Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Благодаря!
    Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
    ... turn on your A/С !

Коментар

Благодаря за инфото но от къде мога да си купя и ще имам ли проблеми от властите при проверка???
      Данчо 0897 81 81 02

Коментар

РАДИОСТАНЦИЯ TH-22AT-1 В КОМПЛЕКТ СЪС ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО ЗА 220VAC, БАТЕРИЯ 7.4V 1000mAh

намерих това в google za 108 лв.
        Радиостанциите работят на честота от 400 до 470 МHz FM или на 144MHz FM. Покриват всички канали на PMR обхвата както и LPD - без да се изисква разрешително за тях! Имат голяма мощност 4W и малка 800 mW, покриват разстояние средно 2 - 6 км. Също така имат SUB тон (код) за заключване на приемника и предавателя. Може да работят в канален режим с памет 128 канала, програмируеми по мощност и код за отваряне. Или свободен режим VFO 400-470 MHz. Също така имат вградена VOX система с 3 степени на чувствителност, която активира автоматично станцията на предаване, когато говорите. В комплекта има литиево-йонна батерия 1100 mAh, метална щипка, зарядно, книжка, станция и антена. Батериите издържат гарантирано 2 дни при нормална интензивност на работа на голямата мощност! Може да се поръчат и слушалки.
        Данчо 0897 81 81 02

Коментар

Звънни ми ще ти кажа каде се по 70лв.
          Николай Георгиев 0+
          тел.0887357722

Коментар

Идеално утре ще ти се обадя но моляте ми помогни за гуми не го намирам този ник крем карамел нещо не става при мен нали сум нов и нямам достъп до никъде .
            Данчо 0897 81 81 02

Коментар

Ако си мераклия за нови гуми, имам едни много читави кобри 195/80/15. Не съм ги пускал за продан, но ако се интересуваш, обади се, изгодни са, телефона е в подписа.

Чао и успех
              Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
              Mercedes w212 E350 4matic
              Ducati Monster 600
              O888795575

Коментар

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ
                Имам си гуми КОБРИ 195/80/15 от колегата torozoff дано ми свършат работа малко се попазарихме ако всичко е наред ще го черпя не само една биричка днес ще ги монтирам.не можахме да си побъбрим с колегата но наистина ще се радвам когато се прибере от СЛИВЕН да се видим и да науча някои неща за САМУРАЯ.
                Данчо 0897 81 81 02

Коментар

СлоЖих си КОБРИТЕ, леле как шумят леле леле, много карам с 80-90 ШУМММ.
                  Ще карам утре в гората.
                  Данчо 0897 81 81 02

Коментар

Ееее хайде стига рева. Това са гуми за кал, щом ще караш в гората ще усетиш Огромна разлика в поведението на Самурлясника.
                    Калянето ще е приятно, дай и малко снимки после...

Айде чао!
                    Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                    Mercedes w212 E350 4matic
                    Ducati Monster 600
                    O888795575

Коментар

Проблема не е само в гумите а и в липсата на всякаква изолация . Пробваи ги този уикенд в калта ще ти харесат . Ама твоя самик е ракета щом успява да вдигне 90 с този мотор.
                      Последно редактирано от Nikolai Georgiev (turbo d); 04-03-11, 01:05.
                      Николай Георгиев 0+
                      тел.0887357722

Коментар

• Ха ха знам че звучи странно но ходих до перник и един ТИП с ЛАДА НИВА реши да се гонимр на пътя и САМУРАЯ вдигна 110 км/ч.
                        Нивата ме мина но за кратко явно не може да държи дълго време 120.

Забравих да кажа че направих и баланс на КОБРИТЕ вулканизатора ме гледаше страно но на гума няма повече от 80 грама/баланс/ . Сега всв едн имам хидравлика
                        Последно редактирано от Чавдар (V93); 04-03-11, 07:33.
                        Данчо 0897 81 81 02

Коментар

Е,ако е от Владая към Драгичево,сигурно може и повече...
                          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Нивката си прави 140 на равен път и ги поддържа, но е малко страшно. Иначе по Тракия по наклона преди траянови врата максимум 100, но не вярвам някой да се вълнува толкова от динамичните характеристики на джипките, особено на Самурай или Нива. Но стига сме спамили, а да организираме една хубава СОФТ разходка като се стопи снега, само да намерим правилните гуми.
                            Александър

Коментар

Здравейте на всички. Аз съм отскоро ама имам намерение да се задържа за дълго. Вече три- четири пъти си правим "софт" разходки с приятелчета ама нещо ни свършиха познатите пътечки. За утре (05.03) сме замислили една разходчица някъде ама не знаем къде да хванем. Може ли някой да даде идеи накъде да отидем ама да не е много хард че сме още новаци. Ако някой има желание да се присъедини и да направим една "паркетна" разходка ще се радваме. Казвам паркетна щото возилата са ни Нисан патфайндер, Форд маверик, и рейндж ровер п38.

Коментар

Идея за утре. Нещо софт ?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X