Обява

Свий
Няма добавени обяви.

разходка в Пловдив :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Kaishin
    направо нямам думи, другата неделя съм организирал 3 джипа ще караме аз съм с Г класа дълга база в момента, антон сигурно няма да издържи и ще се включи и без номера . какви са тия ремонти по 1 година
    Другата неделя сме на поход към Ябланица- Батулци с преспиване.
    Мисли за тази неделя и направо идвай към Софето ще ти направиме разходка към Рила.
    LZ1VMH

Коментар

искаха другите точно определен маршрут, пък и с дългата база с гуми за сняг не ставам за разходка-траял тип "състезанията са леки тренировки"

Коментар

пък и с дългата база с гуми за сняг не ставам за разходка-траял тип "състезанията са леки тренировки"
        Що бе? Даже дълги Г-класи вървят на разходките. Ей на:

Ние не сме неутрални!

Коментар

щото знам голди какво е способен да ми спретне БЕ

Коментар

щото знам голди какво е способен да ми спретне БЕ
            Ей, много познаваш ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

ако има още желащи все пак в неделя ще правим разходчица през Храбрино до Лилково или Хвойна Антон ще се помъчи да смени номерата Стефан мисли в момента днеска качих мотора и скоростите утре купето

Коментар

Kaishin
                Ако решите нещо на блозо да се разходите и имате желание да доида и да се запознаем идвам и аз ма още 1 седмица сам в бокса след този удар . Пак ако искате да одим кам Родопите казвайте аз почти сам я научил наизуст.

Коментар

Пак ако има зор и нужда може да се опитам едно рамо да сложа за тея номера, пак на КПП то в Хвойна дялкат стабилно да знаеш, няма прошка.

Коментар

здравей, такива вапроси като може ли да дойда няма да задавате начертали сме маршрута вече но ако нямаш сега възможност скоро време се очертава доста често да ходим на разходки защото звера е почти готов

Коментар

Як дзев Много як дзер Ако е някъде в Пловдив кажи да мина да го видя, ако трябва и над оградата ще гледам само да го видя
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

на лични ще ти пиша щом си толкова запален

Коментар

Някой беше ли?

Коментар

да ние си бяхме, крайната спирка беше връх Свобода малко екстремно дойде за дългата база но издрапа

Коментар

А бе братче и аз бях на връх свобода кам колко часа бяхте или да не сте били с едно G а, с някаква чужда регистрация щото само нея срещнах слд 4 трябва да е било ?

Коментар

хаха ние бяхме с английска регистрация ти с какво беше

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X