Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Първоначално публикуван от danvan_ Преглед на мнение
    Неприятно наистина. По склона край пътя ли са я свършили тая работа?
    Че е склон,да склон е,но не е край пътя.Ако се позагледаш ще видиш,че в ляво има дере,а на пътя нямаа.

Коментар

Илийка, тая Фронтера универсален боец се оказва бре. Видях я с гребло, видях я на изравнява бряг, видях я да оправя Нива.............ако ми покажеш и снимка с бали сено в багажника и на следващата сбирка 5 (пет) кила месо по избор са от мен..................само вземи тиганчето

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
        ако ми покажеш и снимка с бали сено в багажника
        Кокич,нещо се бъзикаш с мене,май?Имаше един лаф навремето-"Квото ми натоварят-тва карам".А за мръвките-няма да откажа,само кажи кога.

Коментар

Илийката ми се струва, че ще изкара дълго време на това, което всички му обещаваме. Гледам месо ще получи, от мен има още ракийка да взема, така че да не го мислим.
          тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
            Кокич,нещо се бъзикаш с мене,май?Имаше един лаф навремето-"Квото ми натоварят-тва карам".А за мръвките-няма да откажа,само кажи кога.
            Дядо Владо каза, че скоро няма да ми върне бронкото, щот му харесвало да го храня с мисо в почивните дни, докато твърдо ми обещава, че другата седмица е готово.
            Надявам се тая събота вече да съм с гуми, джанти и всичко да е наред и веднага ще хукна след вас по планините. Месото значи остава от мен, а Радо ракия ще носи.....................хм, а нас после кой ще ни носи бе

Коментар

Някой ще ходи ли по посока връх Ком, или хижа Ком? Утре в Петък 14.12.2012.
              Моя план е да тръгна от София по обед или ранния следобед.
              Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
              0884837709
              0878383528

Коментар

Дядо Владо каза, че скоро няма да ми върне бронкото, щот му харесвало да го храня с мисо в почивните дни, докато твърдо ми обещава, че другата седмица е готово.
                Надявам се тая събота вече да съм с гуми, джанти и всичко да е наред и веднага ще хукна след вас по планините. Месото значи остава от мен, а Радо ракия ще носи.....................хм, а нас после кой ще ни носи бе
                Тогава аз предлагам - като (ако) си го земе от дедо - да го закараме у некое дере, да го заглавим там - и сека седмица да одим да се чешаме как да го извадим...
                С мръфке И да не стигаме до консенсус... И следващата седмица - пак
                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                  Тогава аз предлагам - като (ако) си го земе от дедо - да го закараме у некое дере, да го заглавим там - и сека седмица да одим да се чешаме как да го извадим...
                  С мръфке И да не стигаме до консенсус... И следващата седмица - пак
                  Мен само ме притеснява, че Илийката ще го приеме на чест и ще ме измъкне, инак идеята не е лоша.

п.п.
                  Виж го, дори и Лада Нива вади от дерето тоя човек бре

Коментар

Както винаги съм казвал - Фронтера ме е вадила най-често...
                    Сещай се коя

Коментар

Не знам, аз съм по вкараването

Коментар

Мен само ме притеснява, че Илийката ще го приеме на чест и ще ме измъкне
                        Недей да си толкоз сигурен .Тая идея дето я дава Наско ми допада-само земи бронкото и ще го забиеме у най-шашавото дере.Тамън до напролет ще мезваме мръвки-до тогава ще го вадиме.

п.п.Нема само дедо Владо да маа мръвки сека седмица я.
                        Последно редактирано от gimax; 13-12-12, 13:17.

Коментар

Това отива направо на план - само потърпевшия да е съгласен и готово
                          тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Не можете ли да ядете мръве, без да погребвате Бронко? Дори и дълбоко зарит, мангалите ще го изровят и ще го насекът с брадвето...
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              Не можете ли да ядете мръве, без да погребвате Бронко? Дори и дълбоко зарит, мангалите ще го изровят и ще го насекът с брадвето...
                              Тюх - забраихме братята...
                              Ша го измислим в движение начи
                              Тоз кратък викенд какво мислите да правите? Дават го слънчице да грее Да го земем бронкособственика и да го заведем на разотка - ей тъй, само да го надъхаме повече

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                                Тюх - забраихме братята...
                                Ша го измислим в движение начи
                                Тоз кратък викенд какво мислите да правите? Дават го слънчице да грее Да го земем бронкособственика и да го заведем на разотка - ей тъй, само да го надъхаме повече
                                Аз май щесе занимавам с най-приятното нещо..... за жените- пазаруване.... Жив да не бях...
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X