От: При Дядо Владо
Ама всички са се умълчали в тази тема... Добре, че са ЛР ентусиастите- да я съживяват от време на време . Ето снимките от събота- поредната ЛР среща при Дядо Владо, със скромното, но достолепно присъствие на два воджа от племето Чероки. Аз лично, в случая, ги наричах "сейфти карс".
. Ето снимките от събота- поредната ЛР среща при Дядо Владо, със скромното, но достолепно присъствие на два воджа от племето Чероки. Аз лично, в случая, ги наричах "сейфти карс".  (казвам го, без намерението да обидя някой). Докторе- Нерон е страшен красавец и голям позьор
 (казвам го, без намерението да обидя някой). Докторе- Нерон е страшен красавец и голям позьор 

Ама всички са се умълчали в тази тема... Добре, че са ЛР ентусиастите- да я съживяват от време на време
 . Ето снимките от събота- поредната ЛР среща при Дядо Владо, със скромното, но достолепно присъствие на два воджа от племето Чероки. Аз лично, в случая, ги наричах "сейфти карс".
. Ето снимките от събота- поредната ЛР среща при Дядо Владо, със скромното, но достолепно присъствие на два воджа от племето Чероки. Аз лично, в случая, ги наричах "сейфти карс".  (казвам го, без намерението да обидя някой). Докторе- Нерон е страшен красавец и голям позьор
 (казвам го, без намерението да обидя някой). Докторе- Нерон е страшен красавец и голям позьор 

Ама нали съм стар Кукер-само плаша!Като си пооправя скоростна кутия,май ще трябва да се кача и аз,че да спре метеоритния дъжд
Ама нали съм стар Кукер-само плаша!Като си пооправя скоростна кутия,май ще трябва да се кача и аз,че да спре метеоритния дъжд

Коментар