Първоначално публикуван от iboni
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
разходка в Пловдив :)
Свий
X
-
ходихме но поради слабата група си отидахме над марково на кариерата където се омазахме доволно с глина и накрая стартер сменяхме посредата на най-голямата плантация в БГ за магарешки бодилиПървоначално публикуван от iboniХодихте ли?
Как беше аз бях на х.Пашалиица. Пу същата комунистическа постройка, единственото нещо дет показва че има напредак от комунизма насам е антената на някой оператор.
Коментар
-
Може ли да ми драснеш от де минахте та слезнахте в Югово, чудно ми е - тази вечер одих ама неможах да разбера от каде сте минали иначе сам го зимал маршрута пеша но за път за жип незнам каде е?Първоначално публикуван от Kaishinот х.Пашалийца трябваше да излезем в Лъки а излезнахме в Югово
Коментар
-
ами от хижата като се върнеш малко има един лагер срещу него почва кален път , по този път има доста отклонения трябва да тръгнеш само направо на едно место имаше доста табели там има табела наречнски бани мисла трябва да хванеш срещуположната посока, след 1-2 км има "пресечка" стръмно надолу по нея там на спирачки и на ръчна се пързаляхме 30-40 метра и си в Югово
Коментар
-
До: разходка в Пловдив
Просто има подобна темаПървоначално публикуван от Lesov Преглед на мнениестранно, че скоро никои не е писал тук ?!
Да направим едно мероприятие за тази неделя та да има какво да впишем по темата
Subaru Outback H6 MY 05 продаден :(
Opel Frontera V6
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
само да има подрачни материали и средства!
Коментар