Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий

X
- 

От: Разходки около София

Разходката беше тип "цял ден 300 метра" но реално минахме 1 километър и 500 метра  
 Всички ревящи у тоя форум колко и могат джипките показаха кво имаха или по-скоро колко им може лебедката 
 Дотук:
 пиша 6-ца на Тролчето за най-атрактивен участник (получава бонус един месец безплатен интернет ) )
 Пиша и 6+ на момчето с Нисана където го строши вчера на камбаните но днес беше на линия и показа че и него не го слуша главата
 Пиша 7 минус (минуса е че те тегли Самурайчето ) на L200 ,страхотен автомобил + компетентен водач! ) на L200 ,страхотен автомобил + компетентен водач!
 Пича с Уазката много ме изкефи , страхотен УАЗ (един от най-хубавите които съм виждал) ,мелеее ти лебедката и гумите но това е поправимо 

Най-много точки получава Чоко 10 !, защото без него още всичките щехте да сте там некъде ! (получава бонус литър хубава домашна ракия)

Наградите ще се раздават другата Събота или Неделя в 10:00 на Кино Арена и после посока Плана а там който иска заигравки има колкото щеш а места за скара болллллллллллллллллл 

Снимките от днешната разходка ще са утре Лудак Лудак
 Коментар
- 

Малии Ицо, много фото бре ! Сигурно те боли пръста, дето натискаш копчето ....Първоначално публикуван от tazz77 Преглед на мнениеЕто малко суров материал! ........... ! !

П.П. Но си хванал хубави моменти ! Браво !Боян 0898 / 63 66 73
 Galloper II Exceed, 1999, 2.5 TDI, дълга база
 Коментар
- 

Браво момчета. Къде намерихте толкова много кал в тази студ. При нас всичко беше замръзнало. Джиповете почти не потъваха в снега.Първоначално публикуван от трол Преглед на мнениеНашите снимки утре...
 ПП Вчера някой е ходил да размръзи калта. GSM 0877 08 99 19 GSM 0877 08 99 19
 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
 Коментар
- 

В Люлин планина кал има целогодишно , както и луди глави.Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнениеБраво момчета. Къде намерихте толкова много кал в тази студ. При нас всичко беше замръзнало. Джиповете почти не потъваха в снега.
 ПП Вчера някой е ходил да размръзи калта. Николай Георгиев 0+ Николай Георгиев 0+
 тел.0887357722
 Коментар
- 

За Тераното или Патрола говориш?Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнениеПиша и 6+ на момчето с Нисана където го строши вчера на камбаните но днес беше на линия и показа че и него не го слуша главата
 ...
 Пича с Уазката много ме изкефи , страхотен УАЗ (един от най-хубавите които съм виждал) ,мелеее ти лебедката и гумите но това е поправимо 

И от снимките и мен ми хареса много УАЗ-а.

Поздравления за разходката!
 Коментар
- 

Колеги, моите снимки и впечатления съм публикувал тук:

http://www.offroad-bulgaria.com/show...61#post1736961

Приятно четене! Последно редактирано от verter; 16-01-12, 00:35.Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project Последно редактирано от verter; 16-01-12, 00:35.Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
 0888/00-55-37
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнениеРазходката беше тип "цял ден 300 метра" но реално минахме 1 километър и 500 метра  
 Всички ревящи у тоя форум колко и могат джипките показаха кво имаха или по-скоро колко им може лебедката 
 Дотук:
 пиша 6-ца на Тролчето за най-атрактивен участник (получава бонус един месец безплатен интернет ) )
 Пиша и 6+ на момчето с Нисана където го строши вчера на камбаните но днес беше на линия и показа че и него не го слуша главата
 Пиша 7 минус (минуса е че те тегли Самурайчето ) на L200 ,страхотен автомобил + компетентен водач! ) на L200 ,страхотен автомобил + компетентен водач!

Най-много точки получава Чоко 10 !, защото без него още всичките щехте да сте там некъде ! (получава бонус литър хубава домашна ракия)

Наградите ще се раздават другата Събота или Неделя в 10:00 на Кино Арена и после посока Плана а там който иска заигравки има колкото щеш а места за скара болллллллллллллллллл 

Снимките от днешната разходка ще са утре 
 Ибааа - до колко ти е скалата и по какво точно оценяваш?
 Не видях по снимките и какво си карал?
 Или всичко е по скалата кибик-разбирач Ти клюфна ли се у калта, че да прецениш кой-какво-колко-защо? Ти клюфна ли се у калта, че да прецениш кой-какво-колко-защо?
 И как мога и аз да се преборя за бонус цел месец без интернет Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга! Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
 Коментар
- 

Евала, колега, перфектен разказ! След него ми дожаля, че не можах да дойда с вас!Първоначално публикуван от verter Преглед на мнениеКолеги, моите снимки и впечатления съм публикувал тук:

http://www.offroad-bulgaria.com/show...61#post1736961

Приятно четене! Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга! Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнениеЕвала, колега, перфектен разказ!
 Бе той верно е перфектен,ама само не разбрах защо е в другата тема ,а не в тази????    
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар