Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Първоначално публикуван от Николай Календжиев Преглед на мнение
    Остава да кажете, че и аз със зимните не съм за там?
    Ей мерак да покараш новото Джипче, а? Чесно казано обаче не си за разходка с асфалтови гуми в това време. Мнооого е кално. Поне сняг да имаше, щеше да е по-добре за теб.
    Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
    BMW F650CS
    Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Календжиев Преглед на мнение
      Остава да кажете, че и аз със зимните не съм за там?
      В лозенската кал с шосейни гуми ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        В лозенската кал с шосейни гуми ...
        Е ше има поне два подготвени патрула. Само здраво въже му трябва и бельо за смяна
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ма чайте са - вие ме зехте за некъф аршин ли?
          Гората е широка, пътища много, все още имаме свободата кой къде да кара. И да закъсва.
          Ма ако не може сам да прецени дали и докъде са му възможностите - има и обратен път.

п.п. Ма си е неуважение към планината в тва време с летни гуми в Лозен! А като не я уважаваш - тя ще ти го върне!
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
            разгледах снимките и не видях нищо толкова непроходимо
            Абе едно е на снимка,а съвсем друго си е на живо-докато не пробваш не можеш да разбереш за какво иде реч.А пък може и единствена расотка да ти е,като някои колеги,дойдоха по веднъж и край-не повтарят повече.

п.п.Турай едни кални гумета и газ-хич не слушай хората какво ти говорят за фронтерката.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Е ше има поне два подготвени патрула. Само здраво въже му трябва и бельо за смяна
              И нов съединител след някоя и друга разходка с прикачен инвентар ...

П.П. Съединителят за патрулите де ...
              Последно редактирано от Чавдар (V93); 01-02-13, 10:46.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

А бе отдавна не съм чел темата и не мога да установя сега,за утре има ли уговорка за разходка? Имам 12 страници непрочетени и не връзвам нещата,коя уговорка от кога е? Имам намерение,ако се уговаряте за утре нещо да се покара да се включа в забавлението,ако може де

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                  А бе отдавна не съм чел темата и не мога да установя сега,за утре има ли уговорка за разходка? Имам 12 страници непрочетени и не връзвам нещата,коя уговорка от кога е? Имам намерение,ако се уговаряте за утре нещо да се покара да се включа в забавлението,ако може де
                  има:
                  Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                  Румбата явно е отговорил, че Пасарел (ако се връщаме оттам) е без винетка.
                  Срещата е събота, 9:30, мястото - на 200м. преди Кокалянско ханче има разклон вляво - пише "Санаториум", долу има хубав голям паркинг и полигон.
                  Първоначално публикуван от Postman Преглед на мнение
                  За който не е ходил на мястото на срещата, ето как се стига от главния път до поляната при санаториума:
                  http://goo.gl/maps/hx2Vj
                  Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Ми супер,началния час ме устройва,а преценено ли е кога ще приключим горе долу,да знам дали ще мога да организирам други неща
                    Тенкю

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                      Ми супер,началния час ме устройва,а преценено ли е кога ще приключим горе долу,да знам дали ще мога да организирам други неща
                      Тенкю
                      Айде сега и въпроси.

Обикновено планът е да се приключи по светло, а и (обикновено) има начин да се стигне бързо до асфалт. Ама всичко е до късмет.

Коментар

А бе то ясно за светлото,мисълта ми беше,че организатора,трее да знае маршрута (без скарата) и ако някой,(може и аз) не си е забравил гумите вкъщи за колко време го минаваме Ама айде верно,да не задълбаваме,надявам се утре да се видим.

Коментар

Аз, като гледам няма кой да ме повози, така че ви пожелавам яко каляне и добра скара
                          Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                          Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Първоначално публикуван от danvan_ Преглед на мнение
                            Аз, като гледам няма кой да ме повози, така че ви пожелавам яко каляне и добра скара
                            Идвай бе. Никой досега не е върнат от разходка.

Коментар

Приятно каляне и безаваринно .
                              Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Първоначално публикуван от danvan_ Преглед на мнение
                                Аз съм сам - кажи отде да те взема, ако ще ти е по-лесно. Само да знаеш, че към 17.00, айде 18.00 най-късно ще гледам да съм обратно в София, че имаме хепънинг някакъв вечерта...
                                Nissan Patrol GR Y60 2.8TD (отлетя)
                                Grand Cherokee 3.0

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X