Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

E,за теб и мен си е добре,ама на колегата Фронтерата много лачена,та не знам дали ще му хареса пътя.Верно е,че са 2-3 по-лоши локви,ама....!
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

За "софт" няма точна дефиниция и за всеки има различен смисъл...
      Намерих един път на картата през Пасарел, не знам дали за него става въпрос, но грубо изглежда така:
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P3.jpg
Прегледи:1
Размер:130.7 КБ
ID:5258835Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2.jpg
Размер:130.6 КБ
ID:5258836Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P4.jpg
Размер:132.3 КБ
ID:5258837Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1.jpg
Размер:136.6 КБ
ID:5258838

Аз смятам да взема жената и децата, така че кал до бронята няма да е "софт" за мен
      Ако си минавал през него или през друг в тази посока, кажи горе-долу за какво става въпрос.
      П.С. До връх Мургаш нямах никакъв проблем с височината, но пък тогава беше сухо...
      OPEL FRONTERA B 2.2DTI -> NISSAN TERRANO II 2,7TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Vlados Преглед на мнение
        За "софт" няма точна дефиниция и за всеки има различен смисъл...
        Намерих един път на картата през Пасарел, не знам дали за него става въпрос, н

Аз смятам да взема жената и децата, така че кал до бронята няма да е "софт" за мен
        Ако си минавал през него или през друг в тази посока, кажи горе-долу за какво става въпрос.
        .
        Варианти има колкото искаш,може през Кокаляне-само черно,може по асфалта до Пасарел и от там по черно,но можеш само на задно да го минеш-има едно кофти място-но може да се заобиколи,може през магистралата,а може и през Лозен-пак по черно и калчица.А по принцип аз без щерката не тръгвам-не ме пуска сам в гората .За тия места има и достатъчно и снимки и тракове в темата-просто потърси по-назад.

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
          E,за теб и мен си е добре,ама на колегата Фронтерата много лачена,та не знам дали ще му хареса пътя.Верно е,че са 2-3 по-лоши локви,ама....!
          Круме,до колкото си спомням имаш да си връщаш на едно гьолче.А по тоя път и да иска колегата нема къде да си издере боята.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
            Варианти има колкото искаш,може през Кокаляне-само черно,може по асфалта до Пасарел и от там по черно,но можеш само на задно да го минеш-има едно кофти място-но може да се заобиколи,може през магистралата,а може и през Лозен-пак по черно и калчица.А по принцип аз без щерката не тръгвам-не ме пуска сам в гората .За тия места има и достатъчно и снимки и тракове в темата-просто потърси по-назад.
            Ами освен да пробваме през Пасарел и по черното, да си направим барбекюто като хората и в зависимост от времето да решим през кой друг маршрут да се върнем.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
              Круме,до колкото си спомням имаш да си връщаш на едно гьолче.А по тоя път и да иска колегата нема къде да си издере боята.
              По принцип,не ме брой в групата,ама утре ще взема да сложа калните гуми.Е така,за всеки случай!
              088пет722пет99

Коментар

По принцип,не ме брой в групата,ама утре ще взема да сложа калните гуми.Е така,за всеки случай!
                Тя,като гледам групата се заформя през Пасалел ,ама ако има желаещи да направим две групи със среща на Тараторското за BBQ-то.Едната-през Кокаляне,по черно,през вр.Половраг-от там до Тараторското,а другата по асфалта до Пасарел и от там по черно до езерото.

Абе не съм сигурен,ама групата през гората може да застигне групата през асфалта.

Коментар

Ако има маршрут за 4х4 без лифт ме бройте
                  Даже ще сменя и галошите от миналия укенд, стига да има BFG Allterain!
                  LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                  2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от jumboframe Преглед на мнение
                    Ако има маршрут за 4х4 без лифт ме бройте
                    Даже ще сменя и галошите от миналия укенд, стига да има BFG Allterain!
                    В сравнение с миналата седмица,този ще ти е по мярка!
                    088пет722пет99

Коментар

Става и на две групи... ако се съберат поне по два джипа в група. Ако не аз и сам ще тръгна.
                      Тараторското това до Габра на картата ли е?

Коментар

В сравнение с миналата седмица,този ще ти е по мярка!
                        Абе малко скочих в тръньето но хич не съжалявам! Този път ще взема и жената и детето. И Митко, ако дойде.
                        LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                        2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlados Преглед на мнение
                          Тараторското това до Габра на картата ли е?
                          Точно,до колкото знам така му викат.

Коментар

Първоначално публикуван от jumboframe Преглед на мнение
                            Абе малко скочих в тръньето но хич не съжалявам! Този път ще взема и жената и детето. И Митко, ако дойде.
                            Благодаря за поканата колега, но за съжаление няма да мога!

А, на Гранда му трябват само едни кални гуми и си ок. В комбинация ти и гранди се справяте чудесно, а за лифта не се притеснявай в Паджерото на Крум и в Фронтерката на Илийката има колани, ще те подръпват тук таме ако се наложи

Поздрави

Коментар

Привет на всички имам нужда да купя спирачната помпа със сервото за нея за САМУРАЯ 410 ПОМОГНЕТЕ МИ НЕ МОГА ДА КАРАМ. Нямам спирачки.
                              ето и номерът ми 0897818102 Данчо
                              Данчо 0897 81 81 02

Коментар

И аз мисля да се присъединя с навигатор РАЯ на 11 месеца. Само се надявам да е хубаво времето и този път целта е ясна тигана на gimax и хард скара, че миналата седмица умряхме от глад .
                                Николай Георгиев 0+
                                тел.0887357722

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X