Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Някой дет разбира да пусне на Насо координатите, че аз и пътя за вкъщи понякога не намирам

Коментар

Тамън ще има по яко сцепление. Аз преди две години точно това качване към поделението го качих без обичайните проблеми с буксуване в снега като се бяхме натоварили 8 човека, три кучета и две раници в джипката. На бавни, че двигателят изведнъж умаля, обаче сцеплението беше жестоко!
      Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
      0888/00-55-37

Коментар

Ние ще дойдем с Чоко заедно, че и той не знае къде са поляните. Ако искате тия дето не знаете къде точно от Горна баня тръгва нагоре пътят, да ни чакате 9 без 15 на центъра на Горна баня. Там има площадче и въртят рейсове, предполагам ше го намерите. Ще минеме с Чоко в 9 без 15 оттам (ориентировъчно) и ако видя джип ще му свирна, ако няма продължавам към мястото на срещата.
        0888/00-55-37

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
          И няма да спреш поне за една снимка?Да бе да.
          Имам си фотограф, той да му мисли, ако после са размазани снимките. Ще направим едно бързо клипче. Не знам какво ще се вижда с 200, ама поне ще е само 10-15 секунди дълго
          Последно редактирано от verter; 22-12-12, 20:01.
          0888/00-55-37

Коментар

Аз ще пускам суджуци на всеки 100 метра по пътя от разклона на околовръстното, до бонсови ливади паркинга, за да има ориентир

Коментар

Недей, че в неделя на Бонсови се качват много туристи, ще стане мазало по пътя....
              Вземе та отбиеш цялото движени от околовръстното и от утре всички ще знаят къде са Поляните
              0888/00-55-37

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
                Даже и с повече мисля да карам, аз-80 двама по 100 и един Чоко 120.
                Та аз ще съм пръв май,ще карам с 400. Вие ще дигнете ли толко.
                Горко му на Трупчо,утре май ще види края на света.
                Бабати е 120, само 103 бе хаймана такваз
                878511557

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
                  Аз ще пускам суджуци на всеки 100 метра по пътя от разклона на околовръстното, до бонсови ливади паркинга, за да има ориентир
                  Е тетогава че ги минем 120 че и одгорце малко
                  878511557

Коментар

Вие сте кьорфишеци като края на света
                    Четири страници глупости изписахте, така и не разбрах де са теа поляни - мисля, че се сещам де е центъра на Горна Баня, ма ще притеснявам чокича по мобифона.
                    Кокич - пази ги суджуците, ще им намерим приложение.
                    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

дзванкай небои са
                      878511557

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
                        Кажи моля те по кой път да се опитаме да се качим, от това село Яребковица ли?
                        Ако идвате от към Ярлово на около 150-200 м.преди Яребковица има черен път в ляво-карате по него до основата на върха и от там нагоре.., но проучете терена преди да ходите нагоре- понеже ако е твърд сняг и лед може да е опасно..
                        Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Гледам картатат и едвам открих Яребковица. Това село е чак горе в планината някъде близо до върха и е супер малко.

От Ярлово какъв път има до него?

Следващото село след Ярлово по асфалт е Ковачевци. От негио към планината посока върха има два пътя до двата манастира на Ковачевци и нагоре от тях трябва да е по черно или има директен черен път от Ярлово?
                          0888/00-55-37

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
                            Ако идвате от към Ярлово на около 150-200 м.преди Яребковица има черен път в ляво-карате по него до основата на върха и от там нагоре.., но проучете терена преди да ходите нагоре- понеже ако е твърд сняг и лед може да е опасно..
                            Това изкачване вляво преди Яребковица, е за връх Г. Дебелец и е кОрава рабата, знам го от опит. Успех!, а от върха към с. Яребковица има много стръно спускане

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                              Там съм одил деветдесетте на свиждане... Ма са има жужъл мапс и жипиес - от тях разбирам. Дай координати бре!
                              Не сички живеем на запад
                              е
                              Ако е същия жипиес, с който ходихме до Рай есента, Масо не го чакайте... По-вероятно е да ви намери по миризмата, когато запалите скарата
                              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                                е
                                Ако е същия жипиес, с който ходихме до Рай есента, Масо не го чакайте... По-вероятно е да ви намери по миризмата, когато запалите скарата
                                Е, Евгени - ходил ли си друг път толкова забавно до Рай... И дълго
                                Много хора викат "ей го къде е - кво ша правим цел ден"... А аз успявам трижди да закъсам преди да излезна от софето
                                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X