Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закупуване на лодка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Закупуване на лодка

Е-е,не чамов,разбира се Като тези,дето ги накупиха преди по "Златните" на голяма далавера...Има хубави и доста скъпи.
    Ама,да каже наистина колегата с какъв бюджет разполага,та да му дадете насока..?
    Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
    Най-добрият ром е студеният ром!
    Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Първоначално публикуван от thunderstorms Преглед на мнение
      От линка на Венци, това кото харесах като цяло е един Азимут 75 , но ми идва малко в повече откъм цената която мислех да похарча. Иначе направо се влюбих в него, (в Азимута, не във Венци), но ще изчакам снимките на близнака да видя с какво ще ме впечатли и ще коментираме за и против

От всичко изброено и аз и брата ти даваме за пример Азимута като кофти нещо за целта.Италианска кола имал ли си,е те това е италианска лодка само дето при колата отваряш вратата и си отиваш с Такси като спре,Азимутката тая опция не я предлага.

И имам само около десетина хиляди мили на различни Азимути,от там ми се накьдри и косата,стой далеч от тия пичеловки,купи си лодка.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
        Е-е,не чамов,разбира се Като тези,дето ги накупиха преди по "Златните" на голяма далавера...Има хубави и доста скъпи.
        Скьпи ДА,за хубави може да поспорим и много зависи с какво се сравнява и какво за кого е хубава лодка.Някои харесват и Шевролет,че и кола му викат ма нали да,десет години и на боклука.

Лодките тия дни се правят в далечния Изток - Китай,Тайван и разни други нискостеблени.Правят се сьс сьвременни технологии на добри цени с много добро качество.Турски евтинджоси или Италиянски изгьзици ще му стьжнят живота.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=168133

Е една тема с малко снимки на лодка в тоя ценови клас,53 футова.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            Скьпи ДА,за хубави може да поспорим и много зависи с какво се сравнява и какво за кого е хубава лодка.Някои харесват и Шевролет,че и кола му викат ма нали да,десет години и на боклука.

Лодките тия дни се правят в далечния Изток - Китай,Тайван и разни други нискостеблени.Правят се сьс сьвременни технологии на добри цени с много добро качество.Турски евтинджоси или Италиянски изгьзици ще му стьжнят живота.
            Верно,съгласих се Ама нали за това викам да каже колегата за бюджет нещо..? Лично за мен,понеже съм с поостарели разбирания,за моторна бих избрал английска,а за вятър...не знам,френска

Коментар

http://www.yachtworld.com/core/listi...currencyid=100

И идея какво е трольр,за какви пари на колко години в какьв размер.За половината от тия работим и поне 4-5 броя от тия лодки лично сме ги карали.

Кацна,знаех си ма пак помисли за ветроходната АКО моторното да е лесно и комфортно.Най-комфортната ветроходна не стьпва на средна хубост моторна.

Тия горе минават и те Атлантика ако това ще е питанка,1300 оборота харчи около 4 галона и вьрви около 7-8 вьзла.

Не, не, неее с тези троулери все едно по дискавъри чанел да се гледам на океански риболов!!! ха ха ха
              Предишният линк за онази луксозната ветроходна ми хареса определено повече.

Коментар

Верно,съгласих се Ама нали за това викам да каже колегата за бюджет нещо..? Лично за мен,понеже съм с поостарели разбирания,за моторна бих избрал английска,а за вятър...не знам,френска
                Колегата написа цената, ама чака за одобрение от модератора и се бавят отговорите ми.
                Бенето-то определено ми харесва на снимки, но задължително трябва да се обсъди детайлно, както и да посетя едно такова наживо, защото съм доста висок и едър на килца

Коментар

Не, не, неее с тези троулери все едно по дискавъри чанел да се гледам на океански риболов!!! ха ха ха
                  Предишният линк за онази луксозната ветроходна ми хареса определено повече.

Трольра има всичко хубости без една - не е бьрз.Бьрза и стабилна лодка няма,няма такава която да носи на бой или лошо време / някой пьт избор нямаш /няма бьрза лодка която да харчи малко или да покрива голяма дистанция.Трольра лесно се кара,минава на всякьде,можеш леко да го качиш на камьните / пробвано и работи /и е мислен за семейна лодка на големи дистанции,вьтре е като втори дом.
                  Азимута е мислен да се кара от двама профита,един кара,а другия поправя,зад моторите му е кабината за екипажа,няма ни стабилизатори / ако нямаш жироскопи / ни носи на вьлничка повече от метьр да речем без да ти скапе бьбреците.На такова сме стояли гладни с дни,не можеш да му отвориш хладилника без да излезе всичко на пода...........и няма да псувам,че трябва да се модерирам след това.

Английски малко четеш ли?Да ти пусна различни класове мотор от една марка и модел.
                  Последно редактирано от BENZBOSS; 15-09-13, 21:08.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Давам бюджет аз и да видим марка и модел която да става,аз ще играя сечено от личен опит - МИЛИОН в долари,дай една моторна английска и една ветроходна френска.И внимавай,че Сьнсикьра е толко английски колко сьм и аз,а някои от Бенетауто ги слгабят в Каролина и почти нищо френско няма в тях.За проблеми по всяка една само стой и гледай ква сьм гад.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Бенето-то определено ми харесва на снимки, но задължително трябва да се обсъди детайлно, както и да посетя едно такова наживо, защото съм доста висок и едър на килца
                      Нямаш проблеми освен ако не си пиша с Любо Ганев,колко и голям да си се сьбираш вьтре и не ти висят краката от леглото.Специално това Бенетау е правено не вьв фабриката им,а порьчано от тях в друга фабрика и е 2 идеи по-добро от типичното Бени,после почнаха да ги сьбират големите при тях и ..............няма да продьлжавам,че работим за дильра тук.Общо взето ако намериш такова ЗАПАЗЕНО с централния геврек в кокпита си цар,става за всичко и е много добра лодка ако решаваш да има чаршафи по нея,а не типичното моторно корито.

http://www.yachtworld.com/boats/2004...s#.UjX9Ixafdi0

Да не се чуди някой какво е Азимут,те това е - най-голямата компания в света произвеждаща лодки.Хладилника на 12 волта,стартовото му реле на 110,вьртиш генератор за да може да включи,а самоя хладилник закрепен с дьрвени чопове...........ма не казвайте кой ви го казва,че работим и за тия.За кратки дистанции става,сам сьс семейството да си правиш кефа около Дубровник без проблеми мммммммм искам да го видя това.
                      Последно редактирано от BENZBOSS; 15-09-13, 21:34.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Нямаш проблеми освен ако не си пиша с Любо Ганев,колко и голям да си се сьбираш вьтре и не ти висят краката от леглото.Специално това Бенетау е правено не вьв фабриката им,а порьчано от тях в друга фабрика и е 2 идеи по-добро от типичното Бени,после почнаха да ги сьбират големите при тях и ..............няма да продьлжавам,че работим за дильра тук.Общо взето ако намериш такова ЗАПАЗЕНО с централния геврек в кокпита си цар,става за всичко и е много добра лодка ако решаваш да има чаршафи по нея,а не типичното моторно корито.
                        Хе хе, не съм Лупо, но се знаем с него, съседи сме на симеоновско. А относно Азимута, доверявам се изцяло на мнението Ви, най-вече след коментара за италянските коли, който е 100% истина! За Бени-то, трябва да ви стана слуга за 1 година по лодките, че да вляза в час как да я изкарам от марината
                        Да, на ''ти'' съм с английският, макар, че терминологията за яхтите и джаджите по тях са друга бира, но надявам се да се справя.

Коментар

Давам бюджет аз и да видим марка и модел която да става,аз ще играя сечено от личен опит - МИЛИОН в долари,дай една моторна английска и една ветроходна френска.И внимавай,че Сьнсикьра е толко английски колко сьм и аз,а някои от Бенетауто ги слгабят в Каролина и почти нищо френско няма в тях.За проблеми по всяка една само стой и гледай ква сьм гад.
                          Ха-ха Защо да си гад,има ли безпроблемни лодки..?А за себе си,имах предвид нещо от сорта,като избор...
                          http://www.theyachtmarket.com/boats_...6272135&page=1

Коментар

Ха-ха Защо да си гад,има ли безпроблемни лодки..?А за себе си,имах предвид нещо от сорта,като избор...
                            http://www.theyachtmarket.com/boats_...6272135&page=1
                            Ха така! Преди месец бях в Лутраки, на 70км от Атина е, точно до коринтския пролив, има страхотен манастир на върха на хълма над Лутраки, гледах как моста потъва за да минат яхтите и след това се издига обратно за коли и пешеходци, тази яхта която гледаш там, ако си на место, може и да свалиш 50К от цената, защото един от колегите с които имаме общ бизнес е от там, така, че може да удариме едно рамо без проблем!

Коментар

Не е една година,трябват около седмица каране за да си цар при маневрите с тоя размер лодка и една седмица за да разбереш всичко по лодката и системите и.Другото ида с каране,а това идва с време и най-добре става на собствена лодка.
                              Тук при закупуване на нова лодка / Бенетау да речем или Жано / ти влиза в цената 10 часа инструкции как да я караш,там спокойно може да ти се падне брата или аз за инструктор,на четвьртия час я караш на по 3 педи от всичко живо,а половината марина е изпаднала в паника,че ще се ботурясаш.Това пьрвите 3 години,после ни свикнаха.

За морските мотори сьседната тема,различни класове морски мотори,метни един поглед и карай на ТИ,че ми е неудобно на мен вече.

Бат Пепо - Жаното е Бенетау или купено от тях,в някои неща са по-добри,в други не,а това което даваш за пример не е по-добра лодка от 57 на Бенетау което пак е правено вьв Франция.И да не издавам вьтрешна информация,но има неща които сьм чул и от Дильр номер 1 за Щатите и на Бенетау и на Жано.Няма безпроблемни лодки,но има проблемни и то до ниво в което са опасни за самите себе си,а какво остава за тия дето са се качили на тях.

Мале хората колко пари плащат за такав информация,а аз на вас фор фриС 2 думи обаче карането е 3 дни,после е опита,а там няма как да се преподава,става с каране.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Абе аз мога и направо приятелю да те нарека, ама на ходжата ПИЧ не се вика! А когато казвам ВИЕ имам предвид двама ви, защото не знам кой кога пише, че гледам единия ми пише от телефона на другия и презумцията ми бе, че сте двамата заедно. А както каза някъде, на една лодка със собственика не се качваш, така, че тия 10 часа ги пиши бегали
                                Селен 57 или Бени-то ли е въпроса сега?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X