Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Хард или Дарк ще правите
    Да успокоя всички, че Явор и Илийката се прибраха - поизчакахме ги до 10 и нещо - видели един ЛОПАТАР и се зазяпали...
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Всичко е добре, щом свършва добре
      Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
      Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
        видели един ЛОПАТАР и се зазяпали...
        Насе,два беха и бая им се радвахме-около час и нещо ги гледахме.

п.п. Благодаря,че ни изчакахте.

Коментар

Беше супер разходка.Имаше доволно кал.Ние изчахме Илийката и Явор да се изкопаят и да слезнат на площада на Пасарел,след което покарахме по реката да измием джипките.
          JEEP WRANGLER TJ 4L., tel. 0888408146

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
            ....

От егоизъм беше - иначе - току-виж се обадите и да бием пътя обратно И понеже го немаше тиганья - апнаае и по едно шкембе
            Аз разбрах, че е бил един лопатар, ма метър... дълбок

Коментар

Насе,два беха и бая им се радвахме-около час и нещо ги гледахме.

Снимахте ли ги, еленчетата?...
              Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
              Стефан, 0888851800

Коментар

Първоначално публикуван от chefo39 Преглед на мнение
                Снимахте ли ги, еленчетата?...
                Абе толкова се бяхме съсредоточили в зяпане /копане/,че хич не ни мина през главите да снимаме.

Значи ситуацията беше следната.Караме си по една ливада,която буквално беше на 200м.от "магистралата"Пасарел-Габра,лафиме си сладко и изведнъж нисаня потъна с левите гуми в нещо.Слизаме някакси и гледаме-вада,която,ама хич не се вижда,а дълбочка къде метър.Почесахме се по репите и айде на лопатите.Особенно Явор-къде кубик и половина изкопа.А вадата се пълни през цялото време с водичка и под нисаня става едно благо кално езерце-абе красота.С триста зора го изкарахме.На всичкото това чудо и сигнал на телефоните няма,по станцийте нищо се не чува-приказка.Навеждам се до джипката-получавам смс за неотговорено повикване,изправям се няма никой,абе цирк.После като тръгнахме,буквално на 50м.се появи сигнала,обадихме се на групата,която ни чакаше и след 15мин. бяхме в Пасарел.Интересна случка беше и потвърждава в пълна степен правилото,че не знаеш изобщо какво може да ти се случи в гората.

Има едно лекарство,което се употребява при такива симптоми."ЛОПАТОЛ" се казва и се прилага при : болки в кръста,мускулни схващания,закопани джипки,киселини.Помага на 200%.Проверено.
                Последно редактирано от gimax; 03-02-13, 11:24.

Коментар

Аз па искам да благодаря на всички участващи, които не се отказаха, щото маршрута не беше от леките, калта си беше на ниво, баирите - стръмни, имаше лебедки, колани, кОпане, лутане...
                  И пак подлагаме на оспорване мита, че големите групи се движат бавно и не стават хубави разходки
                  Аз лично водих групата с още 2 ЛР и 2 Патрула - евала за духа, че от време на време си беше доста хард и очаквах да излезете и да ме подпукате

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                    ... И пак подлагаме на оспорване мита, че големите групи се движат бавно ...
                    Може ли с факти и документи - дължина на маршрута и време за преминаване, по възможност GPS трак?
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Ето я разходката през погледа /обектива/ на един "куфар".

Коментар

...Има едно лекарство,което се употребява при такива симптоми."ЛОПАТОЛ" се казва и се прилага при : болки в кръста,мускулни схващания,закопани джипки,киселини.Помага на 200%.Проверено.
                        Горещо препоръчвам и аз - ако не бърза човек, вместо мързеливата да опъва лебедки или джекове, не пречи да поизгори лошия холестерол като премести 1-2 кубика чернозем с дребни камъчета, и после го върне обратно за да не разсърди природозащитниците-хардлайнери

Благодаря на групата, че ни изчака - надявам се да им се е усладила шкембе-чорбата .
                        V70-T5 / GR 2,8 / XV1900A

Коментар

За "куфар" добре работиш с камерата.Сьжалявам,че не ви дочакаш.

Коментар

Ето и още малко снимки от мен. Благодаря на групата и най-вече на danvan, който се возеше при мен за напътствията и помощта – все пак ми бе първа разходка с Жип . Жалко, че трябваше да тръгна по-рано, ама нямаше как… Другия път – повече…

Последно редактирано от Angel_Pl_Angelov; 03-02-13, 14:06.
                            Nissan Patrol GR Y60 2.8TD (отлетя)
                            Grand Cherokee 3.0

Коментар

Като гледам клипа, яко.Витарката намаше да издържи този тест.

Коментар

Ако си с гуми за кал нямаше да имаш проблем.Аз също съм с Витара дълга и минах навсякъде без да закъсам.По точно закъсах на 5 метра от един връх, защото направих грешка и пуснах газта за момент след което тръгнах да се свличам странично.Но с помоща на лебедката и колегите успях да се изкача.
                                JEEP WRANGLER TJ 4L., tel. 0888408146

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X