Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
    Е са па и обиждаш - тояжки били - това, което не ми разбра е, че и двамата НЯМАМЕ жипки в момента и не сме в позиция да даваме оценки!
    Шот е смешно!
    Ако имаш жип - отиваш и се доказваш - ако не - не можеш да наричаш останалите "магаре" и "тояжка".
    "Тояжка" "Кошници" "Барутарници" "Кенефи" все умалителни за джипове
    Лудак

Коментар

Aма в тая тема няма пред кой да се доказваш, ние си знаем кои какво може (на маса) ХИХИХИ.... А относно Л200 ми то с новите си гуми струва колкото всичките останали джипки ( тояжки дръвчета и подобни нарицателни за нашите 20г магарета) от разходката.
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
        Aма в тая тема няма пред кой да се доказваш, ние си знаем кои какво може (на маса) ХИХИХИ.... А относно Л200 ми то с новите си гуми струва колкото всичките останали джипки ( тояжки дръвчета и подобни нарицателни за нашите 20г магарета) от разходката.
        Не е до гумите, а до вече изораното и в посоката.

Ама кой кво мнение има - ми да го видим как кара, па да се обажда после.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
          "Тояжка" "Кошници" "Барутарници" "Кенефи" все умалителни за джипове
          Как и да е - сопри се, момко, че стапи на криво.
          Аз ще ти уважа оценката, когато те видя зад геврека, дотогаз - може да цъкаш с език и да сваляш капа на ората, но не и да ги оценяш!
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
            ... За 6 часа на една дупка се вижда кой кво може ...
            Мъкаааааааааа ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Мисля че този спор е излишен.
              878511557

Коментар

• Re: Разходки около София

Важното е, че въпреки студа, снега, калта проблемите и всичко друго насторението беше на 6 и всички колеги си помагаха. Не е нужно да си разваляме спомените от приятното прекарване.
                Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                http://www.facebook.com/JeepBG
                LZ1GGC

Коментар

Играчи сте еййййй , играчи !
                  Лудак

Коментар

Не смея да се обадя,да не го изтълкувате погрешно,за неделя ако някой иска да измисли маршурт,в другата тема Gogosi подметна нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от Diesel Power Преглед на мнение
                      Не смея да се обадя,да не го изтълкувате погрешно,за неделя ако някой иска да измисли маршурт,в другата тема Gogosi подметна нещо.
                      И аз това чакам някой да подметне нещо за неделя.
                      Даже утре малко ще лифтна Трупчо,че и аз да се бухна в калната баня.
                      Дано този път ми дойде ред де!
                      JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Ама пак ли се готвите за същите гьолове?

Аз преди да навали снега открих едно маршрутче и мога да го предложа. Предполагам го знаете.

Пак през с.Мало Бучино и след него се минава под магистралата, така че да се кара успоредно на нея отдясно по стария път за Перник. Малко след първия тунел (над него) има път водещ наляво в планината. Там почти веднага започва едно доста дълго изкачване държащо все ляв завой. Освен, че е стръмно, ами има и дълбок един коловоз. Целият този участък е като улей за бобслей - няма излизане от него.

После се излиза на по-равно и се започва каране из гората. Въпреки летната суша намерих все още непресушени гьолове. Представям си какво е там в дъждовните месеци.
                        Пак има места с яки коловози и алтернативни маршрути

На едно разклонение се хваща надясно и се тръгва по един широк и сравнително равен път без да се качва повече височина - Посоката е Перник. На всеки 200-300 метра има заигравки в ляво и дясно - някакви изорани и изоставени пътища на Газките 66

Ето едно шорткътче, за който иска да си чупи джипката

Още една отбивка

и още една....

Ако се кара по основния път се излиза над Перник , но все още си в Люлин планина.

Оттук веднага се хваща един път наляво, сигурно на 120 градуса - посоката е нагоре към върха на планината. Там ми бе трудно да мина по сухо, пък си представям сега. Има огромен коловоз от едната страна и яки трупи нахвърляни и засъхнали в земята.

После следват едни двойни, доста дълбоки коловози от които не успях 10-20 метра да си изкарам задницата и карах настрани

И дифа си намери къде да опре

После следва този наистина чудовищен коловоз ерозирал от водата. Това чудо е дълбоко почти метър. Покрай него се минава доста близо и се катери същевремено стръмнина.

Пресича и минава през пътя ту отляво, ту отдясно....

Това изкачване по едно време влиза наляво в гората между дърветата, където вече е по-лесно. Следва още едно стръмно изкачване и се покатерваш на платото отгоре над Драгичево и под поделението. Продължението е стария път към поделението, който слиза в Бонсови поляни.

Това все пак е трудната посока, защото изкачванията са доста стръмни и сега с този сняг ще е истинска мъка. По поносимо ще да е да се пробва в обратната посока.
                        Да се изкачим от Бонсови поляни и после да спуснем към Перник и оттам по снимките правим една обиколка на планината и слизаме над тунела на магистралата, оттам в Мало Бучино и живи, здрави вечерта вкъщи на топло.

Аз мога само в неделя, защото събота е официален работен ден.
                        Последно редактирано от verter; 19-01-12, 22:56.
                        Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                        0888/00-55-37

Коментар

Да днес и аз осъзнах, че събота е работен ден, и затова направо за неделя да се уговаряме нещо. Да решаваме в колко и къде да се срещнем в неделя, за да могат от по-рано да видят хората и да се съберем по-голяма група. И вече ако трябва на място ще се уточни на къде ще се кара Идеята ми е днес най-късно да има яснота относно това дали ще има разходка или не за да могат колегите, които четат темата да си направят планове, защото вече е петък
                          Life Begins Where The Road Ends.
                          Nissan Patrol Y60 GR RD28T
                          0889 9две 99 55 Иво

Коментар

• Re: Разходки около София

Неделя задължително ще се кара, въпроса е къде. Аз нямам претенции, маршрута на Владо също изглежда добър, стига да не е много тежък, защото аз бях минавал по моя като имаше съвсем малко сняг преди месец може би, но сега беше направо непроходим. А разходката все пак я мислим да е софт. Който има предложение да го дава тука.
                            Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                            http://www.facebook.com/JeepBG
                            LZ1GGC

Коментар

Камбаните-Бистрица-Плана-барбекю на ловджийската хижа-Дупката на Илийката-Баира на Илийката .Ако стигне време продължаваме нагоре към водната станция до Панчарево и там малко Люлин планина .Заигравки има кой колко иска още от Камбаните .Има вероятност утре да сглобя Витаралясника и да дойда с него .
                              Ако измислите друг маршут пак става
                              Лудак

Коментар

• От: Re: Разходки около София

Да предложа още един маршрут щом като трябва да е софт
                                От края на Владая се тръгва нагоре в планината по един стар път , първо асфалт, след това паваж , после като стар римски и накрая равен черен

Пътят катери полегато (без трудни участъци) и отвежда някъде над Рударци с гледка към Перник. МИнава и покрай няколко каменни кариери

Пътят свършва без изход до една голяма каменна кариера. Там е завет, има малка горичка и е подходящо за барбекю.
                                Ето го мястото:

До тук е супер лесната част. После , ако малко се върнем по същия път има едно рязко спускане надолу посока Мърчаево. Следва само спускане. Сега както е снежно ще е с хард елементи, но пък е спускане :-))))))
                                Кара се основно в гората и пътят е доста готин и интересен.

Междинна спирка и още по-подходящо място за барбекю е една поляна - Церова поляна.
                                Има пейка и масичка, има голяма равна част и перфектна гледка към Рударци и Кладница.
                                За фон отзад е Верила планина :-)

Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                                0888/00-55-37

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X