РАДИОСТАНЦИЯ TH-22AT-1 В КОМПЛЕКТ СЪС ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО ЗА 220VAC, БАТЕРИЯ 7.4V 1000mAh
намерих това в google za 108 лв.
Радиостанциите работят на честота от 400 до 470 МHz FM или на 144MHz FM. Покриват всички канали на PMR обхвата както и LPD - без да се изисква разрешително за тях! Имат голяма мощност 4W и малка 800 mW, покриват разстояние средно 2 - 6 км. Също така имат SUB тон (код) за заключване на приемника и предавателя. Може да работят в канален режим с памет 128 канала, програмируеми по мощност и код за отваряне. Или свободен режим VFO 400-470 MHz. Също така имат вградена VOX система с 3 степени на чувствителност, която активира автоматично станцията на предаване, когато говорите. В комплекта има литиево-йонна батерия 1100 mAh, метална щипка, зарядно, книжка, станция и антена. Батериите издържат гарантирано 2 дни при нормална интензивност на работа на голямата мощност! Може да се поръчат и слушалки.
Идеално утре ще ти се обадя но моляте ми помогни за гуми не го намирам този ник крем карамел нещо не става при мен нали сум нов и нямам достъп до никъде .
Ако си мераклия за нови гуми, имам едни много читави кобри 195/80/15. Не съм ги пускал за продан, но ако се интересуваш, обади се, изгодни са, телефона е в подписа.
Чао и успех
Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
Mercedes w212 E350 4matic
Ducati Monster 600
O888795575
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ
Имам си гуми КОБРИ 195/80/15 от колегата torozoff дано ми свършат работа малко се попазарихме ако всичко е наред ще го черпя не само една биричка днес ще ги монтирам.не можахме да си побъбрим с колегата но наистина ще се радвам когато се прибере от СЛИВЕН да се видим и да науча някои неща за САМУРАЯ.
Ееее хайде стига рева. Това са гуми за кал, щом ще караш в гората ще усетиш Огромна разлика в поведението на Самурлясника.
Калянето ще е приятно, дай и малко снимки после...
Айде чао!
Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
Mercedes w212 E350 4matic
Ducati Monster 600
O888795575
Проблема не е само в гумите а и в липсата на всякаква изолация . Пробваи ги този уикенд в калта ще ти харесат . Ама твоя самик е ракета щом успява да вдигне 90 с този мотор.
Ха ха знам че звучи странно но ходих до перник и един ТИП с ЛАДА НИВА реши да се гонимр на пътя и САМУРАЯ вдигна 110 км/ч.
Нивата ме мина но за кратко явно не може да държи дълго време 120.
Забравих да кажа че направих и баланс на КОБРИТЕ вулканизатора ме гледаше страно но на гума няма повече от 80 грама/баланс/ . Сега всв едн имам хидравлика
Последно редактирано от Чавдар (V93); 04-03-11, 07:33.
Нивката си прави 140 на равен път и ги поддържа, но е малко страшно. Иначе по Тракия по наклона преди траянови врата максимум 100, но не вярвам някой да се вълнува толкова от динамичните характеристики на джипките, особено на Самурай или Нива. Но стига сме спамили, а да организираме една хубава СОФТ разходка като се стопи снега, само да намерим правилните гуми.
Здравейте на всички. Аз съм отскоро ама имам намерение да се задържа за дълго. Вече три- четири пъти си правим "софт" разходки с приятелчета ама нещо ни свършиха познатите пътечки. За утре (05.03) сме замислили една разходчица някъде ама не знаем къде да хванем. Може ли някой да даде идеи накъде да отидем ама да не е много хард че сме още новаци. Ако някой има желание да се присъедини и да направим една "паркетна" разходка ще се радваме. Казвам паркетна щото возилата са ни Нисан патфайндер, Форд маверик, и рейндж ровер п38.
Коментар