или тоя с парите порьчва музиката.Тия сделки намаляха обаче,но с тьрсене и това се намира.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Точно за това говорех - болен на легло и бос във тръни...таквоз...В щатите не мога да дойда,ама около тях мога,та зимата може да се видиме.Няма да се караме кой ще черпи,щото съм ти набрал от мерцедесовия форум още,преди сто години.

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
                    Точно за това говорех - болен на легло и бос във тръни...таквоз...В щатите не мога да дойда,ама около тях мога,та зимата може да се видиме.Няма да се караме кой ще черпи,щото съм ти набрал от мерцедесовия форум още,преди сто години.

Кой от трите?

Не е задьлжително и да видиш лодката преди да я платиш макар,че е мноооого желателно.ЗАДЬЛЖИТЕЛНО еобаче да се наеме някой добьр да я прегледа,правят и се изпитания,дьрпат се масла и натифризи за анализ...........и по тая причина сега седя и чакам една друга щото пьрвата за тоя месец при анализ на маслото показа солена вода вьтре - смяна на топлообменника,смяна масло,каране и пак анализ и пак сечено.
                    Свалят глава,проверка и цилиндрите леко надрани,повдигачи леко скапани и още някои малки уж проблеми.Диагнозата???Мотора вьн и смяна на мотор,вчера я видях да я теглят,а мотора и го носеше един мотокар,колко струва новия мотор не ми се мисли.

Катерпилар,добьр мотор сьс скапани топлообменници на дадени модели мотори от дадени години,магарето здраво ма камьни не яде.Уж часове никакви няма,уж гледана и кьткана лодка,а като и теглиш един анализ и анална работа,мотора на боклука.

Бос бос колко да е бос,така може да се накове човек,че после става ебати вьртележката.Дильр свестен ти трябва,капитан свестен / ма нямало да я карам с пьлна газ и от пьлен напред да и вкарам пьлна задна........кой аз ли бе,купувача плаща,пробвам да я строша па ако що продавача 3 инфаркта да получи /сьрвей или ония дето проверява,механици.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Ооо да!!! Това задължително ще го направя. Както виждаш, откъде почвам от форум, да ми се избистри идеята, да стигна чрез вашите мнения до определен тип лодка и едва тогава тръгваме на лов дето се вика, да намерим най-доброто на пазара и задължително тест по твоя метод. Хеле пък ако я намеря при вас в САЩ, то е ясно, кой ще е Капитан Америка аз нямам проблеми да посещавам щатите, така, че....

Относно колите, виждам, че и там сме на едно мнение. Мерцедес си е мерцедес

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                        Я кажи до какви пари говорим.

Бензин НЕ, НЕ, НЕ!!!
                        Това пък защо???
                        Не се заяждам, интересно ми е просто.
                        Карал съм и доста съм се возил къде ли не на една бензинова Crownline 180BR двигател 3000кубика, за конете мисля около 140-150, не е моя на приятел. Внесе си я преди няколко години от щатите, обиколи доста водни басейни, беше на черно море, после седя известно време в Гърция, сега е на яз Искър.
                        Впечатленията ми са прекрасни, върви доста, изобщо не харчи много(като за лодка) и съществени ядове не е създавала (запушен горивен филтър в Гърция, наложи се и смяна на свещите) и задължителните обслужвания. Е не е яхта за околосветски пътешествия, няма каюти и т.н. но за еднодневно плаване където и да е е супер.
                        Последно редактирано от АлКБ; 16-09-13, 00:36.
                        Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
                        Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Значи викаш, висок си. Е току що се снимах. Аз съм 180. Салона на Бенетау 57'
                          Задръж за останалите.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image.jpg
Прегледи:1
Размер:89.0 КБ
ID:5518669
                          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Размер:131.1 КБ
ID:5518670
                            Прикачени файлове

Коментар

Размер:111.4 КБ
ID:5518673

Размер:122.1 КБ
ID:5518674
                              Прикачени файлове

Коментар

Размер:88.8 КБ
ID:5518678
                                Задната каюта със собствена баня с тоалетна.

Размер:155.5 КБ
ID:5518682
                                Палубата от пред

Размер:129.5 КБ
ID:5518683
                                Прикачени файлове
                                Последно редактирано от NIKSD; 16-09-13, 05:38.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X