От: При Дядо Владо
Малко е надран - един 'вятър' на струга - и го слагай пак То нали така твърдят из форумите...
 То нали така твърдят из форумите...
Така твърдят и в официалния сервиз, като ги помолих да огледат дисковете - 'само ще ти сменим накладките', при условие, че износването на дебелината бе над 3.5мм (въпреки, че накладките са още оригиналните)
Въпросът какво мислят за допустимата дебелина на диска остана да виси във въздуха - навярно неразбран 

Малко е надран - един 'вятър' на струга - и го слагай пак
 То нали така твърдят из форумите...
 То нали така твърдят из форумите...Така твърдят и в официалния сервиз, като ги помолих да огледат дисковете - 'само ще ти сменим накладките', при условие, че износването на дебелината бе над 3.5мм (въпреки, че накладките са още оригиналните)

Въпросът какво мислят за допустимата дебелина на диска остана да виси във въздуха - навярно неразбран

съкън баш съм ка`т жива лЕсица
съкън баш съм ка`т жива лЕсица .......и като стана дума за умирачка, (знам че и доктори четат тази тема) с какво може да се сбърка външния симптом на ингвинална херния ( т.е. подуването на гънката на крака баш до "аксесоара")
.......и като стана дума за умирачка, (знам че и доктори четат тази тема) с какво може да се сбърка външния симптом на ингвинална херния ( т.е. подуването на гънката на крака баш до "аксесоара") 

Коментар