Обява

Свий
Няма добавени обяви.

разходка в Пловдив :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Нещо снимчици, клипчета няма ли или просто не си губите времето с такива работи? Поне едно пътеписче

П.С. Kaishin, или сега в събота или др седмица ще мина. Разбрах къде е
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

ми аз карах един приятел снима и с камера но не знам как ще прехвърлим снимки, мини когато искаш но вече е готов и може да съм в калта

минахме преди Бяла черква в ляво по черен път по ски пистата надолу, през Косово мисля ,Хвойна , хижа ...., там се изгубихме в гората с десетки черни пътища но стигнахме до Югово, Лъки, Манастир и Свобода

Коментар

Хаха аз бях с нисан зелен металик, пуу как ме яд за жипката ми, още я правят, пак и моята приятелка чака с нетърпение да идем с група на офф, пак за пътя няма как да се изгубиш в гората аз поне таи си мисля де според мен тези които си мислят че са се изгубили просто се стряскат и немогат да мислят!на мен не ми се е случвало да се губя.

Коментар

не че се изгубихме не стигнахме точно там където искахме, от х.Пашалийца трябваше да излезем в Лъки а излезнахме в Югово
          ти ли беше на едно место занесе малко да ни дадеш път и аз нагазих отстрани в снега
          другата неделя ще е следващата разходка върти ми се из главата Персенк

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin
            здравей, такива вапроси като може ли да дойда няма да задавате начертали сме маршрута вече но ако нямаш сега възможност скоро време се очертава доста често да ходим на разходки защото звера е почти готов
            Подай повече инфо за този проект. Изглежда доста величествено.
            Имаш ли снимки от процеса на работа.
            LZ1VMH

Коментар

GOLDY,ти точно написа ,че Виетнамка пасти да яде пред твоя клиренс и хоп G-то на Kaishin.
              B+

Коментар

Kaishin абсолютно сащия бях замалко да закасаш в снега ахахах
                ок както и да е за персенк от каде смяташ да минеш ако е през орехово може да се пробвам и аз да дойда, да се надявам че ще ми е готов жипа ако ли не ще купувам тая зима да имам една фронтерка поне/не че ми харесва ама е по йофтинка/.А пак ако ли не и има место даже 2 да се разберем да ме земеш. пак аз на хвойна ще почерпя!

Коментар

не съм снимал, но днес беше първия офф тест след 10 месеца пълно реставриране, рязане, олекотяване, изправяне, усилване и т.н. само ще кажа че очаквах да е проходим, но толкова много не очаквах
                  клиренса засега не е като на редукторни мостове, но се работи усилено по въпроса за Gmog

Коментар

Kaishin, споредмен тук не е мястото да подхвърляш някакво снимчици за някакъв "нищожен" проек на Г-класа иска си една дъъълга тема с мнооого снимков материал и мнооого разкази
                    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от iboni
                      Kaishin абсолютно сащия бях замалко да закасаш в снега ахахах
                      ок както и да е за персенк от каде смяташ да минеш ако е през орехово може да се пробвам и аз да дойда, да се надявам че ще ми е готов жипа ако ли не ще купувам тая зима да имам една фронтерка поне/не че ми харесва ама е по йофтинка/.А пак ако ли не и има место даже 2 да се разберем да ме земеш. пак аз на хвойна ще почерпя!
                      как ще закъсам бре, 4 лебедки имах вътре за Персенк някъде след Храбрино и сигурно през Орехово минавахме но не помня точно пътя мисля да го измислим в движение, за местото не знам дали ще има понеже дългата база е пълна а късата има само 2 места ако сложа другата седалка до неделя направи си джипката и ела?

Коментар

Kaishin през орехово е по лесничко ама голям наклон и тук таме от тея секачи пътя го нямаше последно за жипа ми тоя майстор дет го прави е нямам думи, оказва се че и шасито може би частично ще се реже и заваря знам ли дае*а нямам време тия дни затрупан сам от работа и не ми остава време аз да си го попощя. се пак ако ми остане време аз от събота може да ида в орехово да спя и сутринта ранко пеш до персенк

Коментар

наклона не ми пречи напротив, по интересно е да има ексцесии . иди ръчкай този майстор събота вечерта да е приключил

Коментар

Здравейте,
                            кога смятате да се качвате на Персенк? Аз тази седмица ще се качвам в Орехово и може пак да спретнем някое друго маршрутче
                            http://ftp.domainbg.com/bizkit_boy/

Коментар

супер , неделя мислим да го направим как да се разберем?

Коментар

Ходихте ли?
                                Как беше аз бях на х.Пашалиица. Пу същата комунистическа постройка, единственото нещо дет показва че има напредак от комунизма насам е антената на някой оператор.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X