Обява

Свий
Няма добавени обяви.

При Дядо Владо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: При Дядо Владо

Айде, съботно-неделно......
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Нещо просеката си остава немината,а толкова много велики/поне на думи и претенций/оффроудари съм виждал при Дядо Владо.Хайде хора,къде Ви отиде ентусиазмът?

Коментар

Претенций е виден римски сенатор, баща на Излагаций, нали
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от zablio Преглед на мнение
          Нещо просеката си остава немината,а толкова много велики/поне на думи и претенций/оффроудари съм виждал при Дядо Владо.Хайде хора,къде Ви отиде ентусиазмът?
          Е, чакай де! Излагането е еднократен акт и слага край на цялата сага! А така, с повече приказки, удължаваме филма! Най лесно е да се изложиш за 15 секунди!
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Силни на думите....Завидна риторика.Блестящи исторически познания!Деянията...нещо незабележими

Коментар

Силни на думите....Завидна риторика.Блестящи исторически познания!Деянията...нещо незабележими
              Стига мрънка. Като събера някой лев за газ, ще ида да ви направя излагацията.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Стига мрънка. Като събера някой лев за газ, ще ида да ви направя излагацията.
                Нали не си забравил, тук имаш пълна газова бутилка
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ха сега,газ има ,а дупе за просека...Аз не се съмнявам в Ясен.Той е ненадминат с ВАЗ вседеходите!

Коментар

... ,а дупе за просека...
                    По-внимателно с тоя епитет тия дни, да не го заключат! То, освен свободата и просеката не е точно като салама...

Коментар

Добре деееее, ама не обещавам тази седмица. Въпреки бутилката - зер, нямам и къде да я закача.

Коментар

А-ааа, тия ваши срещи при дядо Владо приличат на тайни явки... Няма ли да поясните нещо и за непосветените?
                        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Много е просто! Първо, трябва да намериш къде живее дядото. Някой казват, че е близо до Козлодуй, други посочват малко по на изток, към Доспат. Както и да е, на такава тясна отсечка няма как да се объркаш, ще го намериш. След това трябва да се мине през някаква просека, доколкото разбирам за целта човек трябва да си носи дупе и газ? Не знам, тази част не ми е ясна, но след това трябва да знаеш някакво тайно ръкостискане и парола /била името на някаква бира/. И това като го минеш - вече си при дядото! Там не е ясно какво се прави, но пък като се направи, пише се тук в темата /макар и от писаното да не е много ясно/. Ама в общи линии е това, струва ми се съвсем ясно!
                          Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнение
                            Много е просто! Първо, трябва да намериш къде живее дядото. Някой казват, че е близо до Козлодуй, други посочват малко по на изток, към Доспат. Както и да е, на такава тясна отсечка няма как да се объркаш, ще го намериш. След това трябва да се мине през някаква просека, доколкото разбирам за целта човек трябва да си носи дупе и газ? Не знам, тази част не ми е ясна, но след това трябва да знаеш някакво тайно ръкостискане и парола /била името на някаква бира/. И това като го минеш - вече си при дядото! Там не е ясно какво се прави, но пък като се направи, пише се тук в темата /макар и от писаното да не е много ясно/. Ама в общи линии е това, струва ми се съвсем ясно!
                            Как съжалявам, че когато го търсих за първи път, нямах това обяснение....

П.П. И да те допълня: "Дори и нищо да не се направи, важното е да се пише в темата..."
                            Последно редактирано от edoors; 27-08-10, 16:12. Причина: допълнение

Коментар

Така е,прав си, парола -'лимонови резанки' код -'бира'
                              878511557

Коментар

А ако клуба на любителите на резенки е там бирата трябва да е много )))
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X