Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходки около София
Свий
X
-
Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
http://www.facebook.com/JeepBG
LZ1GGC
-
От: Разходки около София
Веско аз разбрах късно снощи за сбирката,а пък най вероятно нямаше да ти допадне стилът на разходкатаПървоначално публикуван от ves1 Преглед на мнениеА така значи криете се и не казвате къде ще ходите!
Иначе покарахме по малко от колкото ми се искаше но не мога да се оплача
.Имам доста клипове и ще гледам да ги кача при първа възможност.
Коментар
-
Видях ви, видях ви...Първоначално публикуван от eti Преглед на мнениеДнес направихме една разходка из Лозенската планина.Ето снимки.
Сутринта, на път за ските, ви видях на ОМВ-то и ви завидях леко. Но по вида на колите се подосетих, че няма да е моя стил разходка
"The only regret I will have in dying is if it is not for love."
Gabriel Garcia Mаrquez
Коментар
-
Витарата е на едно момче от Горубляне Ради се казва(поне аз така разбрах) но няма такава Витара в България много е добра.Там скъса задна полуоска но много зор видя преди товаПървоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнениеНакой е Витара с големите гуми и какво и счупихте ?
Коментар
-
Аааа,потрошили сте я ,значи...Първоначално публикуван от eti Преглед на мнениеВитарата е на едно момче от Горубляне Ради се казва(поне аз така разбрах) но няма такава Витара в България много е добра.Там скъса задна полуоска но много зор видя преди това
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Аз също те мернах ако не се лъжа зареждаше на първите колонки с червената машина от аватара тиПървоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнениеВидях ви, видях ви...
Сутринта, на път за ските, ви видях на ОМВ-то и ви завидях леко. Но по вида на колите се подосетих, че няма да е моя стил разходка 
Коментар
-
ъхъПървоначално публикуван от eti Преглед на мнениеАз също те мернах ако не се лъжа зареждаше на първите колонки с червената машина от аватара ти
"The only regret I will have in dying is if it is not for love."
Gabriel Garcia Mаrquez
Коментар
-
Бая"хард"-че сте си спретнали колеги!Евала!0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Аз съм за Люлин но за хард разходка с леко барбекюПървоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнениеТази неделя аз съм на линия за лека разходка с хард барбекю. Предлажението ми е Бистрица или Люлин казваите?
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар