От: Разходки около София
Това са малко, но от сърце снимки. Даже има една, на която Насо не е затънал
Направил съм и една на Бронко с пълен с бензин резервоар. Не се знае дали някога пак ще се случи.
Добра разходка, с много затъвания. Прекрасен завършек, сериозен студ, позитивни хора, усмихната емоция. За това всеки идва с желание.
Благодаря!
					Това са малко, но от сърце снимки. Даже има една, на която Насо не е затънал

Направил съм и една на Бронко с пълен с бензин резервоар. Не се знае дали някога пак ще се случи.
Добра разходка, с много затъвания. Прекрасен завършек, сериозен студ, позитивни хора, усмихната емоция. За това всеки идва с желание.
Благодаря!

Ха дай Боже
 Ха дай Боже 

.Та се оказва ,че и една пържола да изядеш си трябва добре подготвен Жип.Мисля ,че трябва до водите Явор на почивка с преяждане някъде.Дано поне един- двама си извадят поука от разходката,в което се съмнявам.Снега е над коляно,и са няколко пласта до почвата
.Та се оказва ,че и една пържола да изядеш си трябва добре подготвен Жип.Мисля ,че трябва до водите Явор на почивка с преяждане някъде.Дано поне един- двама си извадят поука от разходката,в което се съмнявам.Снега е над коляно,и са няколко пласта до почвата  .
.

Коментар