Обява
Свий
Няма добавени обяви.
При Дядо Владо
Свий
X
-
До: При Дядо Владо
Ей,не така,че Ясен няма да посмее да я остави без надзор.Откъде да знае какво ще изкарате от гаража на Владо.Влезнала НИВА,пък излиза.....
.
088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеЕй,не така,че Ясен няма да посмее да я остави без надзор.Откъде да знае какво ще изкарате от гаража на Владо.Влезнала НИВА,пък излиза.....
.
..... барбекю... примерно!
Коментар
-
Ей спамери, темата беше за разходки, за тестове на нормални коли и обмяна на опит между "неделни" шофьори, а стана за кръчма ..."Самарата" туй, "Нивата" онуй..а кво` да направя от Г(У)АЗката, като днес тръгнах да е олекотявам, и се оказа че шасито и е от 3.2 мм. желязо, при това не ръждясало за 35години (на толкова е "Волгата")
от тва` кво` барбекю става
, мъ съ реже трудно
, два диска за неръждавейка (125мм) за 50 см срез
......няма ли модератор да поразчисти
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
И аз да поспамя.... Нали ясен има плазма бре, мискини некои? Кви дискове, кви 5 лева???Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеЕй спамери, темата беше за разходки, за тестове на нормални коли и обмяна на опит между "неделни" шофьори, а стана за кръчма ..."Самарата" туй, "Нивата" онуй..а кво` да направя от Г(У)АЗката, като днес тръгнах да е олекотявам, и се оказа че шасито и е от 3.2 мм. желязо, при това не ръждясало за 35години (на толкова е "Волгата")
от тва` кво` барбекю става
, мъ съ реже трудно
, два диска за неръждавейка (125мм) за 50 см срез
......няма ли модератор да поразчисти
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ясен им я е прибрал щото току виж са направили нивата кабрио и са я сложили на шасиПървоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеИ аз да поспамя.... Нали ясен има плазма бре, мискини некои? Кви дискове, кви 5 лева???
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Таман да заприлича на джипка. А и ще приключат проблемите с мостовете.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеЯсен им я е прибрал щото току виж са направили нивата кабрио и са я сложили на шаси
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
ХхехеПървоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеТаман да заприлича на джипка. А и ще приключат проблемите с мостовете.

Ясенеее, четеш ли бре
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Мене мъ йе страх!!! Пиша изпод бюрото. Барикадирал съм се.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеХхехе

Ясенеее, четеш ли бре
Коментар
-
Плазмата е в командировка да реже гоУфове. Веднага, щом гоУфовете отпътуват към мартеновите пещи, плазмата се връща при дядо Владо и се захваща да реже други неща. Ферози примерно

Нивата - Чоко е намерил правилната снимка. От Нивата джипка няма да стане, тя е един, макар и доста калпазански, паркетник. За джиповата тема се работи по друго направление.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 1 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар